Herkese Selam,
Oncelikle Allah herkesin gonlune gore versin,INSALLAH saglikli bir sekilde herkes kucuk meleklerine kavusur..
Benimde 12 Kasim BAT ...2 Kasimda ultrasona girdim..Altan ustten bakti doktor..Yumurtluyorsun dedi..Tohum var dedi :)) Normalde yumurtlama donemini gecmis olmam gerekiyordu..Cunku 16 ekimdi SAT .Neyse degerlendirdim tabi :))))
Dun ve bugun midemde eksime gibi birsey var..Bugunde sol kasigim agrimaya basladi..Sabahtan beri..Aslinda dun aksam da vardi..birde vajinanin tam ustunde batma gibi birsey..Rahatsiz da ediyor....Dun aksam falan yanma gibi bir his vardi ama gecti..
Bende ocak ayinda istemeye istemeye bebegimi aldirdim (( Allah affetsin.. 5 aydir korunmuyorum..Hery ay bi umutla bekliyorum..Bu ay pek umutlu degilim aslinda ama burayi okunca yine umutlandim..:)
Dun aksam test yaptim ama negatifti..Bide ben kirmiziyi gorunce tek cizik,testi hemen atiyom..Tamam ikinci cikmaz diyom..belki 10-20 saniye daha bekliyorumdur..
Acaba bu aksam yine yapsam mi? daha 5 gun var adedime..Yine heyecanlanip hayal kirikligi yasamakta istemiyorum ..
2 kasımda yumurtladıysan şimdi testte çıkmaz üstelik bat 15 kasım olması gerekmiyormu yani üstüne 14 gün sayınca