canim gercekten cok uzucu eslerimizi uzmemiz ama bizi anlasinlar onlarda bizim elimizde olan bisey degilki haliyle insan stress olabiliyo gunluk nedenler bebis derdi hhayatin hep boyle monoton olmasi daha ne soyleyim bilmiyorum ama oyle yani skma canini rahatlamaya calis bakalim hayirlisi olsun...
evet bugün çok sinirlendim eşime, sonra oturduk konuştuk, ağladım biraz
. Ben evlenir evlenmez çocuk istiyordum
, hiç beklemeyecektim hesapta, derken vajinismus belası çıktı karşıma... Yanlış ellerde tedavi umudu arayınca boşanmanın eşiğine geldim
. Sonra çok şükür doğru doktoru değiştirdim, Allah razı olsun doktordan. Hem vajinismus çözüldü hemde aklımdaki boşanma düşünceleri azaldı. Şimdi boşa geçirdiğim yıllara yanıyorum, yaşta geçiyor, o yüzden beklemek istemiyorum
.
Biraz rahat olmak lazım bu kadar stres yaparsamda olmaz, aman ne yapsam olmuyor işte
, yine stres oluyorum
.
Bekarligimdan bu yana her ay ovulasyonumu hissediyorum. oyle bi agri yok. hele birlestikten sonra iki büklüm yürüyorum. 1 hafta sürüyor agrilarim. yumurtaliklar fazla buyudugu icin hissedilirmis agri. bi yöndende iyi aslinda buyumesi onemli cunku. varsin agrisinn :)) agriya takilma canim. agri kesici ic..
Olmazmi bazen esimi dövesim bile geliyor:))) birine bagirip cagirsam rahatlicak gibi oluyorum. sabir cekiyorum icimden. Catiyorum arada esimede o benden baskin cikiyor:18:
Ben ovulasyon movulasyon hiçbişi hissetmiyorum
,
herhangi biri bana yanlış yapsa sonu fena olcak
, eşimde biliyor, geri adım atıyor, şöyle ağız tadıyla bir kavga edemedim
. Şaka bir yana bende korkuyorum ben bu kadar doluyken ters birine çatıcam yada eşimin tersine gelicem, ağzımın payını alıp oturucam
, fazla kaşınmamak lazım
, o yüzden içimde yaşıyorum gerginliğimi :18:.