- Konu Sahibi nagihan_14
evet o zaman ne yapalım listenin ilk sırasındaki arkadaş adına dua edelim hergün 1 arkadaş adına dua edelim hem zaman geçmiş olcak hemde dualar bizlere iyi gelecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok haklısın çok sakin gerçekten insanın umudu heyecanı kalmıyor böyle olunca benim zaten moralim bozuk dünden beri teselli bile bulamıyor insan
bende aynı fıkırdeyımmmmm bıseyler yapılmalıı :)
merhaba kızlar,
buraya yazarken bile heyecan bastı :) bizde bebek konusunda kesin kararımızı verdik artık korunmayı bırakıyoruz ve bugün folik asit kullanmaya başlıyoruz. aile hekimimle görüştüm, uzmana gitmeme gerek olmadığını akışına bırakmamı söyledi hatta folik asitide ben söyleyince yazdı. siz ne tür hazırlıklar yapıyorsunuz? Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.
birde ben adetimin 4.günü rahim flimine gidicem ondan da korkuyorum :18::18: bir an önce çekilse de neden olmuyormuş diye 3 aydır hayal kırıklığı yaşıyorum
birde ben adetimin 4.günü rahim flimine gidicem ondan da korkuyorum :18::18: bir an önce çekilse de neden olmuyormuş diye 3 aydır hayal kırıklığı yaşıyorum
merhaba arkadaşlar hiç umudum olmamasına ragmen yazıyorum 2 yaklaşık 3 yıldır bebek istiyoruz rahim filmi çekildi hiç bir problem görünmüyor bat 06/07/2012
yaa benim bat 1 temmuzdu dünden beri çok açık kahve pembe karışık akıntım oluyo galiba adet olucam üstüne görme olsa bu kadar uzun sürmez dimi
Son 4 gün Ama ne regl belirtisi var nede hamişlik.
Hadi biri bana desin ki "yasmini bıraktıktan sonra 2.ay bebiş oldu" ... Sol kasığımda bir aydır ağrı vardı ve sonunda hamile olduğumu öğrendim" desin biri bana ne olur(
Rabbim isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin en kisa zamanda inş.
Hadi kızlar güzel haberler verinki bizde umutlanalım
Merhaba arkadaslar, bugün sabah ciddi bir rahatsızlık geçirdim ve is yerinden acile geçtim. Maalesef arkadaslar beni siler mısınız Temmuz'dan (( hem iki yumurtaligim bebis yapacağına kist yapmış, hem ciddi böbreklere vurmasından korkulan ağlatmalı sistitim var, bide nasıl oldu bilmiyorum ama baya ciddi idrar yollarımda iltihaplarim var.
Doktorum kist gecene kadar korunmamızi ve sonrasında tekrar deneyecegimizi söyledi.inanin gözlerimi halen açamıyorum ağlamaktan.Allahima yalvarıyorum sabır versin diye.
Neden rahim filmi?
allah sabırlar versin seninki dahada acıymış ben anlayamıyorum artık kimseyi bunları ailemiz yerine koyuyoruz ama onlar bunu anlamak yerine kötülüklerine devam ediyorlar benm eşimde problem var bende ailesine söyledim söylemeseydim keşke kabullenemedi ve sorun bendeymiş gibi beni zorla hocalara götürdü götürdüğü hocada bana demez mi sende rahim tersliği var şaşırdım kaldım şok oldum sonrada kayınvalidem demez mi bak sorun sendeymiş benm oğlumda değil ( bu insanlara ne anlatabilirim ki daha cahilliğinden hoca dediği kadınada 350 tl para vermiş ohh olsun ona :))) hepsini allaha havale etmek en iyi çözüm rabbim karşılığını elbet birgün gösterecektir hepimiz bunlara karşı sadece sabırlı olmak zorundayız
amin canım çok tşk ederimcok uzuldum canim,Ben de ayni sebeple alti haftalik dusuk yasadim,Allah bize sabir versin ki bazi seyleri gormeden gele bilelim tatlim
canım çok geçmiş olsun bende de myom var, 3 ay önce çıktı, adetimin 5. günü çağırdı beni de gidecem bakalım tehlikeli yerde diil dedi ama hayırlısı.Merhaba arkadaslar, bugün sabah ciddi bir rahatsızlık geçirdim ve is yerinden acile geçtim. Maalesef arkadaslar beni siler mısınız Temmuz'dan (( hem iki yumurtaligim bebis yapacağına kist yapmış, hem ciddi böbreklere vurmasından korkulan ağlatmalı sistitim var, bide nasıl oldu bilmiyorum ama baya ciddi idrar yollarımda iltihaplarim var.
Doktorum kist gecene kadar korunmamızi ve sonrasında tekrar deneyecegimizi söyledi.inanin gözlerimi halen açamıyorum ağlamaktan.Allahima yalvarıyorum sabır versin diye.
Merhaba arkadaslar, bugün sabah ciddi bir rahatsızlık geçirdim ve is yerinden acile geçtim. Maalesef arkadaslar beni siler mısınız Temmuz'dan (( hem iki yumurtaligim bebis yapacağına kist yapmış, hem ciddi böbreklere vurmasından korkulan ağlatmalı sistitim var, bide nasıl oldu bilmiyorum ama baya ciddi idrar yollarımda iltihaplarim var.
moralin neden bozuk canım aslında benimde durumlar aynı ama gülmek için yada umut için bişiler düşünmeye çalışıyorum