• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şanssızlık ya da başka bir şey peşimdeki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu durum da iş adamda biter araya biraz mesafe koymanı istiyorum dersin eğer koymuyorsa bi düşünürüm..
Aynısını bir erkeğe yasattım sanırım bak dedi senden hoşlanıyor bu sonra o minvalde konuştu arkadaşım yürüdü resmen gidip özür diledim erkek arkadaşımdan dediği çıktığı için. 😂
Bazen kibarlıktan ölüyoruz ama yanlış anlaşılıyor. Senin ki sadece fazla kibar bu da karşıda ki kişi de ışık oluyo. Ondan dedim yüzeysel olsun.
Güzellikle de söyledim sinirle de söyledim. Zarar gelmez iş arkadaşım diyip duruyor. Herşeyin bir zamanı var. Ben müdürüme saat 8den sonra mesaj yazmam. Aciliyet yoksa tabi.

S
Normalde böyle bir şey sağdan soldan sorulmaz. Gidersin ilçe milli eğitime, derdini anlatırsın. Çözülür. Ben 4 senelik öğretmenim o 10 senelik öğretmen. Ben biliyorum da o mu bilmiyor. Amacı yapışmak. Mesajda umrunda olup olmadığı pek anlaşılmıyor. Ama yapışık biri olduğu kesin.
Ben de 12 yıllık öğretmenim. O iş her zaman milli eğitime sorularak olmaz. Genel de yönetmelik maddesini söylerler. Ki bu maddeler çoğu zaman net ifade içermez. Onun yerine tecrübe etmiş bir arkadaş ya da arkadaşı falan tecrübe etmiş bir öğretmenden daha kolay pratik bilgi sahibi olursun.
Mesela ben tehdit edildim, can güvenliği mazeretinden tayin istedim. Bunun içeriği ve nasıl yapıldığı ile ilgili milli eğitimde çalışan personel, başına gelmiş ve beni yönlendiren meslektaşım kadar bilgi sahibi değildi.
Bana da kadın daha çok bencil geldi, işi çözülsun istiyor bir an önce. Sevgilinizde gözü yok ama üstte arkadaşlar yazmışlar, konteyner da kadınla konuştu temalı bir konunuz varmış, acaba sandığınızdan daha kıskanç olabilir misiniz

Bir daha ararsa telefonu sen aç duşta de 😀😀😀😀

Ya ben idareci iken başka bir idareci arkadaş daha vardı. Adam evli barklı. Okuldaki öğretmen arkadaş takmış adama. Odanıza girerken heyecanlanıyorum diyormuş.

Kendisi evlendi barklandı. Şimdi o idareci arkadaş başka şehirde. Orayı yazmış tayin için. Kocası ile o ile hatta ilçeye gidecek. Tayini çıkmış.

İnanılmaz değil mi?

Ben kadının davranışı normal demedim ki, kadın anormal. Ama sevgilinin suçu yok konuda.
Benim mesaim beşte bitiyor , geçen hafta bir kadının kızıyla görüşmem olmuştu saat iki üç Gibi, annesi besten sonra aradı. Görüşmeyi merak etmiştir diye açtım, birkaç kelam edip kapatacaktim. Kadın oradan girdi buradan çıktı. Kısa kesiyorum, uzatıyor. Alakasız yerlere konuyu çekiyor, kızının anılarını anlatıyor... "Kusura bakmayın gürültü varsa , otobüse bindim" diyorum yine anlatıyor. Oysa mantıklı olan bu kadınin bana anlattığı gereksiz şeyleri anlatmamasi. Ya da bu bilgileri vermek için onları ziyaret edeceğim yakın tarihi beklemesi, ya da hepsini geçtim, illa da anlatacaksa mesai saatimi beklemesi.
Ama bazı insanlar bencillerdir yani. Kendilerinden başkasını düşünmezler,yeter ki işleri hallolsun.
Bu kadın erkek olsaydı, yanımda da sevgilim olsaydi aynı durumda çocuk bana kizsaydi 'bu adam.sana takintili' falan deseydi ben de kızardım.
Adamın sana bağırması yanlış tabii ki, ne münasebet, kim sana bagirabilir?
Sırf bu sebeple ayrilsan hak veririm. Ama insan öncesini de merak ediyor. Acaba sen darlama düzeyini arttirinca artık bunalıp mi sesini yükseltti?
Hayır ilk güzellikle söylediğimde gözünü devirip sinirlendi. Biraz sinirlendiğimde bağırmaya başladı.

Konuşkan biri değil. Ben söyle dediğim için söyledi. Yoksa kadını başından savmaya niyeti yoktu yani. Tatilde uğraştığım şeylere bak. Kendi adıma çok üzüldüm.
Sen kendi iliskine odaklan. Ne oldu? Senin tatilin rezil oldu. Onun sana bağırması hata. Ama senin de kadın asılıyor diye darlaman hata.

S
Ben de 12 yıllık öğretmenim. O iş her zaman milli eğitime sorularak olmaz. Genel de yönetmelik maddesini söylerler. Ki bu maddeler çoğu zaman net ifade içermez. Onun yerine tecrübe etmiş bir arkadaş ya da arkadaşı falan tecrübe etmiş bir öğretmenden daha kolay pratik bilgi sahibi olursun.
Mesela ben tehdit edildim, can güvenliği mazeretinden tayin istedim. Bunun içeriği ve nasıl yapıldığı ile ilgili milli eğitimde çalışan personel, başına gelmiş ve beni yönlendiren meslektaşım kadar bilgi sahibi değildi.
Bana da kadın daha çok bencil geldi, işi çözülsun istiyor bir an önce. Sevgilinizde gözü yok ama üstte arkadaşlar yazmışlar, konteyner da kadınla konuştu temalı bir konunuz varmış, acaba sandığınızdan daha kıskanç olabilir misiniz
Bunun öyle bir tecrübesi yok normal öğretmen işte. Bu sene sözleşmeli müdür yardımcısı oldu. 1 senede ne öğrenmiş olabilir ki? Bu konuda ilçe milli eğitimin yeterli bilgisi vardır diye düşünüyorum.

Bir daha ararsa telefonu sen aç duşta de 😀😀😀😀

Ya ben idareci iken başka bir idareci arkadaş daha vardı. Adam evli barklı. Okuldaki öğretmen arkadaş takmış adama. Odanıza girerken heyecanlanıyorum diyormuş.

Kendisi evlendi barklandı. Şimdi o idareci arkadaş başka şehirde. Orayı yazmış tayin için. Kocası ile o ile hatta ilçeye gidecek. Tayini çıkmış.

İnanılmaz değil mi?
Ayyy yılış yılış. 😁😁

S.a arkadaşlar
Görüştüğüm biri var. Dışarda ya da iş ortamında bakınca aşırı sessiz sakin uyumlu diye düşünürsünüz. Ama asla öyle olmadığını gördüm.
Neyse sadede geleyim gezmeye gidelim dedik. Bunun eski iş yerinde bir kadın var daha önce yanındayken de aramıştı. İdarecilik sınavının nasıl geçtiğini sormuş(!) Zaten o ara bi kafama takılmıştı. Ara ara idarecilik işleri için arıyor(muş). Üstelik kendisi bambaşka yerde ve kendine yardımcı olabilecek kişiler varken bizimkini arıyor sürekli. Gelelim meseleye;

Tatildeyiz, kadın bizimkine akşamın onunda mesaj attı "Hocam tayinim şuraya çıktı ama iptal etmek istiyorum beni arar mısınız nasıl yapabilirim benim için araştırır mısınız?" Bu da yazdı "hocam ben tam bilmiyorum" diyerek. Tepem attı. Bayağı söylendim. Akşama doğru aradı. Bizimki acmayacaktı aç diye ısrar ettim. Kadın soruyor "hocam müsait misin?", bizimki "hayır şuan yolculuk yapıyorum çok müsait değilim." Kadının verdiği yanıt; "nerdesiniz?"
"...deyim hocam" diyor bizimkisi. Kadın, "kendiniz mi gittiniz?", bizimki "yok şöyle şöyle gittim" tamam iyi yolculuklar diyerek kapattı. Kadın WhatsApptan yazmaya devam etti. Hocam yazabiliyorsanız yazayım diyerek. Şöyle oldu böyle oldu anlatıyor. Tabiki kulaklarımdan alev çıkmaya başladı . "Şuan kız arkadaşımın yanındayım hocam sonra bu meseleyi konuşuruz" yazdı en son. Kadın halen yazıyor "Aaa öyle mi hocam tamam. Bunu nasıl yapacağım şöyle üzgünüm böyle üzgünüm". En sonunda kadına görüldü attı da sustu

Rahatsız olduğumu belirttim kadını savunmaya başladı. İş arkadasiymiş idareciymiş, iş bilmiyormuş, ondan arıyormuş. Silemezmiş. Tamam da kocaman yerde çalışıyor orda onlarca iş bilen var, sen il/ilçe milli eğitim müdürü müsün ki tayinini sana soruyor gitsin ordan sorsun , sana niye soruyor diyorum yoook halen arkadaşım diyerek savunmaya çalıştı. Sırf kadını savunacağım diye bana sinirlendi.
. Bugün ablasıyla anlaşmıştım sürpriz yapıp doğum gününü kutlayacaktım geceden sabaha kavga dövüş derken doğum gününü kutlamadan erkenden eve döndüm. Ablasına siz kutlayın ben gelemeyeceğim yazdım. Kadın da bir şey yazmış geri silmiş. Ne yazmış görmedim. Çok üzgünüm paylaşmak istedim.
Adama sen ısrar etmişsin ama.

Çok işkillendim öyle böyle değil ne bu ahret sorusu gibi kimle gittin didinle mi gittin nere gittin direkt engellettirirdim

Alakasiz bir kadını silmemek için kavga eden erkekten uzak dururdum. Genelde böyleler ilgi delisi olur en iyi ihtimalle.
Ben sil diye ısrar etmedim sadece biraz mesafe istedim. Ona bile çemkirdi. Sildirsem ne olurdu acaba.?

Güzellikle de söyledim sinirle de söyledim. Zarar gelmez iş arkadaşım diyip duruyor. Herşeyin bir zamanı var. Ben müdürüme saat 8den sonra mesaj yazmam. Aciliyet yoksa tabi.

Birde onun sevgilisi var mı? vs bilmek lazım baya bilgi topla bazen de pasif agresif şekilde hareket etmek lazım. Alttan alta işleyerek uzaklaştırmak kes konuşma demek yerine ki bu sefer çok inatçı oluyorlar ay ne geveze biri diye kötülemek 😂 psikolojik birşey bu oda soğur ama sen aranı soğutmucaksın hep aynı modun da davranmalısın. Onda gevşek hareketler yoksa masum sayılır.
😂

Evet baya sinir bozucu bir durum🥹 ama bence kadın adama yürümüyor gibi yani garip takıntılı biri o belli. sizinki de insanları kıramayan biriyse ondan kötü davranmamıştır belki de 🥹
Kötü davranmadığı için değil kadının takıntılı olduğunu kabul etmediği için kavga çıktı. Kendince yol yapıyor iletişimi kesmemek icin. 😐

Şuan id duygum bunu söylüyor. Süper egom saçmalama sen bihter ziyagilsin diyor. 😁😁
Şaka bir yanada sakin ol kuşumm. Öncelikle ne istediğini nasıl bir ilişkide olmak istediğini bil. Rahatsızdan ben istemiyorum ona göre diyeceksin. Silmeyebilirsin yanımda böyle bir durum istemiyorum diceksin. Başka bir kadın için benimle kavga etmenide istemiyorum ona göre tart diceksin.
He mesela şöyle söyleyeyim bizim ilikimizde ve evliliğimizde farklıdır benim yanımda eşim o saatte başka bir kadının aramasını açamaz. Mesaj atamaz. O da rahatsız olur çünkü oluyorsa yapmayacak iş arkadaşı falan hikaye gecenin vakti kimse eşime hesap soramaz. Konuyu ayırın birbirinden mesela kadını silmesi değil mesela o saatte kadının ona soru sorucak ve arayacak cesareti bulması canım anlatabildim mi ?

Şaka bir yanada sakin ol kuşumm. Öncelikle ne istediğini nasıl bir ilişkide olmak istediğini bil. Rahatsızdan ben istemiyorum ona göre diyeceksin. Silmeyebilirsin yanımda böyle bir durum istemiyorum diceksin. Başka bir kadın için benimle kavga etmenide istemiyorum ona göre tart diceksin.
He mesela şöyle söyleyeyim bizim ilikimizde ve evliliğimizde farklıdır benim yanımda eşim o saatte başka bir kadının aramasını açamaz. Mesaj atamaz. O da rahatsız olur çünkü oluyorsa yapmayacak iş arkadaşı falan hikaye gecenin vakti kimse eşime hesap soramaz. Konuyu ayırın birbirinden mesela kadını silmesi değil mesela o saatte kadının ona soru sorucak ve arayacak cesareti bulması canım anlatabildim mi ?
Güzel anlattın. İşte bu yüzden takıldım. Ama kıskançlık sanıyorlar. Hayır kıskançlık değil kadının sınırsızlığı akabinde görüştüğüm kişinin bu sınırsızlığa sınırsızlıkla karşılık vermesi.

Çünkü görüştüğüm kişi sınırını çizmiyor. Ve kadının kendisine takıntılı olduğunu söylememe rağmen kabul etmiyor bunun için bana sinirlenip sesini yükseltiyor. Normal değil mi sinirlenmem.? Gereken cevabı sırf ben sızlandım diye yazdı yoksa yazmaya niyeti yoktu yani.
"Arkadaşı" için sana bağıran biriyle sevgili olmayı tekrar gözden geçirmelisin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back