• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

batları haziran ayı içinde olanlar

Kızlar hamilelik durumunda yumurtlamadan (döllenmeden)ne kadar sonra başlıyor belirtiler?özellikle göğüs hassasiyeti?

cnmm belirtiler kişiye göre değişir ama bildiğim kadarıyla yumurtlama sırasında döllenme olduysa 10 12 gün içinde embrıyo rahme yapışır ve hormon salgılanmaya başlar . tabi bu belirtiler yanıltıcı da olabilir

benimde geçen ay adetim7 gün geçti göğüslerde hassasiyet vardı ama test yaptım negatif çıktı sonraki gün de kanamam başladı. kısaca ne heveslen ne de umudunu yitirme dicem ama zor bunu çok iyi biliyorum

Ne guzel yazmissin canim, insallah Rabbim bu guzel aylarin hurmetine gonlumuzdeki saglikli hayirli evladi bize nasip eder:)

Benim de iki kaybim oldu malesef :( smdi tekrr denemeye basladik ilk ayim 3 yda 4 hazirani bekliyrm ins hayirlisiysa saglikli evladim benimledir...

:dua: inşallah cnm meleğin seninledir ve bu mübarek aylar hürmetine isteyen herkese nasip eder Rabbim

cnmm belirtiler kişiye göre değişir ama bildiğim kadarıyla yumurtlama sırasında döllenme olduysa 10 12 gün içinde embrıyo rahme yapışır ve hormon salgılanmaya başlar . tabi bu belirtiler yanıltıcı da olabilir
Benim bugün 10.gün yumurtlamadan sonra ama bir belirti yok büyük ihtimalle belirti olmuyor galiba

Ne guzel yazmissin canim, insallah Rabbim bu guzel aylarin hurmetine gonlumuzdeki saglikli hayirli evladi bize nasip eder:)

Benim de iki kaybim oldu malesef :KK43: smdi tekrr denemeye basladik ilk ayim 3 yda 4 hazirani bekliyrm ins hayirlisiysa saglikli evladim benimledir...
Mübarek ramazan ayı hürmetine Rabbim bizleri duyacaktır bizi yavrularımıza kavusturacaktır inşallah

Kızlar günaydın birşey sorcam şimdi benim yumurtlama günüm takvimime göre ayın 22 siydi ve değerlendirdik o gün kasık Ağrı'sı falanda vardı şimdi bugün 24 ü ve yine yumurtlama gibi belirtiler var akıntı ve kasık Ağrı'sı acaba bugün mü ki benim yumurtlama günüm bat 5-6 haziran

Selam kızlar bende bugün tam 10 aylık evli oluyorum bn vajinusmus hastasıydım malesef ama yendim geçen ay ama malesef olmadı şimdi bu ay düzenli ilişki yaşıyorum inşallah bu ay olur isteyen herkeze nasip etsin rabbim benimde bat 9 haziran :emir_bebek:

belirti olmaması bişey olmadığı anlamına gelmez her belirti de bişey olcağı anlamına gelmez biraz sabret cnm adet olmazsan test alır yaparsın yada en kesin ve hızlı sonuç kan tahlili yaparsın.kendini rahatlat iyi düşün iyi olsun

benimde gecen ay öyle oldu..kendimi cok farkli hissetmistim..göğus hassasiyeti kasik agrilari bas dönmesi mide bulantisi hepsi vardi..kesin diyordum..kan testinde negatifi görunce dunya basima yikildi..o gün de hemen kanamam geldi..bi daha bu kadar umutlanmicam...
benimde geçen ay adetim7 gün geçti göğüslerde hassasiyet vardı ama test yaptım negatif çıktı sonraki gün de kanamam başladı. kısaca ne heveslen ne de umudunu yitirme dicem ama zor bunu çok iyi biliyorum

benimde gecen ay öyle oldu..kendimi cok farkli hissetmistim..göğus hassasiyeti kasik agrilari bas dönmesi mide bulantisi hepsi vardi..kesin diyordum..kan testinde negatifi görunce dunya basima yikildi..o gün de hemen kanamam geldi..bi daha bu kadar umutlanmicam...
aynı şeyleri yaşamışız seninle neler hissettiğini çok iyi anlıyorum .ben de sevinip umutlanmıcam.

7 haziran evlilik yıldönümümüz.3. yılımızı kutlıcaz inşallah Rabbim mucizesini gösterir ve 3 kişi kutlarız.ben herkes için dua ediyorum kızlar sizden de dua isteyebilir miyim

Bana bu ay tanıdığım kişiler sen kesin bu ay hamilesin içime öyle doğuyor diyorlar fakat nedense bi benim içime doğamıyor bu his allahım keşke diyorum bu ay olsa ağlıyorum, içime atıyorum bazen gözümden damla düşemiyor üzülmekten Rabbim duy yarabbim şu aciz kulunu yavrumu gönder bana amin

Back