Valla ben babasinin bunu bilmesine sasirdim o da mi ayni dertten yaniyormus zamaninda yoksa xDD
Neyse oke simdi bir legenin icine dolana kadar SOGUK su koyuyoruz ve 10dkk kadar bekletiyoruz da bunu kac kere yapicaz mesela hafta kac kere yapicaz? 1 kez yapinca oluyormu yoksa? Ve ne kadar sürede sonuc aliriz? Bende amma sordum heee;PP
Valla neysede acayip birsey hem ise yaramasi hemde babalarinin bunu bilmesisırnaşık şey Neyse ozaman bir legenin icine suyu koydum ya üzerine mi egiliyorum yarim saat?? Insanin böbrekleri felan hastalanirsa Allah korusunnn daaababası kızlarıyla çok ilgilenen biriymiş, hastalandığında da babasına söylemiş, hem 3 kız kardeşler.neyse evet canım seninde dediğin gibi leğenin içi su dolana kadar soğuk su koyuyoruz,en az yarım saat bekliyoruz, haftada kaç kez yaptığını hatırlamıyorum ama sanırım 2 kez yeterli olur, kızı göremiyorum ki yoksa sorardım daha detaylı kaydirigubbakcemile3
Canim beninkiler de ayni da legene suyu doldur egilince icine tam giriyor merak etme de legenin tenine degmesi lazim ozaman oluriyi de eğilince,suyun içine giricek büyüklükte göğsüm yok ki:).Nasıl uygulıcam anlamadım :s
Valla neysede acayip birsey hem ise yaramasi hemde babalarinin bunu bilmesisırnaşık şey Neyse ozaman bir legenin icine suyu koydum ya üzerine mi egiliyorum yarim saat?? Insanin böbrekleri felan hastalanirsa Allah korusunnn daaa
bu arada aklıma gelmişken bende bişey ekleyeyim.Üniversitede bir arkadaşım göğüslerini nasıl büyüttüğünü anlatmıştı.3 kız kardeşlermiş.Anneleri küçük yaştaa ölmüş. O yüzden babasıda hem annelik hem babalık yapmış. Gerçekten helal olsun o babaya kızlarının her derdiyle ilgilenmiş.Arkadaşım o sıralar liseye gdiyomuş ve göğüsleriniin küçük olduğunu neden büyümediğini babasına sormuş. Babası da ağzı so dolu leğende göğüslerini bi müddet beklet demiş.Kız bunu uygulamış ve gerçekten büyümüş.Bende şahidim :ecrin_bebek:
Şİmdi bu başlığı görünce aklıma geldi. Ama bu saatten sonra yapsak fayda bulurmuyuz ki. Yaş kemale erdilmaz: Sanırım onu uygulamak için ergenlik çağında olmak lazım...
hahahahahhaxDDsulamak lazım büyüsün die o mantıktan ileri gelmiş babaları demekki kaydirigubbakcemile3
hayırr, hiçbişekilde dalga geçme yok, asla...
üniversite 1. sınıftayken tiyatro kulübüne girmiştim, orda ediniğim arkadaş söylemişti,ama tabi muhabbet çok ilerleyince, vallahi ben inandım kızın dediklerine, çünkü babasına çok düşkündü, annesini zateen kaybetmiş biri için, babanın bu şakilde davranması normal, yanii bence doğru olan kızlarının her problemiyle ilgilenmesi. ki arkadaşım ilk adet görddüğünde de babasına söylemiş, babası da ilgilenmiş, yani bence olması gereken bu...
ya bu ne saçma bi yöntem:) küveti doldurun soğuk suyla içine girin yada ikitane buz alın iki memişe eriyene kadar sürün yarım saat boyunca tekrarlayın ? o nası bi yöntem yaa biri yakalasa leğene bişey yapıoz sanır delikafadulden
Neden kimse beni takmıyorrrr :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?