kızlaaaaaar adetim 3 gün geçti çok seviniyordum ama malesef bu sabah adet oldum. ağlmaktan gözlerim şişti. rabbim inş ısteyen herkeze bebiş verır biran önce. çok buyuk uzuntu ve hayal kırıklığı içindeyim. birbirimize dua edelim
yabu sabah adet oldum dün akşam ki testt bie 2. çizgi silikti. nasıl oldu anlamadım yaaa offfff malesef b ayda olmadınasılda heveslenmiştim
canım az önce bir arkadaşın kesesinde embriyo olmadığı için keseyi almak zorunda kalmışlar az önce öğrendim yemin ederim ağlıcam şidmi hüngür hüngür o kız ne yapsın sen bu kadar yıkılıyorsun...... Rabbim kimseye yaşatmasın kimseyeisteyen herkese versin........ çok zorr çookk
bata 1 hafta var . bu ay da olmayacak gibi. ama çok üzmüyorum kendimi. çünkü çok kişiden duydum kafana takmayacaksn.
geçen aylarda sürekli belirti arıyordum, var olduğunu düşünüp umutlanıyordum. sonra adet günü üzüntü...
o kadar çok kişiden duyum ki düşünmemek gerekiyor olacak mı olacak mı diye. bu şekilde hamile kalan çok kişi var. mesela bir tanıdığın 1 yıl bebeği olmadı, artık tüp bebeğe karar vermişlerdi. doktor önümüzdeki ay tedaviye başlayalım demiş. o ay hamile kaldı
yani diğeceğim şu ki vay dudak kuruluğu, uyku basması, göğüs ağrısı diye düşünüp durmayın. normal ilşkilerinize belki biraz zorlayarak da devam edin. ama olacak mı diye düşünmeyin. o konu aklınıza geldiğinde başka şeylerle ilgilenin...
1 çocuk annesi olarak tavsiyeleim
ayy canımm benim.. ne güzel için rahatlamıştır senin..darısı bize inşallah biz de duyarız kalp atışlarını yavrularımızın....dua et bizim için olurmu
ayy valla ben bile rahatladım ya büyük geçmiş olsun canım gözün aydın ilk melodini dinlemişsin :) darısıda bana inşallah
kızlaaaaaar adetim 3 gün geçti çok seviniyordum ama malesef bu sabah adet oldum. ağlmaktan gözlerim şişti. rabbim inş ısteyen herkeze bebiş verır biran önce. çok buyuk uzuntu ve hayal kırıklığı içindeyim. birbirimize dua edelim
Çok saol cnm bnm bizde rahatladık açıkçası.Kendimizi yormak yok artık.
kendimizi yormak yokta minik kelebeğin haberini alınca ilkdefa bugün sigara içtim beğinin kalbi çalışmayan arkadaş senin kanaman şimdi minikkelebek psikolojim altüst oldu aslında kaç gündür dün kelşebek sağdece sabah girmiş buraya akşama kadar girmedi içimde öyle kötü bir his olduki akşam karşılaştık banada cevap yazmış inan ne konuşasım geldi ne bişey diyesim geldi öylebi tuhaftımki dün zağten akşama kadar girmeyince çok merak ettim içim bi acayip oldu bu günde doktoru bebek yok demiş inan yani okadar kötü oldum anlatamam kendim içinde sürekli aynı his var sanki kese olmuşta bebek yok yada bişey olcak gibi çünki ben kimseye diyemedimde birtürlü bağlanamadım karnımda bebek var düşüncesine bir türlü sizin kadar adapte olamadım içimdeki bu sıkıntıyı eşime bile diyemedim ilkdefa sana söylüyorum ya ben bugün gerçekten çok kötü hissediyorum kendimi
sakin boyle dusunup kendini de bebeginide uzme.insan etkileniyor ister istemez ama uzulmekle kalsin fazlasina izin verme.herkesin basina ayni sey gelecek diye birsey yok.dusundugun seyler gelip seni bulur unutma o yuzden iyi dusun iyilikler gelsin.
ya doğru diyosunda işte benim daha önceki bebeklerimdede sorun oldu bu kez korkmayım diyodum böyle düşünen arkadaşlarada burda fırça çekiyodumda bugün bana fazla geldi gerçekten
cok iyi anliyorum seni bende 2 defa dusuk yasadim daha once ama inan bu 100 kisiden birkacinin basina geliyor sadece.ne yazikki onlardan biri bendim.ama digerleri devam ettiler mutlular sagliklilar.suan senin, ilerdede benim olacagim gibi.nerde yasiyorsun cevren nasil bilmem ama ben tr de olsaydim neti kapatir ailemle veya arkadaslarimla bulusup vakit gecirirdim burada kendimi hapsetmek ve moralimi bozmak yerine.benim pek baska secenegim yok umarim senin vardir.
ben türkiyedeyim ama eşim yanımda değil annemde kalıyorum onlarada söyleyemiyorum hamile olduğumu kesinlikle istemiycekler eşim ocak ayında gelicek sağdece dua ediyorum biran önce işini bitirip gelsin evimde onun yanında olmak istiyorum
Şansım Kasım olsun Yarabbimm.. bu kez yüzüm güler insaAllah
bi topikte belirti yazıp sordum die hamile olan birisi dalga geçti sanki, Allahım neden böyle olduu
kendimizi yormak yokta minik kelebeğin haberini alınca ilkdefa bugün sigara içtim beğinin kalbi çalışmayan arkadaş senin kanaman şimdi minikkelebek psikolojim altüst oldu aslında kaç gündür dün kelşebek sağdece sabah girmiş buraya akşama kadar girmedi içimde öyle kötü bir his olduki akşam karşılaştık banada cevap yazmış inan ne konuşasım geldi ne bişey diyesim geldi öylebi tuhaftımki dün zağten akşama kadar girmeyince çok merak ettim içim bi acayip oldu bu günde doktoru bebek yok demiş inan yani okadar kötü oldum anlatamam kendim içinde sürekli aynı his var sanki kese olmuşta bebek yok yada bişey olcak gibi çünki ben kimseye diyemedimde birtürlü bağlanamadım karnımda bebek var düşüncesine bir türlü sizin kadar adapte olamadım içimdeki bu sıkıntıyı eşime bile diyemedim ilkdefa sana söylüyorum ya ben bugün gerçekten çok kötü hissediyorum kendimi
Benimde içime sıkıntı geldi.Aklımıza kötü şeyler getirmeyelim bitanem eğer müsaitsen inşirah okuyalım.İçimiz rahatlar.Veren Allah koruyacak olan gene Rabbim,Hakkımızda hayırlısını nasip eden de Rabbim.Biz duamızı yapalım cnm.
Benimde içime sıkıntı geldi.Aklımıza kötü şeyler getirmeyelim bitanem eğer müsaitsen inşirah okuyalım.İçimiz rahatlar.Veren Allah koruyacak olan gene Rabbim,Hakkımızda hayırlısını nasip eden de Rabbim.Biz duamızı yapalım cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?