- Konu Sahibi nagihan_14
selam kızlar , bende katılabilir miyim aranıza????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya çok yeniyim kusuruma bakma... bat ne? :26:.hoşgeldin cnm senin bat ın ne
ya çok yeniyim kusuruma bakma... bat ne? :26:.
ne kusuru cnm beklenen adet tarihi demek biz o günü heyecanla bekliyoruz bir umut bebişimiz olsun dye
şöyle kısaca kendimi anlatayım, 2 yıllık evliyim, 2 ay önce vajinismusu yendim, bat 22/07/2012 ,
bu arada rahimimde iltihap çıktı, antibiyotik kullanıyorum, çok ümitli değilim o yüzden...
bir psikolog bir psikiyatrist eskittim , son zamanlara doğru kkya girdim, foruma yazmak hızlandırdı beni, böyle cnım, sen böyle bir sorun yaşamamışsındır umarım .sen nasıl yendin cnm uzman desteğiyle mi
bir psikolog bir psikiyatrist eskittim , son zamanlara doğru kkya girdim, foruma yazmak hızlandırdı beni, böyle cnım, sen böyle bir sorun yaşamamışsındır umarım .
başparmak kalınlığında bir kamera sokuyor , buna ultrason deniyor, birde smear testi var, smear alındığı yerde sinir olmadığı için acımıyor, ince bir çubukla alıyor (kulak çöpünün uzunu), git bence, beklediğine değmezzz .Evliliğimin ik aylarında yaşadım ama eşimin yardımıyla yendim sayılır ama doktor muayenesi konusunda maledef sorunlarım var .Asla muayene olmayorum
başparmak kalınlığında bir kamera sokuyor , buna ultrason deniyor, birde smear testi var, smear alındığı yerde sinir olmadığı için acımıyor, ince bir çubukla alıyor (kulak çöpünün uzunu), git bence, beklediğine değmezzz .
Anladım canım, biraz araştırıp gitmek lazım, anlayışlı olun diye de baştan söylemek lazım, amin kadın olmak zor iş, Allah hepimizin yardımcısı olsun .cnm zaten öyle bir olay yaşadım bn tam anlayamadan doktor soktu .bn beklemediğim için kastım birden kendimi birdaha da asla gevşeyemedim.Daha da muayene olmam bile dedim ama mecbur kalınca da yapacak bişey yok ALLAH hepimizin yardımcısı olsun
Günaydınn
benim bat 7 temmuz ama bu ay hiç bişey hissetmiyorum
dilşad biz seninle aynıyız sende ne var ne yok
aminnn canımSag ol canim Allah sana da kisa zamanda hayirli bi evlat verir insallah
canım doğduktan 4 ay sonra mı, 4 aylık hamileyken mi kaybetin?merhaba aranıza yeni katıldım umarım kabul edersınız beni:) ben 4 aylık oğlumu kaybettiim tekrar bebeğim olsun istiyorum ama henuz yok olmuyo bu ayın ıkısınde regl oldum umarım benımde bebeğim olur yenıden...
canım kan tahlili yaptırgunaydin kizlar bu sabah yine dayanamyip test yaptim negatif cikti adetime iki gun var yine esimin gazina geldim yap cikarsa cikar dedi acele ediyorum cunku bilen biliyordur adet oldugum gun 2 ayligina turkiyeye gidecegim kizimi ogrendigimdede esim yoktu yanimda bu defa o heycani yasamak istiyo zavalli,,,dun cok feci akintim ve sancim oldu karnimdan migdeme cikacak sekilde agridi bir anda girdi cikti belirti yasiyorum boyle sapsari uzayan bi akintim oldu o kadar garipki o ne yaaa dedim yani gogus uclarim aciyo dun agrimaya basladi koltuk altima dogru agriyo batiyo sanki igneliyolar beni kasik agrilarim biraz gecti gunde bir defa yokluyo kafam cok karisik aceba kan testi yapsam cikarmi yoksa sali gunune kadar dursammi bilmiyorum ne yapsam kizlar bana akil verin =))) cok heycanliyim dun kizim karnimi optu bebek diye sasirdim anne bebek diye karnimi seviyo =)) ne yapsamki karisigim yani dunde atesimi olcmustum sabah 36.2 cikti hep 36. sabit kaldi yani dusmuyo aceba olurmuki ama bana hep diyolarki yaniyorsun cok ateslisin diyolar ben fark etmiyorum ama olabilirmi kizlarr
aynen öyle canım, sabır, güzel olacak hepimiz için bundan sonrası inşallah.selam kızlar ben kırmızıları gördüm yine bu ayda ümidim boşa çıktı of yaa Allah sabredemeyeceği derdi kuluna vermezmiş Allahım sabredenlerden eyle
selam kızlar ben kırmızıları gördüm yine bu ayda ümidim boşa çıktı of yaa Allah sabredemeyeceği derdi kuluna vermezmiş Allahım sabredenlerden eyle
Sağol canım ,şöyle kısaca kendimi anlatayım, 2 yıllık evliyim, 2 ay önce vajinismusu yendim, bat 22/07/2012 ,katildin bile canim hg umariz temmuz ayi sana bebisini verir =))) biraz bahset bakalim taniyalim seni tabi bi mahsuru yoksa...
Oo çileklim hosgeldinn buralarda karsilasmak negüzel
Sağol canım ,şöyle kısaca kendimi anlatayım, 2 yıllık evliyim, 2 ay önce vajinismusu yendim, bat 22/07/2012 ,
bu arada rahimimde iltihap çıktı, antibiyotik kullanıyorum, çok ümitli değilim o yüzden...
hoşbuldum canım, hakikaten tanıdık birilerinin olması çok güzelll .
Sağol canım ,şöyle kısaca kendimi anlatayım, 2 yıllık evliyim, 2 ay önce vajinismusu yendim, bat 22/07/2012 ,
hoşbuldum canım, hakikaten tanıdık birilerinin olması çok güzelll .
Canim durumun nasil? belirtiler adet vs.. görünmedi dimi kirmizilar??:26: