- Konu Sahibi nagihan_14
Hayırlı geceler kızlar. Eve yeni geldim hemen sayfamıza baktım :)
BAT'ım geçeli 2 gün doldu. Yarın 3'e gireceğiz. İdrar testim negatifti ama tüm tecrübeler idrar testinde positive görmek için adetin en az 1 hafta geçmiş olması gerektiğini söylüyor.Kayınvalidem ve eltim de aynısını söyledi. Eczanelerden alınan portatif idrar testlerinde pozitifi görmek için adetinden en az 1 hafta geçmiş olmalı dediler. Ancak kan testi kesin sonuçmuş. Ona da henüz cesaretim yok, Negatif olur diye. Birkaç gün daha beklemek istiyorum.Cumaya kadar en azından.Regl belirtimde yok.Bugün acaip uykuluydum.Sersem gibiydim.Dürüm söyledik yiyemedim eti kokuyodu.Ama herkes yedi benden başka.Mide bulantım yok.Bu da kafamı kurcalıyo.En belirgin belirti budur ya ne biliyim.Sanki her an adet olacakmışım gibi geliyor.Akıntım var renksiz ve kokusuz.Göğüs uçlarım karıncalanıyor birde.Hepi topu bu. Ne olacaksa olsun artık çok yorgunum...
Herkese tatlı rüyalar,yarın bir kaç güzel haber almak dileğiyle.
.
canım o testler 1 hafta sonra sonuc verır ben test alırken hepsini sormustum iism olarak hatırlamıyorum fıyat olarak aklımda 5tl testler 1 hafta sonra sonuc verıyor bi tane vardı ilişkini hemen ardından sonuc verıyor o daha pahalıydo 30tl felandı galiba birde gunun 1 gun gecınce kesın sonuc veren bı test vardı ki ben onu almıstım ama 1hafta sonra kullanmıstım:)
inşallah hamilesindir