• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şanssızlık ya da başka bir şey peşimdeki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çünkü görüştüğüm kişi sınırını çizmiyor. Ve kadının kendisine takıntılı olduğunu söylememe rağmen kabul etmiyor bunun için bana sinirlenip sesini yükseltiyor. Normal değil mi sinirlenmem.? Gereken cevabı sırf ben sızlandım diye yazdı yoksa yazmaya niyeti yoktu yani.
Ooo inkar varsa kabul peşinden gelir derdi bir hocamiz . Demekki kızın durumunun gayet farkında hatta bence bisiler de geçmiş miniminnacik

Bazıları da hiçbirşey bilmiyormuş ayağına yatıyor hiç sevmiyorum. Araştır bul kendin yani. Ama doğum gününü vs kutlasaydın gereksiz tansiyon yükselmiş valla daha yakınlaşır diğeri ile hiç şaşmayan birşey biranda ceylan gözlü oluyor diğeri.
Daha sakin olmak lazım.
Cevap vermemiş adam sonra daha ne yapsın. Kadın suçlu burda.

Kıskançlık problemin var. Geçen de konteynerleri oraya gelen bir kadınla muhabbet etti diye koni acmistin. Yapma. Adam kız arkadasimlayim demiş. Daha ne desin?
Çok kıskanç biri değilim. Ama içime doğan şeyler genellikle çıkar. Sınır problemi var.

Bazıları da hiçbirşey bilmiyormuş ayağına yatıyor hiç sevmiyorum. Araştır bul kendin yani. Ama doğum gününü vs kutlasaydın gereksiz tansiyon yükselmiş valla daha yakınlaşır diğeri ile hiç şaşmayan birşey biranda ceylan gözlü oluyor diğeri.
Daha sakin olmak lazım.
Cevap vermemiş adam sonra daha ne yapsın. Kadın suçlu burda.
Böyle şeyleri gider ilçe milli eğitime sorar orda işlerini yaparsın. Amacı yapışmak.

Farkında evet. Bilerek beni bastırmaya çalışıyor.
Bence sana dönüş yapana dek asla sevgiline dönme . Dondugun zaman da bu kız bir daha yazdığı zaman senin rahatsız olduğunu belirten minvalde bir meşguliyet mesajı yazdır artık kelimeleri nasıl seçer bilemiyorum . Ama şuan bir kirilma evresi kim kimi bastırır ise öyle gider . O seni tuş ederse olacakları söyleyeyim ayrıldığıniz an kızla nişanını görebilirsin . Üzgünüm ama olaylar hep böyle gelişiyor . Asla geri adım atma . Bu salak kızla mi ugrascan hep ay sinirlendim kolonyaaaaaaa.😱😠

Çünkü görüştüğüm kişi sınırını çizmiyor. Ve kadının kendisine takıntılı olduğunu söylememe rağmen kabul etmiyor bunun için bana sinirlenip sesini yükseltiyor. Normal değil mi sinirlenmem.? Gereken cevabı sırf ben sızlandım diye yazdı yoksa yazmaya niyeti yoktu yani.
Bence kadın laftan anlamayan bir kadın. Bin kere isim var demiş hala daha kadın devam edip kedni sorununu anlatmış. Hiç mi böyle biri karşınıza çıkmadı? Bazı insanlar böyle bencillerdir, dünyayı kendi etrafında dönüyor sanarlar.
Bu kadın sizin adami kendi sorununu çözmesini istediği biri olarak değil de farklı şekilde gorseydi kız arkadaşımdan sonra geri basardi. Kadının umru bile olmamış bu cümle. Çünkü kadının umru bile değil sevgiliniz. Hele takinti yaptığı biri vs hiç değil. O sadece sorunu çözülsün isteyen biri.
Aksi olsa sizce kız arkadaşım cümlesinden sonra biraz tutulmaz miydi?

Kadının bunla nasıl konuştuğunu merak ettim. Ayrıca kadın hesap soruyor resmen. Nerdesin nasıl gittin. Ay sana ne yelloz
Bazı insanların gerçekten içinde kötülük, art niyet yoktur ama patavazsız, hadsizlerdir. Benim de başıma böyle bir sey gelmişti kız o kadar enteresan alakasız sorular soruyordu ki inanılmaz kıl olmuştum sonra yakın takibe aldım baktım kız gerçekten değişik yapısı öyle ama kafası öyle değil. Belki sizin durumda böyledir. Bir birlerine ısrarla hocam diye hitap ediyorlarmış hemen kötüye yormayın sadece 1 kez kendinizi belli edin yeter bence

Bence kadın laftan anlamayan bir kadın. Bin kere isim var demiş hala daha kadın devam edip kedni sorununu anlatmış. Hiç mi böyle biri karşınıza çıkmadı? Bazı insanlar böyle bencillerdir, dünyayı kendi etrafında dönüyor sanarlar.
Bu kadın sizin adami kendi sorununu çözmesini istediği biri olarak değil de farklı şekilde gorseydi kız arkadaşımdan sonra geri basardi. Kadının umru bile olmamış bu cümle. Çünkü kadının umru bile değil sevgiliniz. Hele takinti yaptığı biri vs hiç değil. O sadece sorunu çözülsün isteyen biri.
Aksi olsa sizce kız arkadaşım cümlesinden sonra biraz tutulmaz miydi?
Normalde böyle bir şey sağdan soldan sorulmaz. Gidersin ilçe milli eğitime, derdini anlatırsın. Çözülür. Ben 4 senelik öğretmenim o 10 senelik öğretmen. Ben biliyorum da o mu bilmiyor. Amacı yapışmak. Mesajda umrunda olup olmadığı pek anlaşılmıyor. Ama yapışık biri olduğu kesin.

Çok kıskanç biri değilim. Ama içime doğan şeyler genellikle çıkar. Sınır problemi var.
İyi de iş ortamında beni arama denmez. Denemez bazı durumlarda.
Adam diyeceğini demiş zaten. Kadın hödük. Adama asiliyor da olabilir ya da bazı tipler vardır sülük ve çıkarcı. Karsisindaki musait ya da degil umursamazlar. Öyle de olabilir. Tepki vermeni anlıyorum ama uzatman anlamsız. Doğum gününe niye gitmedin ki?

İyi de iş ortamında beni arama denmez. Denemez bazı durumlarda.
Adam diyeceğini demiş zaten. Kadın hödük. Adama asiliyor da olabilir ya da bazı tipler vardır sülük ve çıkarcı. Karsisindaki musait ya da degil umursamazlar. Öyle de olabilir. Tepki vermeni anlıyorum ama uzatman anlamsız. Doğum gününe niye gitmedin ki?
Bana kadını savunup bağırıp sesini yükselttiği için.

Bana kadını savunup bağırıp sesini yükselttiği için.
Ama şimdi geçen o kadına şimdi bu kadına bu kadar tepki. Bu adam kimseyle konuşmasın mi? Kadına çok güzel söylemiş. Hani kıvırtsa yok ailemin yanındayım vs diye. Sunu diyebilirsiniz. Ben kadının asildigini düşünüyorum, mesafenin korursan sevinirim. Yok asilmiyor derse de zamanla görürüz dersin. Bazen bazı insanlar konuskandir.

Ama şimdi geçen o kadına şimdi bu kadına bu kadar tepki. Bu adam kimseyle konuşmasın mi? Kadına çok güzel söylemiş. Hani kıvırtsa yok ailemin yanındayım vs diye. Sunu diyebilirsiniz. Ben kadının asildigini düşünüyorum, mesafenin korursan sevinirim. Yok asilmiyor derse de zamanla görürüz dersin. Bazen bazı insanlar konuskandir.
Konuşkan biri değil. Ben söyle dediğim için söyledi. Yoksa kadını başından savmaya niyeti yoktu yani. Tatilde uğraştığım şeylere bak. Kendi adıma çok üzüldüm.

Böyle şeyleri gider ilçe milli eğitime sorar orda işlerini yaparsın. Amacı yapışmak.

Bu durum da iş adamda biter araya biraz mesafe koymanı istiyorum dersin eğer koymuyorsa bi düşünürüm..
Aynısını bir erkeğe yasattım sanırım bak dedi senden hoşlanıyor bu sonra o minvalde konuştu arkadaşım yürüdü resmen gidip özür diledim erkek arkadaşımdan dediği çıktığı için. 😂
Bazen kibarlıktan ölüyoruz ama yanlış anlaşılıyor. Senin ki sadece fazla kibar bu da karşıda ki kişi de ışık oluyo. Ondan dedim yüzeysel olsun.

Normalde böyle bir şey sağdan soldan sorulmaz. Gidersin ilçe milli eğitime, derdini anlatırsın. Çözülür. Ben 4 senelik öğretmenim o 10 senelik öğretmen. Ben biliyorum da o mu bilmiyor. Amacı yapışmak. Mesajda umrunda olup olmadığı pek anlaşılmıyor. Ama yapışık biri olduğu kesin.
Ben kadının davranışı normal demedim ki, kadın anormal. Ama sevgilinin suçu yok konuda.
Benim mesaim beşte bitiyor , geçen hafta bir kadının kızıyla görüşmem olmuştu saat iki üç Gibi, annesi besten sonra aradı. Görüşmeyi merak etmiştir diye açtım, birkaç kelam edip kapatacaktim. Kadın oradan girdi buradan çıktı. Kısa kesiyorum, uzatıyor. Alakasız yerlere konuyu çekiyor, kızının anılarını anlatıyor... "Kusura bakmayın gürültü varsa , otobüse bindim" diyorum yine anlatıyor. Oysa mantıklı olan bu kadınin bana anlattığı gereksiz şeyleri anlatmamasi. Ya da bu bilgileri vermek için onları ziyaret edeceğim yakın tarihi beklemesi, ya da hepsini geçtim, illa da anlatacaksa mesai saatimi beklemesi.
Ama bazı insanlar bencillerdir yani. Kendilerinden başkasını düşünmezler,yeter ki işleri hallolsun.
Bu kadın erkek olsaydı, yanımda da sevgilim olsaydi aynı durumda çocuk bana kizsaydi 'bu adam.sana takintili' falan deseydi ben de kızardım.
Adamın sana bağırması yanlış tabii ki, ne münasebet, kim sana bagirabilir?
Sırf bu sebeple ayrilsan hak veririm. Ama insan öncesini de merak ediyor. Acaba sen darlama düzeyini arttirinca artık bunalıp mi sesini yükseltti?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back