- 23 Temmuz 2014
- 6.359
- 17.953
- 448
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
23 Eylül doğumlu ben asfg23 agustos -23 eylulde dogan kimseyi 5km yaricapima almam.
Ben sil diye ısrar etmedim sadece biraz mesafe istedim. Ona bile çemkirdi. Sildirsem ne olurdu acaba.?
Haftalardır uğraşıyorum nasıl yapsam diye. Burası deprem bölgesi kafeler falan çarşı olmadığı için tıklım tıklım. Ben haftalarca ugrasayim beyefendi bir sakız için bana böyle davransın. Zoruma gitti değmez diye düşündüm.Kız yılışık biriymiş belli ki. Ama keşke doğum gününü kutlasaydın ondan sonra acısını çıkarsaydın be kuzum :)
Bilerek bile yapmış olabilir. İş yerindeki kimseye uygun saatler dışında mesaj atılmaz. Hele ki beni ara benim için araştır diye hiç atılmaz. Ay bilmiyorum çok sinirlendim.Bence kız is konusunda panik yapmış, ben de panik yapınca ısrarcı olabiliyorum. Ha benim ısrarım meşgulüm yazınca biter ama kız daha inatçı bir karakter gibi.
İyi de çok alakasız da değil, bir sene geçici müdür yardımcılığı yapmış, adam ne alaka diyemeyiz benceBunun öyle bir tecrübesi yok normal öğretmen işte. Bu sene sözleşmeli müdür yardımcısı oldu. 1 senede ne öğrenmiş olabilir ki? Bu konuda ilçe milli eğitimin yeterli bilgisi vardır diye düşünüyorum.
Hay ağzına sağlık aynen öyle. Ve hiç kabul etmedi biliyor musun gece 4e kadar kavga ettik hiç anlamak istemedi beni. Sağlık olsunBen sizi anladım. Sizi sinir eden durum kadının ilgisinin bariz belli olmasına rağmen sevgilinizin kesin bir dille önünü kesmiyor olması. Aradığında "şuan müsait değilim, yanımda kız arkadaşım var, konuşacak veya mesajlaşacak durumda değilim konu hakkında da bilgim yok, istersen bir başkasına sor" diyememesi sorun. Kaldı ki haklısınız. Ama erkeklerin bu durum hoşuna gidiyor. Sevgilisi olsa dahi başka birinin ilgisini fark etse de bunu sevgilisine karşı red ediyor ama içten içe egosu tatmin oluyor.
Ama normal bir zamanda yazarsın hanımefendi. Ben samimi iş arkadaşlarıma bile akşam 8den sonra mesaj yazmam. Kimseye beni ara benim için şunu araştır demem. Kendisinin eli ayağı yok muymuş?İyi de çok alakasız da değil, bir sene geçici müdür yardımcılığı yapmış, adam ne alaka diyemeyiz bence
Anlamak işine gelmiyor çünkü :) Aynı şeyi siz yapsanız tepkisi ne olurdu deneyin bana kalırsa.. Çok zor değil bir arkadaşınızı ayarlayın size mesaj atsın dursun bakalım tepkisi ne olacak?Hay ağzına sağlık aynen öyle. Ve hiç kabul etmedi biliyor musun gece 4e kadar kavga ettik hiç anlamak istemedi beni. Sağlık olsun
Bana samimi bir iş arkadaşımı engelletti. Tepkisi belli yani.Anlamak işine gelmiyor çünkü :) Aynı şeyi siz yapsanız tepkisi ne olurdu deneyin bana kalırsa.. Çok zor değil bir arkadaşınızı ayarlayın size mesaj atsın dursun bakalım tepkisi ne olacak?
Çünkü iletişimin yanlış. Örneğin kadını sil demek yerine “ hayatım bu saatte kadının telefonunu açman ve mesajlarına yanıt vermen hiç hoş değil ben yanındayım farkında mısın ? “ demen gerekirdi. Kadınla alakalı yorum yok cümlede mesela kendi sınırını çizip sen net olucaksın. Kendisi dicek şimdi ben cevap yazarsam geriliriz susayım diye.Güzel anlattın. İşte bu yüzden takıldım. Ama kıskançlık sanıyorlar. Hayır kıskançlık değil kadının sınırsızlığı akabinde görüştüğüm kişinin bu sınırsızlığa sınırsızlıkla karşılık vermesi.
Niye çemkiriyor acaba kadın didik didik soru sormuşBen sil diye ısrar etmedim sadece biraz mesafe istedim. Ona bile çemkirdi. Sildirsem ne olurdu acaba.?
Ben gemileri yaktım artık bu saatten sonra düzelmez. Bitti mi bitiyor bende.Çünkü iletişimin yanlış. Örneğin kadını sil demek yerine “ hayatım bu saatte kadının telefonunu açman ve mesajlarına yanıt vermen hiç hoş değil ben yanındayım farkında mısın ? “ demen gerekirdi. Kadınla alakalı yorum yok cümlede mesela kendi sınırını çizip sen net olucaksın. Kendisi dicek şimdi ben cevap yazarsam geriliriz susayım diye.
Bak ben nişanlıyım eşimin sımarık kardeşi eşimin ailesiyle çay içerken abisini arayıp tatlı istedi. Evli o. Eşimde kalkalım dedi bana. Pardon ? Sen o telefondan sonra beni başından atar gibi kalkalım diyemezsin. Ortalığı ayağa kaldırdım arabada. Senin değerin bu mu dedim. Savaşa mal mı yetiştiriyorsun bu ne terbiyesizlik ben sizde misafirim tatlıdan ölmedi kardeşin sonuçta bu yaptığın tekrarlanmayacak dedim. Fazlasını da söyledim ama hatırlamıyorum. Şuan hala kardeşi birşey istediğinde tedirginlikle söyler bana. Bi mahsuru var mı senin için der. Kıskanıyorsun deseydi de kendi sınırımı asla terketmezdim. İstemiyorum bu saygısızlığı kardeşinde bilicek saygıyı dedim.
Sen bi sakinleş. Biraz konuşma erkek arkadaşınla kendini açıklama. Kendimi değersiz hissettim ve sana kırgınım konuşmak istemiyorum de. Kendini anlatma. Muhtemelen kırmadım diyecektir işte o zaman konuyu açmak istemediğini başka bir kadın için sevgilisini kırdığını gecenin bir vaktinde bu durumun hoş olmadığını kendinle başbaşa kalmak istediğini söyle. Muhtemelen özür dileyecektir. Bana güven.
Keşke engellemeseydiniz. Sanki biraz toksikliğe dönen bir ilişkiniz var. Pek hayırlı gözükmedi bana. O sizi kısıtlamış sizde aynısını ona yapmaya çalışınca onda ters tepmiş.Bana samimi bir iş arkadaşımı engelletti. Tepkisi belli yani.
Tamam ben de kadın bencil, işim görülsün istiyor diyorum. Birazda panik olmuş muhtemelen. Bunlara tamam. Ben diyorum ki kadınin sevgiliniz de gözü yok. Ayrıca bu kadın olmaz da başka bir gün başka bir erkek/kadın olur müsait olmayan bir vakitte arayan, siz hep böyle sevgilinizi darlayacak mısınızAma normal bir zamanda yazarsın hanımefendi. Ben samimi iş arkadaşlarıma bile akşam 8den sonra mesaj yazmam. Kimseye beni ara benim için şunu araştır demem. Kendisinin eli ayağı yok muymuş?
Ben hiç kimseyi engelletmedim. Ama o çok karıştı elbiselerime bile laf etti. Bu saatten sonra olmaz zaten canım.Keşke engellemeseydiniz. Sanki biraz toksikliğe dönen bir ilişkiniz var. Pek hayırlı gözükmedi bana. O sizi kısıtlamış sizde aynısını ona yapmaya çalışınca onda ters tepmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?