Simdiden kolay gelsin canimmzemuszemusHer yer o kadar çok şey yazıyor ki bunu yap,şu şöyle bu böyle diye...Kafam karman çorman oldu. :bbo::bbo::bbo:
En iyisi o kadar çok şey bilmemek naniknanik
Bugün regl bitim günüm.Bugünden itibaren düzenli programa başlayacağım,bakalım 1 ay sonra bugün ne durumda olacaklar. yerimsenibenyerimseniben
Yapacağım programa gelince hergün düzenli olarak göğüs büyütme egzersizleri ve masaj + KÜÇ + hurma,üzüm,maydonoz hangisini bulursam :1rolleyes: ( Bu üzüm kara üzüm mü olmalı fikri olan varsa yazsın lütfen :uhm: )
Gelişmelerihooray:) ya da gelişememeleri 1no2:) sizlerle paylaşacağım :içelim:
Umarım iyi haberlerimi veririm...
Nez Valla süpersin benimkiler hala sütyenimi doldurmuyor deliyecem artikkmafoldumbenkızlar yenı olcum 89 gelıo benım kı sanırım ayda ıkı cm buyuyo son uc aydır falan :lepi: 87 den sımdıde 89 olmus ama baya bı sure aynı olcude kalıyo benımkıler ve kalıcı olacak gıbı ıns hıc bısey yapmadıgım zaman oldu 15 20 gun ama hıc kuculme olmamıs sonra yıne devam ettım masaja sıcak soguga 87den 89 a cıkdı bakalım 95 falan olana kadar devam edıyım dıom ama sırtım da genıs oldugu ıcın de fazla gelebılır ama gogus olarak avcumdan tasıo artıkkaydirigubbakcemile3
Nez Valla süpersin benimkiler hala sütyenimi doldurmuyor deliyecem artikkmafoldumben
ta benimkide küçülmüş kısss tweety anlamadım valla
Heheh bu topigi begendim bak;D Da kac ayda büyüttügünü yazmamissin canimmm dur bende yaziyim ...
Ben subat'ta basladim 75 cm di ben basladigimda gecen ay ölctügümde 78,8cm gelmisti 79 da diyebiliriz...
Üzerinden bir ay gecti de bir süre daha ölcmiyim diyorum biraz daha büyüsünler öylee ozaman da da mutlu olurum, yani toplam 4cm büyüme var kizlarD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?