- 30 Kasım 2010
- 765
- 1
- 116
- Konu Sahibi nagihan_14
-
canım tarçın çörek otu ve sumak :) balla karıştır yee bu arada yumurtlama günlerinizde soğanı ince ince dilimleyip 1 yemek kaşığı sumak la ovun karıştırın yemeklerden 1 saat önce yiyin yumurtaları çatlatıyorrrrrrrrrr benden söylemesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tarçın ve çörek otunu balla karıştır keçiboynuzu pekmeziylede karıştırıp yiyebilirsin ben öyle yapıorummmm
HTML:
Annem sonra o kokuyla nasıl sevişicezz bi de onun yolunu söylersen....
Burnuna mandal takan sıtayla
Ay ateş bende de var ama bu bir belirti mi? Onu bilmiyordum. Benimde bugün belimde tutulmuş gibi bir ağrı var. Çok korkuyorum Pazar günü Kırmızı kart göreceğim galiba yine
Ay ateş bende de var ama bu bir belirti mi? Onu bilmiyordum. Benimde bugün belimde tutulmuş gibi bir ağrı var. Çok korkuyorum Pazar günü Kırmızı kart göreceğim galiba yine
aynen o sıkıntı bitiriyo insanı... ateş olayının hamile kalan bazı bayanların belirtilerinde gördüm... bel ağrım henüz yok ama yarın daha net belli olurrrrr
Benimde ateşim var bel ağrımda var haftaya regli gunün bu ateş olayını daha önce de duymuştum ateşin duserse regli olunuyordu düşmezse hamile olma ihtimalin oluyordu bunun gibi bisey tam hatırlamıyorum nasıldı bilen var mı?
bende bi sitede okumuştum aynen senin yazdığın gibi ateş düşmüyor hamiş isennn
Kızlar normalde çok akıntım olurdu hatta genç kızken bile, evlendikten sonra aşırı olurdu hatta defalarca sırf bunun için Dr.a gittim.
Son 15 gündür hiç akıntım yok desem yeridir. Nedenini bilmiyorum. Halbuki aksine hamilelik belirtilerinde yoğun akıntı yok mudur? Eller gider mersine benim veled tersine...
İlk defa bugün çok yoğun kıvamlı bembeyaz sümüksü bir akıntım geldi, renksiz ve kokusuz; ki normalde sarı renkli ve kokulu olurdu akıntım. Bel ağrım var...
Ama bunların yanında her adet dönemimde çenemin sol yanında bir tane sivilcem pörtler, bugün de pörtledi zıkkım olasıca
Off bir an önce Pazar olsun, ne olacaksa olsun......
http://www.doktornevra.com/otomatik_hesaplayicilar/nezaman_gebe_kalabilirim.asp
umarım yararlananlar olur adet günlerinin kaç çektiği önemli değil gerekli yerlere tarihleri yazın yumurlamanız çıksın kızlarrrrrrrrrrr
hadi bakalımmmmmmmmmmmmm herkezede GÜNAYDINNNNNNNNN
İlk defa iyorsa bu bı belirtide olbilir.ama bembeyaz akıntı geldi dıyordun yumurtlamada olabilir bazen geç döllenme olur bence bu gunü değerlendir boş geçme
Tatlım normalde yumurtlama günüm 14'üydü. Ama dediğin bi enteresanlık olabilir. Zaten 1 gün dur,1 gün işlet tekniğini uyguluyoruz bu gece mesai varHayırlısııııı.. Pazar'a az kaldı bakalım kırmızı kart mı göreceğiz ne göreceğiz?
Allah gonlune Gore versin insallah ruyalarin gercek olur bebegini alirsin kucagina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?