güzelll böyle devam gelmesin mümkünse hehehe
benim bat 7 kasım gelen giden yok
heyecandan ölüyorum bi yandan da korkum var ya stersten geciktiyse diye:18: başka bat 7 kasım olanlar ne durumdular acaba
afedersiniz yaşlı nineler gibiyim bel, kasık hak getire
sana çikolata yazıyorum tatlımbol bol ye
bi de çok nazlıyımdır doğum koçluğunu bi daha düşün derim
25 kasımı bekliyorum.Yine ümidim yok bekliyorum.Amaaan vardır bundada bir hayır.Allah hayırlısını versin inşallah.
gece çok sancılandım eyvah dedim ama bugün bekledim hiçbirşey yok normalde çok düzenli olurum.
dün çok sevdiğim yemeğin yarısını yedikten sonra aşırı mide bulantısından yarım bıraktım
kasıklarda ve belde batma var göğüs ucumda hafif hafif hassasiyet vs. ama test yapmayacağım 2-3gün daha
canım tatlı çeker her dönemde ama artık tatlı yiyemiyorum
acaba bunlar belirti olabilir mi?
inşallah hayırlısıyla hamileyizdir
1 aydır yazdıklarınızı takıp ediyorum.benimde bat günüm 20 kasım eylül ayında bir düşük yaşadım ekim 20 de adet gördüm adetimin 11 günü ilşki sonrası pembe bi akıntım oldu 1 gün sürdü doktorum normal devam ederse gel demişti.ve şimdi aynı belirtilerim var 14 günden sonra kasıklarımda agrı oluyor gün içerisinde batmalar sürekli uyumak istiyorum birde ben diger hamileligimi bilmiyordum 2 haftalıktı yanlız tek fark ettigim göğüsümde özellikle sol tarafta şiddetli bir agrıydı.ben 5 sene tedavi gördüm 2 kez laparoskopi geçirdim rahimde yapışıklıklar vardı doktorlar ümidi kesmişlerdi o dönemde ayrıldım 4 sene dogum kontrol ilacı kullandım ve şimdi 4 aylık evliyim ilacı bırakınca 2 ay sonra himilelik oldu sancıdan dolayı doktoruma gitmiştim orda ögrendim doktorumun dedigi gibi bir mucize yaşamıştım.diyecegim şuki tamammen stresle ilgili ve şuan günlük hayatıma aynen devam ediyorum beklemiyorum fakat burası bagımlılık yaptı benide aranıza alırsanız sevinirim
öyle herşeyde doktora koşan bi insan değilim de ne bileyim ya kafam karıştı ağrı felan acıdı resmen ben bide tümörden dolayı gözümün birini kaybettim pek korkak değilimde bu kez korktum nedenseağrı geçmezse giderim artık
çok geçmiş olsun cnmm.tabi meme ağrısı önemsenecek bir durum..bence bir genel cerraha git..ultrason yazacak sana nasılsa..ihmal etme yinede..ben sebep yokken gittim doktora..annem ve halam meme ca olduğu için..birde hamilelik öncesi baktırmak istemiştim..sen de git korkma hemenpreslemezler
canım sen listede yok musun ben mi göremedim bat ne zamandı senin, seninde yumurtlamadan sonra ağrı olmuş ya umut oldun bana :)))
kızlaarrrr
bu ay da olmadı.
bu kez çok üzülmedim ama gelecek ay böyle davranmıycam, çok takıntı yapmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?