- Konu Sahibi nagihan_14
-
- #1.321
bende 10 gün kala idrarda 2 tane çizgi gördm kanda hiçbşe çıkmdı :)) adetm bi gün geçti ama şimdide idrarda saatler sonra silik çizgi var :))belirtilerm var ama blmyrm ynede adet olana kadr azda olsa umudum var sennde olsun :)) geç döllnme oluyo bnde 30 gnde adet oluyrm varsa adet geçtktn snra çıkar oda kanda dedi doktor nekdr uzun adetn varsa okdr geç oluyo yumrtlaman geç oldğu için 14-18 arası yumrtlamam ondan snra 14 eklersn anca çıkyr
dilerim hamişizdir :))
inşallah şimdi pazartesi gününe kadar beklicem adet olmazsam eğer evde test alır yaparım ama kanda çıkar demişti doktor ama çok erken bat'tan nerdeyse 1 hafta önce tahlil yapıldı kafamı karıştırdı aile hekimi :44:
ah ahhh geldim işte melisimmmm çokk üzüldüm çünkü 26 bat olan tarihim 23 ünde süpriz yaptıııı... gerildim bütün hafta inan sayfaya girmek bile daha çok üzecek diye bu kadar uzak kaldım senden....ben hazirana devam edicemmm... niye bu kadar erken geldi yaaaa... bu arada salı sabahı doktora gidicem bu sefer.... sen nasılsın görüşmeyeli kuzummm
bende bu ay için bekleyenlerdenim. 25inde adet olmam lazımdı ama hala birşey yok. adetime 3gün kala evde test yaptım negatif çıktı, eczacı kadında zaten "daha çok erken, bu testte çıkmaz" demişti ama bilmiyorum işte. yinede ümitlenmek istemiyorum, o yüzden bu haftada bekleyip birşey olmazsa haftaya doktora gidip test yaptırıcam. bi yandan çok merak ediyorum ama bi yandan da sıkıldım artık koşa koşa doktora gidip hayal kırıklığı yaşamaktan. zaten ne hamilelik ne de adet belirtisi hiçbirşey hissetmiyorum.
bende bu ay için bekleyenlerdenim. 25inde adet olmam lazımdı ama hala birşey yok. adetime 3gün kala evde test yaptım negatif çıktı, eczacı kadında zaten "daha çok erken, bu testte çıkmaz" demişti ama bilmiyorum işte. yinede ümitlenmek istemiyorum, o yüzden bu haftada bekleyip birşey olmazsa haftaya doktora gidip test yaptırıcam. bi yandan çok merak ediyorum ama bi yandan da sıkıldım artık koşa koşa doktora gidip hayal kırıklığı yaşamaktan. zaten ne hamilelik ne de adet belirtisi hiçbirşey hissetmiyorum.
inşallah şimdi pazartesi gününe kadar beklicem adet olmazsam eğer evde test alır yaparım ama kanda çıkar demişti doktor ama çok erken bat'tan nerdeyse 1 hafta önce tahlil yapıldı kafamı karıştırdı aile hekimi :44:
adet günün geçnce test yap cnm .dilerm hamişsindr..
cnm bende burdaki yorumlardan aynısını yaptım 3gün önce test yaptım ama negatif sonra demekki yok dedim ama adet olmadım hala cumaya kadar beklicem birdaha test yapıcam ama umutlanmıyrm negatifi görünce umudum bitti acıkcası sende üzülme rabbim hayırlı zamanda hayırlısını versin. inşş dualarım sizinle hep ekliyorum kk üyelerini :)
kızlar bende bugğn ögrendim hamileyim :)[/QUOTE
hayrlı olsn tatlım rabbim sağ salim kucğna almyı nasip etsn
mayıs bitti :)) hamimelelrimz btmyo bitmesin bekleyen herkes dilerim hamişdir ben dahil :)) şifacı artık hamşsin duan kabl olur tatlm bizede dua et
mayıs bitti :)) hamimelelrimz btmyo bitmesin bekleyen herkes dilerim hamişdir ben dahil :)) şifacı artık hamşsin duan kabl olur tatlm bizede dua et
cnm çok teşşekkür ederim rabbim isteyen herkese versin dualarım sizinle güzel haberlerini beklicemm
naz cim seni haziran ayina bekliyorum oda nagihan arkadasimiza ait orda bizimle olurmusun anne olarak,,,cunku bende anneyim =))) iki yasinda bir kizim var ve ikinci bebegimi gec kalmadan istiyorum konusacak seylerimizin olduguna inaniyorum canim....
naz cim seni haziran ayina bekliyorum oda nagihan arkadasimiza ait orda bizimle olurmusun anne olarak,,,cunku bende anneyim =))) iki yasinda bir kizim var ve ikinci bebegimi gec kalmadan istiyorum konusacak seylerimizin olduguna inaniyorum canim....
gelriimm tabisii tatlım zaten ben iki ayın ortasında kalanlardanm :)) ne adet oldum nede hamileyim :)) benden hiçbişyck olmaz bu ay :)) adet olmzsm nasl bidahaki aya hazırlncm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?