- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
- Konu Sahibi nagihan_14
-
Sanirim bu topic benim icin:))
Dunden beri kendime bir yer bulamadim hanimlar.
Desteginize cok ihtiyacim var.
Es gecmeyin beni ltfn...
benm bat da 4 temmuz ama içimde hiç bi heves yok bu ay, bebiş gelmicek.
neden öyle düşünüyosun umut et bence inşş bebişin seni utandırır :) hakkında hayırlısı bence umudunu hiç kaybetme
benm bat da 4 temmuz ama içimde hiç bi heves yok bu ay, bebiş gelmicek.
2si için de belirti yok şimdilik canım,2. nişan yıldönümümüz 4 temmuzcanım batlarımız aynıymış. senin herhangi bir belirtin varmı regle yada hamileliğe dair
peki ne yapalım bir fikri olan yokmu?
bat 4 temmuz 5 temmuz evlilik yıldönümümüz Allah ım bir mucize bekliyorum inşallah olur bu kez
İNŞŞ cnm yaa bende çok istemiştim evlilik yıldönümüne sürpriz olur diye ama kısmet olmadı inşş senden iyi haberler alırızda muttlu oluruz ..
2si için de belirti yok şimdilik canım,2. nişan yıldönümümüz 4 temmuz
senin var mı belirtin
söylediğim gibi en belirgin adet belirtim ğöğüs ağrılarım ve başlamış durumda.arada bir kasık ağrılarımda var ama bunlar hep adet belirtilerim.yinede bi umut inşallah olmayız ya[/QUOT
bende yanı durumdayım aslındaa normalde adetıme 10 gun kala goguslerım acımaya baslardı vee yıne olee olduu o yuz<den cok korkuyorumm yıne dat olucam dıyeee
İNŞŞ cnm yaa bende çok istemiştim evlilik yıldönümüne sürpriz olur diye ama kısmet olmadı inşş senden iyi haberler alırızda muttlu oluruz ..
söylediğim gibi en belirgin adet belirtim ğöğüs ağrılarım ve başlamış durumda.arada bir kasık ağrılarımda var ama bunlar hep adet belirtilerim.yinede bi umut inşallah olmayız ya
söylediğim gibi en belirgin adet belirtim ğöğüs ağrılarım ve başlamış durumda.arada bir kasık ağrılarımda var ama bunlar hep adet belirtilerim.yinede bi umut inşallah olmayız ya[/QUOT
bende yanı durumdayım aslındaa normalde adetıme 10 gun kala goguslerım acımaya baslardı vee yıne olee olduu o yuz<den cok korkuyorumm yıne dat olucam dıyeee
aynen canım o yüzden bu ayda çok umudum yok.acaba bu şekilde olupta sonra hamile olduğunu öğrenen varmı.
inşallah canım,
kızlar ben öğle yemeğine çıkıyorum görüşürüz
aynen canım o yüzden bu ayda çok umudum yok.acaba bu şekilde olupta sonra hamile olduğunu öğrenen varmı.
inş vardırrrgerci adet belirtileriyle hamilelik belırtılerı hemn hemn aynı dıolar ama ıns oledır ama ben yıne umutlanmak ıstemıyorum hatta eşime ben yıne kesın adet olucam dıyorumm kı oda yıne umutlanmasın dıee bosu bosunaa :) inş bız yanılıyoruzdurr:)
inş vardırrrgerci adet belirtileriyle hamilelik belırtılerı hemn hemn aynı dıolar ama ıns oledır ama ben yıne umutlanmak ıstemıyorum hatta eşime ben yıne kesın adet olucam dıyorumm kı oda yıne umutlanmasın dıee bosu bosunaa :) inş bız yanılıyoruzdurr:)
aslında forumdaki çoğu kişinin söylediğine bakılırsa hamilelik belirtileriyle adet belirtileri aynı.hayırlısı artık aynen benim eşim bu ay kesin olmuştur diyor bende umutlanmasın diye yok kesin adet olcam diyorum.sen ne kadardır bekliyosun bebişini
aslında forumdaki çoğu kişinin söylediğine bakılırsa hamilelik belirtileriyle adet belirtileri aynı.hayırlısı artık aynen benim eşim bu ay kesin olmuştur diyor bende umutlanmasın diye yok kesin adet olcam diyorum.sen ne kadardır bekliyosun bebişini
bizim daha cok yenii 11 aylık evlıyız gecen ayy karra verdık ilk ay olmadıı bu ikinci inşş bu sefr olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?