- Konu Sahibi nagihan_14
-
canım hayırlısı olsun hakkımızda, benm bebeğim geçen yıl ramazanda olmuştu niye olmasın? gündüz olmuyor ki zatenhakkımızda ne zaman hayırlıysa o zaman olsun diyelim. ben de hesabı kitabı bıraktım
Canim bende ovulasyonumu cok net ve rahatlikla hissedebiliyorum.
Ve bazen cok rahatsiz edici olabiliyor. Beraberlikte ve beraberlik sonrasi
cok fazla agrilarim oluyor..Sendede varmi böyle bi durum??:26:
gerek kalmadı zatenn geldi kırmızılarrrrr yineee((
Günaydın kızlar:) Geçtiğimiz ay bebiş için gerekli olan herşeyi yaptım ama ı-ıhhhYumurtlama zamanı,sonrasında yataktan kalkmama vs. Gün aşırı beraberlik şu bu. Olmadı olmadı:S Bu ay hiçbirşey hesaplamıyorum.Çok fazla uğraşmayacağımda. İnanıyorum ki Rabbim bize bebiş nasip edecekse bunları yapmadan da eder değil mi:)
Günaydın kızlar:) Geçtiğimiz ay bebiş için gerekli olan herşeyi yaptım ama ı-ıhhhYumurtlama zamanı,sonrasında yataktan kalkmama vs. Gün aşırı beraberlik şu bu. Olmadı olmadı:S Bu ay hiçbirşey hesaplamıyorum.Çok fazla uğraşmayacağımda. İnanıyorum ki Rabbim bize bebiş nasip edecekse bunları yapmadan da eder değil mi:)
olur olur güzel allahım ol dedi mi olur. hesap kitap bunlar boş işler canım kafanı çok takma rahat ol
tabikide canim neden olmasin elbetteki rabbim senide bizide sevindirecek hayirlisi olsun kafana takmamayacak olman super umarim gercekten gunler gectikce bu tavrindan vaz gecmezsin =)))
ben bu ay oyle garibimki kasiklarim sagli sollu sanciyo gozlerimde surekli bi uyku hali canim hic bisey istemiyo karnim agriyo her saat basi sancilarim var ben kizimi hic takip etmemistim son bir haftasinda sadece goguslerimin cok fena sismis olmasindan anlamistim,,bu ayda garip olan hhic gogus agrim yok gecen ay iki hafta once baslamisti adetime 7 gun var cok sabirsizimmm =(((( bir hafta nasil gececek??? adet gunum tamda turkiyeye gidecegim gune denk geliyor iki heycani bir arada yasiyorummm =)))))))
Belkide haziran haziran diye çok direttiğim için olmadı. Hayırlısı diyorum artık.test yaptırdığım gün isyandaydım ama biliyorum ki gelecek ve sadece zamanını bekliyor:))
Bak artık isyan etmiyorum:) Senden güzel haberler alırız bu hafta inş:) Heyyy buraya geliyorsun ha:) Hadi bakalım inş geldiğinde bebiş müjdesini de verirsin bize :))
canım merak ettim adetin geciktimi????kızlar ya son günlerde vücudumda bir takım değişiklikler hissediyorum. belki de psikolojiktir bilemiyorum.
ilk sorum hamilelik belirtileri en erken ne zaman başlar?
geceleri çok sık tuvalete çıkıyorum, akşamdan sulu şeyler yememeye dikkat ettiğim halde her gece aynı şey. birde sabahları mide bulantım oluyo uyandıktan sonra 2-3 saat devam ediyo özellikle hareket ettiğim zamanlarda daha çok hissediyorum. durumum böyle, ne diyosunuz?
adetine varmışadetime tam 9 gün var, aslında çok erken haklısın.
kızlar ya son günlerde vücudumda bir takım değişiklikler hissediyorum. belki de psikolojiktir bilemiyorum.
geceleri çok sık tuvalete çıkıyorum, akşamdan sulu şeyler yememeye dikkat ettiğim halde her gece aynı şey. birde sabahları mide bulantım oluyo uyandıktan sonra 2-3 saat devam ediyo özellikle hareket ettiğim zamanlarda daha çok hissediyorum. durumum böyle, ne diyosunuz?
kızlar ya son günlerde vücudumda bir takım değişiklikler hissediyorum. belki de psikolojiktir bilemiyorum.
idrara çıkma ve mide bulantısı için biraz erken ama kişiden kişiye değişiyor,benim tek farkettiğim göğüslerim oldu birde anormal akıntım onun haricinde aslında meleklerin koruduğunu hissettim cuma akşamı eşim ve oğlu oyanşıyorlardır normalde ben de katılırım ama uzak durdum onlardan iç güdüsel olarak.ben şuan hiçbir şey hissetmiyorum yalnızca bel ağrım var o da ara ara,ne mide bulantısı ne sık idrara çıkma ne baş dönmesi hiçbir şey yok acaba hiç olmayacakmı :44:
Adetime bir ve ya uc gun kaldi(duzensizdir) icimdeki sesle mucadele ediyorum resmen arkadaslar,o bana ,,kalk git test yap ne kayb edersin ki ,,diyor ben de ona ,,hayir daha erken varsa da pozitiv cikmaya bilir,, diyorum o da bana ,,olsun ne kayb edersin ki ,,diye soruyor ben de cevap bulmuyorum.... :)) yapayim mi kizlar test...aksam idrariyla da cikar eger cikacaksa...yapayim mi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?