- 11 Şubat 2008
- 7.242
- 17.391
- 773
- 40
- Konu Sahibi misskokulumm
-
Cocuk fotografi da varmis. Pedofili suc sozde ama...Fotoğrafların içinde öğrencilerinkiler vs. olmadığı için ceza almama durumu olabilir mi acaba? Ne dersiniz? İstismara girer mi bu gerçekleşen olay? Bakmasalarmış benim özelim diyebilir mi?
Önceden de başka bir okuldan böyle bir olay neticesinde sürülmüş bu okulagarip bir yöntem zaten bu tür insanları tekrar başka okullar yollamak sürgün adı altında.Elbette en dogru olani yapmissiniz. Normalinda tabiki ceza almasi lazim vs ama (siyasete girmicem) cokta adalete inanamaz oldum. Alanida var, almayanida cok diyelim malesef.
Yinede biz dogrularimizdan vaz gecmicez tabi ve böyle pislikleri ifsa etmeliyiz.
Kizlara zarar vercegini sanmiyorum.
Önceden de başka bir okuldan böyle bir olay neticesinde sürülmüş bu okulagarip bir yöntem zaten bu tür insanları tekrar başka okullar yollamak sürgün adı altında.
Olmaz sapik degildir demiyorum ama ya kizlar iftira atiyorsa?malum bu ara beden egitimi ogretmenliginin sapiklik olduguna bu dersin kaldirilmasina iliskin sacma sapan laflar dolaniyordaAdam yerine öğretmen yazdım, sonra sildim meslektaşım yazdım, onu da yakıştıramadım adam da değil ama niteleyecek kelime bulamadım. Siz istediğiniz kelimeyi getirebilirsiniz!!!
Ben bir lisede öğretmenim geçen eylülde atandım bulunduğum okula. Pek de tanımasam da bir öngörü oluştu ister istemez herkesin hakkında. Bahsi geçecek insan benim okulumda beden eğitimi öğretmeni. Öncesinde de konuşmalarının aşırı yüksek sesle olması, yersiz şakalarıyla uzak da durduğum biriydi.
Bugün 12.sınıfları yazılı yaptım. Kızlar hocam yazılı bitince sizinle birşey konuşacağız dediler. Yazılı bitti yanıma geldileri kiminle konuşacağımızı bilemedik ne yapmalıyız size danışalım dedik dediler. Eller titriyor kızların.
Bu beden eğitimi öğretmeni kızlarından birini spor odasına çağırmış ama yalnız gel diye de eklemiş. Kız gitmemiş zaten bakışlarından falan rahatsızdım hocam dedi.sonra sınıf başkanını çağırmış o da 3arkadaşını alıp gitmiş. Ellerine telefonunu vermiş bir de ara kablosunu. Odasındaki bilgisayara watsapında yüklü resimleri atmalarını istemiş. Aramızda işiniz bitince getirin demiş çıkmış.
Kızlar yüklemeye başlayınca fotolar sağ köşede tek tek hızlıca görünmüş. Hepsi çıplak olmak üzere sayısız kadın, erkek, çocuk fotoları, genital organ, meme vs. Ses kayıtları da varmış ama korkup bakmamışlar. İşleri bitince hocaya telefonu verip çıkmışlar. Aramızda ha kızlar diyerek sırıtmış pislik.
Kızlara müdür yardımcısı ile konuşmayı teklif ettim. Hocanın özel eşyalarını karıştırdığımız için bizi suçlarlar mı hocam, bizi suçlarlarsa dediler. Biraz sakinleştirdim kızları. Güvendiğim bir arkadaşımı çağırdım konuştum neler yapabileceğimizi. O müdüre gidip danışalım hadi durmayalım bu iş örtülmez bugün gösteren yarın yapar dedi. Müdür beyle konuştuk.
Öncesinde de kız öğrencilere samimiyeti dolayısıyla defalarca uyarıldığını kanıt olmadığı için bir şey yapılamadığını söyledi.
Kızlardan olayı anlatan yazılı bir belge istedi. Eğer yazarsalarsa suç duyurusunda bulunacağını dile getirdi. Kızlarla konuştum aileleriyle konuşmalarını ve isterlerse dilekçe yazmaları gerektiğini anlattım.
Okul çıkışı hepimiz toplantı yaptık ve kızlar dilekçelerinde birbir anlattı olanı biteni.
Müdür bey biz çıkınca polisi aramış bilgisayara el koydurmuş araştırılması için.
Sizce bu olaydan adama bir ceza, meslekten atılma, vs verilir mi?
Kızlar için tedirgin oldum eve gelince adam onlara bilenir mi. Onların üzülmesini, strese girmelerini istemiyorum.Bugünkü hallerini görünce çok üzüldüm. Elimden geleni yaptım ama şimdi yanlış mı yaptım, kızlara zarar verir mi diye düşünceler kafamın içinde.
(
Kamera yok mu orda kizlari cagirdigi belli olur delil olur yaniFotoğrafların içinde öğrencilerinkiler vs. olmadığı için ceza almama durumu olabilir mi acaba? Ne dersiniz? İstismara girer mi bu gerçekleşen olay? Bakmasalarmış benim özelim diyebilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?