- Konu Sahibi nagihan_14
-
bu kadar farklılık olunca hamilelikten şüphelenmekte haklısın canım...
bende olsam hamileliğe yorarım yani
kan testi kesin sonuç imkanın varsa yaptır canım....
benim adetime nerden baksan 11-12 gün var bende meraktayım..senin süre dolmuş..kanda kesin çıkar..bazen ben bile 2-3 gün sonra yaptırsam çıkarmı diyorum...
bizde 1 haftalık annemlere gitçez...bi yandan iyi olacak böylece çok düşünme fırsatım olmaz da zaman çabucak geçer diye düşünüyorum...
nekadar düşünmesemde acabalar bitmiyor kafamda
seninde duana içten amin diyorum..allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah......
tatlım snrm bnde 4.ayım diyeblrm aslında 6.ay ama 2 ayında eşimle çok berebrliğimz olmamşdı( ozamn bnde bu aymı hamiş kalcmm rahatlattn beni dr.bana 1 yıla kadr olur dedi
Bacim valla ben catlicam meraktan sen nasil duruyosunn.. yap biran once sende kurtul bizde:))) Hakkinda hayirlisini versin rabbim..insallahh hamilesindirr. hadi sevindir bizi yap biran önce
cnmm benm hakknda hayırlısı olsn belrtilerine göre bencede hamişsin...ama bazen psikoljikde oluyo bndede olmişduu dileirm hamişsindr...gitmdn sen kan testi yaptr vr mutlaka banada hbr ver.eşim yurtdşna gtti diye evde olmdğmdn konuşamadk kusuruma bakma brzdn eşimi havaalanndn alcm cnm bnm akşam inşallah konuşuruz
hakkında hayrlısı olsnn müjdeli haberler verirsn bizlere inşallah..güzel hbrlerni beklyrm çok öpüyrm
canim benim yaa ahh duramiyorumki kafam beynim hep orda ama iste dedigim gibi esimin isleri ben basimin cagresine bakabilsem ahh ingilizcem yok onada kiyamiyorum adam kan ter icinde zor geliyo eve kolay deil 50 derece altinda calismak hastalanmis bugun sicak gecmis yatiyo oyle nasil deyim kalk gidelim diye =(((
Tüh gecmis olsun canim. napalim beklicez ozaman Hayirli haberlerini..:26:
saol canim allah ragzi olsun evet bekleyecez artik napalim senin bat ne zaman??
en son 4 temmuzda oldum. bat 4 agustos. insallah olmammm
Hmm senin daha cok varmis ilkmiolacak inss olursa cok calis coookkk =))) ben ilk defa bu ay ovulasyon testi yaptim 5 defa yaptim once silik sonra tam pozitifi yakaladim zaten umudum bu yonde cok fazlaya =)) sabirsizlaniyorum onun icin bagzen dusununce diyorum keske yapmasaydim ovu testini yapmasamda keske yapsaydim diyecegimde kesin boyleee karisik dusuncelerdeyim valla hehehehe birde cok sinirliyim yaaa =( durmadan adamla kavga ediyom bagirip cagiriyom sabahta anneme kizdim geri icime dert oldu unuttun beni arama sorma falan baya sitem ettim ama yazik oda diyo hafta sonu diye aramadim kizim diyo nasil unuturum diyo ='((( bi an once neyse ortaya ciksa bebismi yoksa ben kafayimi yiyorum bilmiyorum valla yaaa =((( bi gulup bi aglamak diye ben bu durumuma derim ancak hihihihi
canim benim yaa ahh duramiyorumki kafam beynim hep orda ama iste dedigim gibi esimin isleri ben basimin cagresine bakabilsem ahh ingilizcem yok onada kiyamiyorum adam kan ter icinde zor geliyo eve kolay deil 50 derece altinda calismak hastalanmis bugun sicak gecmis yatiyo oyle nasil deyim kalk gidelim diye =(((
canimm bi denk dusemedik bakiyom yoksun aksama konusuruz seninle =)) umarim pskolojik degildir oyle olsada hayirlisi derim yapacak bisey yok ama cookkk calistim cookkk =)) bakalim umudum var inss olmustur bu defa
1 sene cokkkk kesinlikle 1 sene sürmez..en fazla 3 ay. Hap kullanirken antibiyotik alanlara bile, etkisi azalir dikkat etdiye uyari yapilir. ek önlem almasi gerektigi söylenir. degilki birakinca. sen gönlünü rahat tut. Hem sen agustosta zaten hamile kalacann
tam gaz yola devam pes etmek yok:)) benim daha adetim devam ediyor. bitsin hele, ovulasyonu falan tinlamicambenim ovulasyonu doktor takip ediyor. bide ben kendimde hissediyorum. teste gerek kalmiyor.
doktorumun bana dedigi yumurtalikta herzaman yumurta bulunmaya biliyormus. benim yumurtaliklar 22 mm oluyordu. yinede umutlanma ici bos olaabilir demisti. nitekim ole oldu heralde:))
bence sen net bi sonuc alamadigin icinde cok gerginsin canim benim. sabretmeye calis abdest falan al rahatlarsin.
bende gergin oluyorum beklemekte geriyor adami ya. 4 agustosa cok var daha bide beni düsün. seninki yine yakinnnAllah yardim etsin valla bize. birini bogazlamadan hamile kalsak:))))
canim benim ilk daha (düsükleri saymassak)..
tatlımm pozitifi görüp gitcn inşallahh hamiş hamişş memlekette geznceksn inşallahhhhhhhhhh akşam görşrz tatlımmm
inşallahh cnmm bnmm ağustosda öğrncm inşallahh tatlım bat 1 temmz ama 1 agustos da belli olck diye ağustosa geçdim :))) temmzdaki herkes bat bklrkn ben daha temeliini atmamş olcm diye ordaym :)))
Dogum kontrol haplari 3 ay sonra etkisini yitiriyor. etki derken hormonal yönden .. 3 ay icindede kalabilirsin hamile..
3 ay sonrada.. insallah en kisa zamanda kavusursun bebegine..
Hemen bi düzenleme yapip sunuda ekliyimm. Ablam hap kullanirken hamile kalmistii. Allah OL deyince ne hap kaliyor nede etkisi. Isteyen herkese versin rabbim..(amin)
tatlım dilerimki olur senn bebişin hemen bende düznsz sadece 2 ay içdim hatta 10 tanesi hala duuruyohiçbi sebep yokkkn o haplar yzndn hamiş kalamamam çok kötü (
bnm içtiğimde hafifdei bnce adı myralondu
selam kızlar ben kırmızıları gördüm yine bu ayda ümidim boşa çıktı of yaa Allah sabredemeyeceği derdi kuluna vermezmiş Allahım sabredenlerden eyle
Çok kısa bi süre kullanmışın canım, olmayışını sırf hapa bağlama nasip canım var onunda bi vakti demekki, çok takıyoruz birde. Streste engel olabiliyo
Sen benden önce ögrenecen hamile oldugunu. benimki 4 agustos:)) temeller saglam olsunda varsin 2 hafta fazla bekliyelim.. Allah saglikli evlatlar versin hepimize insallahhh
cnmm yaa senin ağzndn bal damlıyo ha :)) sanki kesin hamileym bndn önce öğrncn demiişsinyaaa :) hoşuma gitti inşalalh önce ben sonrasndada sen öğrnirsin cnm bnmm
Canim hosgeldin aminnnn canimmmmmçok sükür bu günleride gördük demi :) Simdi bebek derdine düstük :)
Geçmis olsun demek akinti oyzdendi.. ilacini kullan canim geçer sonra ins kavusursun bebegine canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?