ben zaten hayırlsıı ne zmansa öle olsun dıe dua edıyorum canımmm hayrılsııı tabıkı herzamnn gec olsun güç olmasınnn acelemiz yok bizimmm tabıkı hemncecık olsa cok sveınırz ama dedıgım gıbı önce hayırlısıı
kızlar ben bu ay soğan kürü yapıcamm çok faydalıymışşş :)
Günaydın arkadaşlar, yeni bir gün daha başladı... kırmızılar hala gelmedi ama umutlanmamaya çalışıyorum...
Eğer 24 Eylüle kadar gelmezse test yaptıracağım.
Enterasan olan dün gece rüyamda doktorumu aradım hala adet olmadığımı ve sıkıntılarımı anlattım bana oğlunun adını ne koyacaksın diye sordu :) oğlan olacağını nerden biliyorsunuz dedim burdan gözüküyor dedi :)
Eğer bu ayda kırmızılar gelirse bende önce incir ve havuç kürü denemeyi düşünüyorum, bu arada artık şirkette adaçayı içiyorum akşamlarıda 1-2 adet karanfil yutuyorum sanırım bunlar doğurganlık şansını arttırıyormuş ...
Baktık bir işe yaramıyor soğan kürünüde deneriz...:) İlaç kullanmadan bu tip bitkisel kürleri denemek istiyorum...
inş. canım valla ben o koyu çizgiyi görünce ertesi gün daha koyu oldu ondan sonraki gün normal koyulukta oldu yani ben 3 günü değerlendirdim ara vermeden sende öle yap istersen daha koyu oldugundan bide sonraki gün önemli tabi 2 gün sonra koyuluk azalmaya başlarslm kızlar nasılsınız doktordan geldim şimdi kesemizi gördük ama daha bebişi göremedik 2 hafta sonra dedi benim bu ay karışıklık oldugu için haftasını da hesaplamadı bebeği görünce hesaplarız dedi
Canim benim ya ins bizde yasariz o gunleri ne guzel :) canim yaa ben dun ogleden sonra ovulasyon testi yaptim iki cizgide koyu cikti bu sabah yaptim busefer diger cizgidende koyu cikti simdi yumurtluyomuyum cok sevindim 2 cizgi gorunce :)) bide yumurtlama bittince cizgi silinmeyemi baslicak?? Dunu degerlendirdik bugunude degerlendirelimmi yoksa bi gun arami vermek gerekir? Cok soru sordum canim ama kusura.bakmiyosun dimi.
amin canım inşalllah ama gerildim doktor 31 ekim gel kalp atışalarına bakarız dedi sanırım 7 haftalık falan olucak o zamn korkmaya başladım bi duysaydık pıtpıtları rahatlıcamSengelencim hadi gözün aydın
çok çabuk büyücek annesi 2 hafta sonra kendisi,bikaç hafta sonra da pıtpıtları gelir
8 ay sonra da kendi gelir
bu ara surekli kotu ruyalar gordum... gebe kalamayacagimi cok inanmiştim ruyalardan sonra ve yine olmadimadet başladi bugun.... şu kürlerden hic denemedim, onlarami başvursam artik bilemiyorum... inşalla kasim anneleri oluruz biz de...
inş. canım valla ben o koyu çizgiyi görünce ertesi gün daha koyu oldu ondan sonraki gün normal koyulukta oldu yani ben 3 günü değerlendirdim ara vermeden sende öle yap istersen daha koyu oldugundan bide sonraki gün önemli tabi 2 gün sonra koyuluk azalmaya başlar
amin canım inşalllah ama gerildim doktor 31 ekim gel kalp atışalarına bakarız dedi sanırım 7 haftalık falan olucak o zamn korkmaya başladım bi duysaydık pıtpıtları rahatlıcam
Cok saol canim. Dunude degerlendirdik ozaman bugunude degerlendirelim :) cunku cizgi hala koyu ama dunki gibi c cizgisinden koyu deil biraz daha acildi .. İns olur bu ay yaaa bide goguslerim simdiden agirmaya basladi normalde 1 hafta once baslar daha adetime 13 gun var senin oyle olmusmuydu??
kızlar yaaa...test kullanmıyorum ama ovulasyon günlerim bitti galibaa adetime 11 gün kaldıı...o günleri iyi değerlendirdik ve o günden sonra hala yumurtalıklarımdakii ağrım devam ediyor yaniii çok çok hafif ama neden böylee olduu...umutlanmak istemiyorum...ilişkiden sonraki gün başladı...bu kadar çabuk hamileleik belirtisi başlamaz kiii...başka bir sorun yoktur umarımm.....bugüün bayram stresii başladııı...eşimin ailesine gidecez benimkine gidemeyeceğiz....offff düşündükçe içim sıkılıyoorrr....
benim gögüs uçlarım acıdı ama yumurtlamadan dolayı sonra geçti hamile kaldıgımda da hiç gögüsüm de ne agrı ne şişme hiç bişey yoktu ki normalde acayip şişerCok saol canim. Dunude degerlendirdik ozaman bugunude degerlendirelim :) cunku cizgi hala koyu ama dunki gibi c cizgisinden koyu deil biraz daha acildi .. İns olur bu ay yaaa bide goguslerim simdiden agirmaya basladi normalde 1 hafta once baslar daha adetime 13 gun var senin oyle olmusmuydu??
Merhaba arkadaşlar... Ben de ortalama 27 güne bir adet oluyorum özellikle yumurtlama günü ve sonraki günlerde çalışma yapıyoruz :) Ama 3 aydır gelen giden yok. O yüzden yumurtlama gününü tam taspit etmek için ovulasyon kiti aldım netten dün elime geçti. Sanırım 11. günden sonra teste başlıyormuşum. Testi yapan arkadaşlar nasıl yapıyorsunuz kaç saat önceden yemeyi içmeyi kesiyorsunuz. Su içilebilir değil mi? Isı takibini de denedim ben ama yataktan kalkmadan önce koltukaltından ölçtüm bi işe yaramadı dil altı ölçmek gerekiyormuş. Bi de bazen yorgansız uyanıyor insan üşüyerek bazen sıcaktan bunalmış vs... vücut sıcaklığını sabah yataktan kalkmadan ölçmek saçma bence....
aaaaa kız sen burdamısın :))) ben senin ekim ayı çıkmadan müjdeni vercen diye düşünüyorum. kuşum hem sıkılma arada bir böyle gıcık durumlar olabiliyo :))) şimdi senin rahat olman lazım boşver şimdi eşinin ailesini :))) ya valla bak bu iş sıkıntıya gelince olmuyomuş
Düşükten sonra 2 ay korunma yeter diye düşünmeye başladım. Rabbim gebelik duygusunu tattırınca gebe kalmayı hemen korunmadan istedim.
Kasım ayında Rabbim inşallah isteyen herkese sağlıklı gebelik nasip eder ve kucağımıza sağlıklı uzun ömürlü bebeğimizi almayı nasip eder.
evet tatlım ekim-kasımm birlikte takılıyorum ben malum ekim sonu kasım başııı:)evet yaaa stresss en büyük düşmanı sağlıklı gebeliğin....boş verdim ben dee...bayram değil de birkaç günn görev misali yapıp gelcezzz inşş ...kasımda hamilee olalım inşşşş....hep mutlu olalım inş...eşimizz bizz ve bir de tatlı şirinnn mis kokulu bebğimiz....
benim gögüs uçlarım acıdı ama yumurtlamadan dolayı sonra geçti hamile kaldıgımda da hiç gögüsüm de ne agrı ne şişme hiç bişey yoktu ki normalde acayip şişer
Gerilme tatlım senin en gevşek olman gereken vakit bu vakit.amin canım inşalllah ama gerildim doktor 31 ekim gel kalp atışalarına bakarız dedi sanırım 7 haftalık falan olucak o zamn korkmaya başladım bi duysaydık pıtpıtları rahatlıcam
canım belki üşüttün korkma.sabretcez başka yolu yok maalesef beklicez sonucu görmek içinkızlar yaaa...test kullanmıyorum ama ovulasyon günlerim bitti galibaa adetime 11 gün kaldıı...o günleri iyi değerlendirdik ve o günden sonra hala yumurtalıklarımdakii ağrım devam ediyor yaniii çok çok hafif ama neden böylee olduu...umutlanmak istemiyorum...ilişkiden sonraki gün başladı...bu kadar çabuk hamileleik belirtisi başlamaz kiii...başka bir sorun yoktur umarımm.....bugüün bayram stresii başladııı...eşimin ailesine gidecez benimkine gidemeyeceğiz....offff düşündükçe içim sıkılıyoorrr....
çiğdem hoşgeldin doktorun 2 ay bekle mi dedi canım?Valla bu kısmet işi beklemezsin olur beklersin yine düşer annemden biliyorum düşükleri arasında 2 sene vardı ama düşüyodu.adet olmadan hamile kalıp doğuran çoook.Düşükten sonra 2 ay korunma yeter diye düşünmeye başladım. Rabbim gebelik duygusunu tattırınca gebe kalmayı hemen korunmadan istedim.
Kasım ayında Rabbim inşallah isteyen herkese sağlıklı gebelik nasip eder ve kucağımıza sağlıklı uzun ömürlü bebeğimizi almayı nasip eder.
ben de düşük zamanı hep acillere gittiğim için hastanede bi gördüğüm doktoru bidaha görmüyodumvalla baklaım benımden aklımdan gecıo gıtmak ama inş gidicemmm
alemsin kız :111: ben de sürekli rüyalarımda test ultrason hcg göbek bebek görmeye başladım oynatıyorum sanırım :111:minikkelebek hayirlisi bakalim dersime bu ay cok iyi calismistim halbuki, sogan kuru geceli gunduzlu ice ice herkesi sogan gibi gormeye baslamistim :) apartmanda sogan kokusu gelince artik icim bulaniyor sanki onlarda mi sogan kuru yapiyolar diye geciriyom icimden, bidaki aya da zor gibi, bayramdan sonra 4-5 gun istanbulda olacagiz bu kadar detayli calismam imkansiz o zaman. Gerci doktorlar kendinizi kasmayin diyolar, caniniz ne zaman isterse oyle birlikte olun yoksa zaten o stressle cocuk tutmazmis
Merhaba Kizlar
Adetime daha 6 gun filan var, bugun seffaf/kahverengimsi akintim oldu ama sadece sildigimde
Kafam karisti acaba eski kan filanmi kaldi, cunku yumurtlama zamani olan akinti gibiydi ama kahverengi iykkk
Hayirlisi olsun insallah hepimiz icin bebislerimiz bekletmesin bizleri insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?