merhaba kızlar..benim batım 27 ekim.3 gün var.dün test yaptım.hemen tek çizgi çıktı.siliklik falan yok.üzgünüm.kasıma kaldım sanırım.henüz adet olmadığım için batımı bilmiyorum.ama muhtemelen 26 kasım falan olur.görüşürüzzz
Sekerim adetim 2 gun gecikti, bugun gebelik testi yaptim kafamda hayali 2. cizgi yaratmadigim surece negatif gorunuyor :44:
Ovulasyon testinin 7.gunundeyim ve hala test cizgisi daha koyuoda ayri bir konu
Kafamdaki olasiliklar soyle:
1 olasilik: Bu ay ovulasyon testinde pozitifi 19-20. gunde yakalamistim benim icin baya gec normalde 15-17. gun arasi.. Eger hamilelik varsa daha yumurtladigim dunden beri 14 gun gecmedi, 12. gun filan. Eger hamileysem haftasonuna cikar testte.
2. 1 haftadir cok koyu cikar ovulasyon testleri kafami bulandirdibelkide ilk seferde yumurtlayamadim bu aralar cok gec yumurtluycam
3. Stresten gelmiyor belkide yada adetim gelecegi icin ovulasyonda pozitifler cikiyor. Ahh cok kararsizim ama idrarde pozitif gormedende kan testi olmaya gitmiycem
Hayirlisi olsun insallah hamis olalim hepimiz yaabu stres cok baska, butun ay bitmeye calismalar hala devam ediyor off yoruldum beeeeee
şuan seni çok iyi anlıyorum tatlım benim de 4-5 gün kaldı çıkmaz ama belki çok silik de olsa görürüm diye test yaptım ben de...ama dakikalarca inceledim yok bişey....çok acele ediyoruz adet bir geçsin o zaman yaparız belki o zaman çıkar.ama şimdi bu test sonucuna göre hamile olmadığımı düşünüyorum.moralim bozuk...acaba adete kadar bi daha denesem mi diyorum....pufffffffffff
cnm her iki çizgi de aynı koyulukta olmalı..aynı koyulukta gördüğün zaman yumurtlamanın 24 veya 36 saat içinde gerçekleşeceği anlamına geliyor. iki çizgiyi aynı koyulukta görene kadar yap testleri...ve gün aşırı ilişkiye devam et..
bazı arkadaşlar tam olarak ikisini aynı koyulukta göremeyip ikinci çizginin tamamen silikleştiğini sölüyo...bundn dolayı çalışmaya günaşırı devam et
ben hiç kullanmadım bu ay olmazsa belki diğerinde alırım ama burada yazılanlardan anladığım kadarıyla 2 çizgi de aynı koyulukta olacak.....koyulaşmasını bekleee..
bu arada bu yaptığınız ne testi kızlar ???
bn gayet test yapmadn,yumurtladığımı düşünerek yapıyorum bebişş çalışmalarını <<<???
bu arada bu yaptığınız ne testi kızlar ???
bn gayet test yapmadn,yumurtladığımı düşünerek yapıyorum bebişş çalışmalarını <<<???
ben ovulasyon testi yapıyorum yumurtlama gününü bulmak için
valla şimdilik bende yumurtlama zamanını 10 ve 15. günler arası biliyorum o şekil devam ediyorum .
canım bende valla ilk defa kullanıyorum yumurtlama gününü tesbit etmek içinmişayrıca tatmin olmayıp birde ateş ölçme yöntemi uyguluyorum daha başka bişey varsa siz söyleyin ben savaşa gider gibi hazırlandım
canım bende valla ilk defa kullanıyorum yumurtlama gününü tesbit etmek içinmişayrıca tatmin olmayıp birde ateş ölçme yöntemi uyguluyorum daha başka bişey varsa siz söyleyin ben savaşa gider gibi hazırlandım
ya walla bende burda öğrendim bu testi şimdi,haberim yoktu daha önce inanın
ben ayın 8inde regl oldum 11 gün saydım işte,bugünlerde yapıyorum bişeyler ,inşallah tutarr walla :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?