- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.176
- 398
Neyzen Tevfik'e sormuşlar, rakı balığın tadını bozar mı, üstad cevaplamış balık rakının tadını bozmuyorsa gerisi beni ilgilendirmezhe işte onun yanında 35 lik rakı koydunmuydu gayet doyurucu
gel sen de :) benim evi zaten yakında ruhsatsız bar diye basmazlarsa iyiBeni de çağır midyeyi de ayrıca yalarım
Gidelim bi tabak sardalya beş tabak midye söyleyelim cıcak cıcak. Dibine vuralım midyenin.
Onlara derkensus la pis olanları onnara yedircez temizler bize kalcak
gidek valla :)
ben balığa limon sıkmam mesela. tadını bozuyorNeyzen Tevfik'e sormuşlar, rakı balığın tadını bozar mı, üstad cevaplamış balık rakının tadını bozmuyorsa gerisi beni ilgilendirmez
Onlara derkenbeni davet ettin marilyn
Ben zaten Ege midyesi yemiyorum, Boğaz midyesi ye bak nasıl tatlı
Heee anlaşıldı, akşam oldu, herkes acıktı, İran Cumhurbaşkanı Şarap krizi sona erdi mide krizi başladı
Konu yemek bölümü konusuna döndüAkşama ne pişürsem
yok müdürüm sana güzel olanlardan vercesOnlara derkenbeni davet ettin marilyn
Ben zaten Ege midyesi yemiyorum, Boğaz midyesi ye bak nasıl tatlı
Heee anlaşıldı, akşam oldu, herkes acıktı, İran Cumhurbaşkanı Şarap krizi sona erdi mide krizi başladı
Konu yemek bölümü konusuna döndüAkşama ne pişürsem
ben balığa limon sıkmam mesela. tadını bozuyor
aynen limon balığın tadını bozuyorİzmir'de bir söz vardır balığa limon sıkacağına kurşun sık daha iyi. yanına mis gibi roka salatası koyarsın bol limonlu, hatta fırında limonlu helva ok.
ama yooo dostum iş balığa gelince o limonu yavaşça masaya bırakacaksın
İzmirli Rumların sözüdür. güzel bir sözdür :) severim.aynen limon balığın tadını bozuyor..
bak bu sözü duymamıştım.
benle aynı düşünenlerin olması güzelmiş:)
Balığında o çilesi var, yerken mis gibi kokuyor, doyunca ıyyyy
he işte onun yanında 35 lik rakı koydunmuydu gayet doyurucu
oksijen tüpü neyle oluyor. valla anlamadım elifoooooo mis gibi koktu mutfağım valla
yoruldum 5 dk oturcam sonra evide süpürücem silecem yarın elektrikler yokmuşöyle demişler
yahu chess benle şu denişik içeçeği birleştirme kızeam
mis gibi çay dururken
bak şimdi oksijen tüplerini binbir iğneleri düşün ve gel yol yakınken bırak şu düşmanı
Alkol bağımlılığı tüm sistematik hastalıklara zemin hazırlayacak bir bağımlılıktır. İlk etkisi karaciğerde, ayrıca kalp ve damar hastalıklarına, yüksek tansiyona neden olur. Bunların yanı sıra bunama, diğer psikiyatrik hastalıklara (depresyon, düşünce bozukluklar) neden olur. İnsanlardaki üreme fonksiyonlarının bozulmasına dahi neden olur alkol bağımlılığı.oksijen tüpü neyle oluyor. valla anlamadım elif
ha anladım. bağımlılık kötü. alkolizmde köttü. ama bunu arada yapıyorum ben mesela.Alkol bağımlılığı tüm sistematik hastalıklara zemin hazırlayacak bir bağımlılıktır. İlk etkisi karaciğerde, ayrıca kalp ve damar hastalıklarına, yüksek tansiyona neden olur. Bunların yanı sıra bunama, diğer psikiyatrik hastalıklara (depresyon, düşünce bozukluklar) neden olur. İnsanlardaki üreme fonksiyonlarının bozulmasına dahi neden olur alkol bağımlılığı.
Alkol bağımlılığı tüm sistematik hastalıklara zemin hazırlayacak bir bağımlılıktır. İlk etkisi karaciğerde, ayrıca kalp ve damar hastalıklarına, yüksek tansiyona neden olur. Bunların yanı sıra bunama, diğer psikiyatrik hastalıklara (depresyon, düşünce bozukluklar) neden olur. İnsanlardaki üreme fonksiyonlarının bozulmasına dahi neden olur alkol bağımlılığı.
diyabetik de ciddi bir rahatsızlık be Amine o mantıkla kek kurabiye de yemeyelim, meyve de tüketmeyelim. her içki içen bağımlı değildir.Alkol bağımlılığı tüm sistematik hastalıklara zemin hazırlayacak bir bağımlılıktır. İlk etkisi karaciğerde, ayrıca kalp ve damar hastalıklarına, yüksek tansiyona neden olur. Bunların yanı sıra bunama, diğer psikiyatrik hastalıklara (depresyon, düşünce bozukluklar) neden olur. İnsanlardaki üreme fonksiyonlarının bozulmasına dahi neden olur alkol bağımlılığı.
Ay ben emziriyorum hemen midye yemeliyim
2016 Temmuz'da İzmir'e bekleriz Bira Midye Festivaline
ay kıyamam sanaAy ben emziriyorum hemen midye yemeliyim
Midye bulamaz kocamı balik almaya yolladim. Kk dan iyice nefret ettiay kıyamam sanapis onnar eehh pis
ay çok üzüldüm ama ben şimdiMidye bulamaz kocamı balik almaya yolladim. Kk dan iyice nefret etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?