- Konu Sahibi nagihan_14
-
canm ne kadar oldu gerçekten çok çalışarak beklediğin? benmde ilk aylarda deli gibi her belirtiyi bebek sanardım testler o yetmezmiş gibi kanda baktırırdım derken 4-5 böyle gitti artık bende yoruldum ve şuan takmıyorum bu zamanla olan birşey hemen kafadan atamazsın zorlama kendini zorladıkça kendini bu fikrin içinde boğulmuş buluyorsun sana tavsiyem çalışıyorsan kendini işlere ver yoğunlaş evdeysende uğraşlar bul hergün bir odanın dekorasyonunu değiştir temizlik yap böyle işlere yoğunlaştığın zaman birazcık kafan dağılıyor
ben ilk mayıs ayı topiğindeydim nereden nereye dimipazar günü eşimin kuzeni hadi ama artık çocuk yapın dedi...zamanı var daha doktor müsadesi yeni bitti dedim dış gebelikten bilmiyorki kadın 3 aydır tırmalıyorum üzülüyorum.içimden dedim aaa nasıl oluyor o çocuk söylede eve gidip hemen yapalım hey allahım sabıırrrr....
sabah ogluma mama yapmak icin kalktigimda karnima öyle bi gaz sancisi girdiki anlatamam...resmen mamayi iceremicek duruma geldim desem yeridiradet sancisi olmadigi kesin,ogluma hamileyken cok cekmistim gaz sancisindan,en son hamilelikte yasadim ve coktandir yasamiyordum,,,dedim acaba???? offf yaaaa kendimi kaptirmicam,ama heyecandan ölüyorum :18::18::18::18::18::18::18::18::18: ayin ücüne ne kaldi surda,aslinda 30unda falan yapsammiki? cünkü regl son aylarda hep 1 hafta erken oldum...
Son 4 günAma ne regl belirtisi var nede hamişlik.
Hadi biri bana desin ki "yasmini bıraktıktan sonra 2.ay bebiş oldu" ... Sol kasığımda bir aydır ağrı vardı ve sonunda hamile olduğumu öğrendim" desin biri bana ne olur(
Rabbim isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin en kisa zamanda inş.
Hadi kızlar güzel haberler verinki bizde umutlanalım
bende haziran topiğinden taaaa buralara geldim :) batım 6-7-8 bakalım inş.olmam.
bence sabret canım az kalmış şurda gününee en net sonucu bekle
Merhaba cnm.Bat ayni bizde.benim qazim basladi,ilk hamileliyimde de ayniydi,bi de sari akintim var...Sende de oluyor mu?
kimsecikler yokmu bayanlarrr
mac var tvde koca tv izliyo net bana kaldiama kimse yok burda :2: bende face gideyim bari
Ben varim canim,senin bat be zaman?
Yasmin doğum kontrol hapıahhhhhhh kullanmaz olsaydımmm keşke
kızlar ağrım var ama hala hiçbişey yok
ücünde olmustum en son,ama genelde hep erken oluyodum,senin ne zamAN?
ben geldim kizlarrr masallah yeni arkadaslarimizda varmis hg kizlar hamis olanlara rabbim saglikla kucaklarina almayi nasip etsin benim gibi ikinciyi dusunenlere rabbim tez zamanda versin mumkunse hayirlisi ile inss bu ayda =))) ve butun isteyen herkese rabbim saglikli sihhatli tosun gibi bal gibi bebisler versin inss rabbimmmmmmm
tanisalimmi kizlar benim bir kizim var iki yasimizi geciyoruz MASALLAH 11 ay sonra kizima kavusmustum,,simdi ise yine istiyoruz iki aydir denemelerimiz var kizimda bir kardes bir arkadas tutkusu beni erkenden bebis dusuncesine sevk etti hayirlisi ile saglikla sihhatle yine soyluyorum herzaman soyluyorum hayirli kulolsun hayirli ummet hayirli evlat olsun kizima bir erkek kardes olsun inss benim iki tane erkek kardesim var babam yok onlarin varligi bana baba gibi onlarin destegi bambaska bir guc adeta sirtimi yasladigim bir duvar sanki birde oldumolasi cok severim erkek cocuklarini inss rabbim birde erkek cocuguyla sevindiirsin bizi kizima ramazan ayinda hamile kalmistim inss oglusumda ramazan ayinda benimle birlikte rabbime ibadet eder =))) aminnnnnnnnn cokmu yazdim kizlar kusura bakmayin yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?