ben testi yaptıktan sonra regl sancısı devam etti ama olmadım pazartesi doktora gideceğim inşallah iki test aptım ikisinde de silik çizgi çıktı:)
Rabbime şükürler olsun darısı isteyenlerin başına
amin canım benimde öyle sancım var günüm 11 kasım ama korkuyorum acık benimde testlerim silik çıktı dün yapmıştım öğleden sonrada 2 farklı markayla yaptım 2 side aynı :) 12 kasımda birdaha yapıcam
benim günüm geçti şimdi aklıma şüphe düştü sen öyle diyince( yarın kan testi yaptıracağım bakalım nasip
kasım aynın şanslı hamilelerinden ben....yenii hamile arkadaşlarımızı kutluyorum....tebrikler asi selcannnn:)başka hamiş var mı bilemiyorum şimdilikkk....ama devamı gelecek tabiiikiiii
sen gül gül sıra senin farkında değilsin
kızlar ben birazcık hamiş olmuşum
kızlar nazar etmedim nazar çiğnedim benimde olduşekersiz sakızın içine tarçın koyup 10 gün çiğnedim bal tarçın çörek otu karıştırıp yedim birde hergün 1 tane kuru incir yedim hepsinden önce soğan suyu içtim tavsiye ediyorum inşallah en kısa zamanda sizinde olur sağlıklı tombiş tombiş bebekleriniz
inşş yaaa inşş benımdırrrbenım kocada hıssedıomu acabaaaa soracam aksammm gercı gecen ay ruyasında cıft cıgıyı gormusss ama malesef sadce ruyasında gorduu:))
bana öcüler söyledi sıra sende kısa bi zaman hehehehe
bu ay mı içmiştinn canım sogan suyunuu bende bu ay içtim ama 1hafta ancak içebildim duzenlıı sonra bayram haftasına denk geldıgı ıcın duzenlı ıcemdımm ınss banda yaramıstır:)
sorsana öcülere nekadr kısa bı zamnmıs yoksa 14 kasım kadar kısa bı zamnmıymısss:))
geçen ay içmiştim senin gibi düzensiz ama sakız çok çiynedim tarçını koydum koydum çenem tutulana kadar çiynedim
vayy beee doğru hissetmişsin ne güzel yaaa bize de dua etsene kızayy ne güzel imrendim sana şimdi :)
bilemem kısa bi zaman işte sen bana çok güldün bi hamiş kalda aklın başından bi gitsin
vayy beee doğru hissetmişsin ne güzel yaaa bize de dua etsene kızayy ne güzel imrendim sana şimdi :)
asiselcan sana böyle yazdım laptopu kapattım merak ettim ben de bi tane yapiyim bşey kaybetmem dedim yaptım ve çift çizgiyi gördüm :))) inanamıyorum hala yaa... gerçi çizgi silikti ama belirgin yine de :))
onundamı faydası varmısssss:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?