Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlaar napıosunuz da büyüyor yaaaa banada söyleyin zemuszemus
canım valla dahada buyumeye devam edıyo zemuszemus bugun olcdum bayadır olcmuyodum 88 cm geldı 87 gelıodu reglıme de cok var daha yanı soguk sıcak cok fayda edıyo kan dolasımını hızlandırdıgı ıcın bıde buz masajı ve yagla masaj canım tavsıye ederım 6ay olacak ama nerdeyse duzenlı masaj yaptım hep ben:lepi:
günaydın kızlar kilo almak istiyorsan canım,keçiboynuzu pekmezi günde bir tatlı kaşığı iç 1 ayda kilo alırsın bide kuru kara üzüm yersen eminim hem kilo alacaksın hemde minişleri büyüteceksin bir taşla iki kuşkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3
bu arada aklıma gelmişken bende bişey ekleyeyim.Üniversitede bir arkadaşım göğüslerini nasıl büyüttüğünü anlatmıştı.3 kız kardeşlermiş.Anneleri küçük yaştaa ölmüş. O yüzden babasıda hem annelik hem babalık yapmış. Gerçekten helal olsun o babaya kızlarının her derdiyle ilgilenmiş.Arkadaşım o sıralar liseye gdiyomuş ve göğüsleriniin küçük olduğunu neden büyümediğini babasına sormuş. Babası da ağzı so dolu leğende göğüslerini bi müddet beklet demiş.Kız bunu uygulamış ve gerçekten büyümüş.Bende şahidim :ecrin_bebek:
Şİmdi bu başlığı görünce aklıma geldi. Ama bu saatten sonra yapsak fayda bulurmuyuz ki. Yaş kemale erdi lmaz: Sanırım onu uygulamak için ergenlik çağında olmak lazım...
2 ayda 5 cm (küç ve adaçayı sağolsun )