Tatlışlarım yarım saat önce müthiş bir haber aldım.. Beta/hcg :358 2- 3 haftalık hamileyim.. Rabbim tüm isteyenlere tattırsın inş. şimdi eşimi çağırttım iş arkadaşalrıma ona sürpriz yapıcam.. Bana dua edin.. Hepiniz dularımdasınız..
Tatlışlarım yarım saat önce müthiş bir haber aldım.. Beta/hcg :358 2- 3 haftalık hamileyim.. Rabbim tüm isteyenlere tattırsın inş. şimdi eşimi çağırttım iş arkadaşalrıma ona sürpriz yapıcam.. Bana dua edin.. Hepiniz dularımdasınız..
nedemek güzelim tabiki boyle şeylerde duyarlı olmak lazım üzülme kuzum inşallah bişeyin çıkmazda bütün hazırlıklarını yapıp test falan filan iştetekrardan dene
ayrıca yorum yapan beğenen herkese teker teker teşekkür ederim
slm hanımlaaaaar dün tahlil sonuçlarımı aldım veeeeee yeni hamişim p.tesi yda salı günü gidip ultrasonda kesemi göreceeeeeeeeeeeem
rabbim herkesin de benim meleğimi de korusun inşllah isteyen herkese de nasip eder kucaklar dolar inşllahhhhhhhhhhhhhh kırmızılarr uzuuuuuuuun bi süre gider inaşllah
hehehe varmı belirti yazda gözümüz gönlümüz açılsın bari kaldı şurda 6 gün ya valla kocişi bukadar beklemedimtaze anişim
ayy canım ya rabbim bu ay nasip edr inşallah hepinize hamiş hamiş takılırızgözünaydın cnmmm darısı bize olsun inş. çook güsel ya birsürü hamilemiz oldu :)) belirtilerin warsa yazarsan bisde bi umut sewiniriz cnm
ay ay ay maşallah sağlıkla kucağına lırsın inşllah analı babalı gözün aydınTatlışlarım yarım saat önce müthiş bir haber aldım.. Beta/hcg :358 2- 3 haftalık hamileyim.. Rabbim tüm isteyenlere tattırsın inş. şimdi eşimi çağırttım iş arkadaşalrıma ona sürpriz yapıcam.. Bana dua edin.. Hepiniz dularımdasınız..
valla sudan bzen koku alıyorum çok iştahım açıldı diyemem azaldı aksine sonraaa sol kasığımda hafif bi sızı var hissettiriyo yni kendini bacaklarımı toplayıp oturamıyorum batıyo midem arada havalanıyo şimdilik en belirgin bunlar başladı
mide havalmasını 6. haftada görcen sen hihihih olsun güzelim olsun bebek için girdiğimiz bu yolda her şey mübah her zorluğu aşarızyaşasın kk noktaaaaaa
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh gelmesin küs kırmızlarasaol cnm benmde kasık ağrım war bakalım son 3 gün bekliyorum inş. weririm güsel haberler :)
katlanacaz artık biz istedik rabbim verdi hayırlısıyla
öyle valla şükredecek ne çok seyimiz var bi su damlasından var edip veriyo o hediyeyi rabbim bize çok şükür isteyen herkese versin inş rabbimmmöyle canım benim düşünsene nokta kadar şey neler yapıyo allahın mucizelerinden işte
memişlerinden film çektiren varmı hiç 3 gündür bi sızlama ağrı gibi bişey var şaka biyana tırstım ya bide şişmiş kontrol ediyorum kitle varmı diye anlayamadım bu filmi çekerken pastayapıyolarmış ben 75 bedenim okadar yok bende ya sünmez çekilmez
öyle valla şükredecek ne çok seyimiz var bi su damlasından var edip veriyo o hediyeyi rabbim bize çok şükür isteyen herkese versin inş rabbimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?