- Konu Sahibi nagihan_14
-
- #1.101
doktor kontrolüne gittinmi nagihancım??nasıl gidiyor hamilelik nasıl bir duygu???
listede ismimi gördüm güncelleyin bari beni :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
slm nagisim ben ASKINASEVDALI uyelik iptalim oldu yeni actim kendimi tanitayim dedim =)))) temmuz ayinin listesini hazirla kuzum bizide yazz bat 11 temmuz gelmesin kirmizilar dileklerimle yeni hamislerimiz varmis hepsini ayri ayri tebrik ediyorum rabbim saglicakla kucaklarina almalarini nasip etsin canimmmm.....
tmm canım benim niye iptal oldu yaaawwww
kızlar bunu okuyanlar bana cevap yazabilirler mi adetime 1 hafta var ama kasıklarım dünden beri çok ağrıyor bıçak batıp çıkıyor sanki onun haricindede dün başım döndü ayaktayken tam düşüyorken eşim tuttu beni. bu kadar erken belirti olabilir mi? bence olmaz gibi ama hayırlısı artık ..:26:
hamileyiiiimm.... :))) Allah tüm isteyenlere versin inşalllaaaahhhhhhh :))
ben hamilelik takvimini ekleyemedim imza alanına yardım eder mısınızz
nerelerdenizzzzzz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!
işyerindeyim çok yorgunum hissediyorum kendimi eve gidince uyumak istiyorummm :)yemekte yapmıcammm dünya umrumda değil hesabııı kafamı yastığaa koyucammm yaniii
kızlar bunu okuyanlar bana cevap yazabilirler mi adetime 1 hafta var ama kasıklarım dünden beri çok ağrıyor bıçak batıp çıkıyor sanki onun haricindede dün başım döndü ayaktayken tam düşüyorken eşim tuttu beni. bu kadar erken belirti olabilir mi? bence olmaz gibi ama hayırlısı artık ..:26:
ben istedim canim bagzi nedenlerden dolayi ama aranizdayimya bosver gerisini =))) sen nasilsin inss hayirli haberler getirirsin pazartesine canim benimm....
Al bendende o kadar canım . bende az önce geldim işten eşimden dısardan birşeyler getirmesini istedim yemek için. Bende sürekli uyumak istiyorum ama nerdeee. mesai sabah 6:30 da başlıyor gece 23:00 e kadar sürüyor bugün erken kaçtım. Şimdilik bu tempoyu kaldırabiliyorum ama ne kadar sürer bilmiyorum. Umarım rahat bi hamilelik dönemi geçiririz.Sen nasılsın canım. Bulantın felan varmı
Kızlar hepinize selaaammmm. Nasılsınız. Hamişler nasıl gidiyor hamilelik
hamileyiiiimm.... :))) Allah tüm isteyenlere versin inşalllaaaahhhhhhh :))
tebrik ederim canım allah tamamını erdirsin inşallaahhh çok sevindimmmmmmher kadına yakışan olağanüstü bir olay bence rabbim şuan bekleyen herkezede tez vakitte versin olanlarınında korusun aminn
ben hamilelik takvimini ekleyemedim imza alanına yardım eder mısınızz
Adet oldum kızlar. 8 gün gecikmeli. Artık umudum Temmuz bat:20
nagihan_ canım benide eklemişsin tşk ederim rabbim bebeğini hayırlı uğurlu etsin inş..
merhaba kızlar yeni hamişlerimiz var tebrik ederim hepinizi Allah hayırlı, ömürlü evlatlar nasip etsin.
nagişim tamam canım hemen gidip temmuz listene bakıyorum adımı görmek için sabırsızlanıyorum
Arkadaşlar merhaba, ben de haziran da deneyenlerdenim, sat 21 mayıstı. bat 21 haziran ama hala adet olmadım. sabah test yaptım negatif çıktı, 2 gündür acayip midem bulanıyor ve midem ağrıyor, tabi bunu hamileliğe bağlamıyorum adet sancım aşırı olurdu yaklaştığında ama sancım da yok sadece göğüslerim şişti ve acayip acıyor... bir de ovulasyon tarihim 2 haziranla 8 haziran arasıydı biz 9 haziranda denedik, tutar mı bilmiyorum ama heyecanlıyım baya..hayırlısı inşaallah..Anne adaylarına çokkk güzel bir hamilelik diliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?