Ben kadının davranışı normal demedim ki, kadın anormal. Ama sevgilinin suçu yok konuda.
Benim mesaim beşte bitiyor , geçen hafta bir kadının kızıyla görüşmem olmuştu saat iki üç Gibi, annesi besten sonra aradı. Görüşmeyi merak etmiştir diye açtım, birkaç kelam edip kapatacaktim. Kadın oradan girdi buradan çıktı. Kısa kesiyorum, uzatıyor. Alakasız yerlere konuyu çekiyor, kızının anılarını anlatıyor... "Kusura bakmayın gürültü varsa , otobüse bindim" diyorum yine anlatıyor. Oysa mantıklı olan bu kadınin bana anlattığı gereksiz şeyleri anlatmamasi. Ya da bu bilgileri vermek için onları ziyaret edeceğim yakın tarihi beklemesi, ya da hepsini geçtim, illa da anlatacaksa mesai saatimi beklemesi.
Ama bazı insanlar bencillerdir yani. Kendilerinden başkasını düşünmezler,yeter ki işleri hallolsun.
Bu kadın erkek olsaydı, yanımda da sevgilim olsaydi aynı durumda çocuk bana kizsaydi 'bu adam.sana takintili' falan deseydi ben de kızardım.
Adamın sana bağırması yanlış tabii ki, ne münasebet, kim sana bagirabilir?
Sırf bu sebeple ayrilsan hak veririm. Ama insan öncesini de merak ediyor. Acaba sen darlama düzeyini arttirinca artık bunalıp mi sesini yükseltti?