merhaba ben iclal eşimin görevinden dolayı malatyadayım.4 aylık evliyim ama bende istiyorum bebek.bu ay denedim 15 16 ekimde adet olmazsam çok sevinicem...ama bütün umutlar kasıma kalacakmış gibime geliyor...
Merhaba kızlar
Bende bu gün itirabiyle ekimden ümidimi kesip "şansım kasım" olsun diyorum inşaAllah bu topik uğurlu gelirde bu ay kırmızıları son görüşüm olur
Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin Herkese bol şans
günaydın kızlr..bende bu ay kırmızıları gördm bugün itibariyle..
benim de umudum kasıma kaldı..
beni de eklerseniz listenize sevinirim...
Topiğimize yeni katılan anne aday adayları iclal alya zerbas savas5482 hoşgeldiniz :124:
Dilerim hep birlikte bu seneyi bebeklerimizle bitircez :119:
slm kızlar bende bugün sabah belimden sağ bacağıma anlık kasılma oldu ve kuru karın ağrısı adet olacakmışım gibi ama değişik bi ağrı 2 günüm kaldı sizcee bu nedir
gögüslerimle ince kılcal damarlar ve uçlarında dolgunluk hissi var
elmakurdu canım belirtiler gayet net inşallah beklediğimiz haberdir :129:
Arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim. Bişey sormak istiyorum ama yeni konu açamadığım için burdan yazıyorum. bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. ben bu ay ilk defa kadın doğum doktoruna gittim jinekolojik muayene oldu. ama kafama takılan bişey var. o an ki stresle fark edemedim doktor ultrason aletini temzledi mi diye bunların temizliği nasıl yapılıyo acaba ve eğer temizlenmediyse bi riski olabilir mi? mikrop kapma gibi ya da aletin üstünde önceki hastadan sperm kalmış olabilir mi? lütfen yardımcı olun bana kafama takılıyo
canım ben de korkmuştum ama muayeneden sonra doktor baktım kondom gibi bişeyi sıyırdı attı korkma yani
selam kızlar nasılsınız bakalım haftasonu gremedim pek sayfalar ilerlemiş
ne güzel bütün agustos topiği burda ya süper
a.s. canım bütün kızlar toplandık
şenlendi topik valla :81:
nazcımm yeni topikk hayırlara vesile olur inşşşşşşşş o muhtesem agustos topıgınde bende vardımmmmm veee shalara geri dönmekk istedimm bu topiği gorunceeeee benizde aranıza alın yenidennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:)))
hoşgeldin eğlenceli ne durumdasın bacım sahaya formda çıkıyoz ama kırmızı kartı yiyoz o kötü oluyo
doktorcum haftaya bana kırmızı kart vermezse ben de sahalara döncem inşallah
iyiyim canım çok şükür bulantılarım bitti gibi ama arada yokladığıda oluyor tabi ama asıl sorunum enfeksiyon malum ilaç kullandığım halde geçmedi yarın tekrar kültür vereceğim birde eğer ense ölçümü yapabilirse dr 2li testimizi yaptırcaz bakalım hayırlısı şimdi merakla cinsiyeti öğreneceğimiz zamanı bekliyoruz
senin kızın olcak peri boşuna yorma doktoru
"peri kızı" olcak eehheehheee
güzel haberlerle gel canım inşallah
arkadaşlar ben korunmayı bıraktığım ay hamile kalmıştım.maalesef bebeğimin kalp atışları durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım.şimdi yeniden bebek düşünüyoruz ve dolayısıyla bu ay korunmayı bıraktım.sizce yine hemen hamile kalırmıyım.çok istiyorum...bir yandan da aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.bakalım hayırlısı artık....
merhaba sweetee ben de senin gibiyim tek fark ben kürtaj olmadım
kaç aydır korunuyorsun.ben ilk adettimi gördüm doktora gitçem haftaya korun demezse beklemeyi düşünmüyorum.
umarım yine hemen ve sağlıkla bebeklerimiz gelir göbişimize :97:
slm kızlar umarım iyisinizdir hepiniz ben gece hastanelik oldum çok sancılandım Allahtan benim dr nöbetçiydi çatlatma iğnesinden kaynaklı dedi ovulasyon oluyo dedi buda iyi bişey dedi bakalım nolcak cum günü çağırdı progesterona bakacak ovulasyon olmuş mu diye dua edin kızlar lütfen...:44::44::44::44::44::44::44:
ayyy geçmiş olsun ya bilmiyodum bu iğnenin bu kadar etkili olduğunu.
madem iyi bişeymiş o zaman durumu fırsata çevirip çalışmaya devam
inşallah bu ay bebeğine kavuşursun :81:
Kizlar yaa benimde yumoslar sanirim yolunu kaybetti, 4 gundur ovulasyon testi yapiyorum nerdeyse hemen hemen hergun belirgin cift cizgi var ama sadece cumartesi gunku test nerdeyse diger cizgi kadar koyu ama diger zamanlardaki gibi degil
yumurtlamaya yakin gelen akintida pek yok sanirim benim yumurtalar sapitti iyicene calismalara devam ettim ama pek umutlu degilim
canım testi boşver sen çalışmayı bırakmadıysan inşallah yumoşlar yolda centilmenlerle karşılaşmıştır
umudunu kaybetme aslaaa
merhabaa kızlarr nasılsınız ..
bugün doktora gittim yine klomen tedvısıne başlamak ıcın ama geçen aykı yumurtaarımdan bırı catlamıs dıgerı çatlamamış ve kist olmuş yinee.. bu ay ilaç tedavısıne başlayamadık.. kasımda belkı hamıle kalabılırım dıyordum ama gorunen okı kasımda da olmıycakk poffffffff
kuzucum iyiyim işe gitmedim izinliyim bu hafta
sen nasılsın?yaa peki bu yumurtanın kiste dönüşmesi iğneden mi oluyo yaa?
inşallah ilaca gerek bile kalmaz sen sakın boşvermeee