- Konu Sahibi nagihan_14
- #1.121
ben adet tarihimi yanlış hesaplamışım nagihancım 29/06 olacak.27 güne indi adetin en kötü ihtimal 28 gün normale dönerse 30/06....olsun hem temmuz hem haziran her yerde ben olayım eksik kalmasın.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlarr bende bugün öğrendimki hamileymişimmmmmmmm :)))
beta hcg değerin kaç çıktı pekti kanda baktırdın mı ben yarın artış olmuş mu değerlerde diye doktora gideceğim umarım artmıştır
evet cuma günü kan testi yaptırdım değerlerim 1072.98 çıktı ama doktorum yoktu o yüzden bende senin gibi yarın gidicem nasip olursa doktora canım..
:) ne güzel ya benim son adet tarihi 27 mayıs 22 haziranda test yaptırdım çok düşük çıktı değerim 80 küsürlerde hemşire daha adet tarihiniz bile geçmemiş heniz yeni falan dedi ama çok üzüldüm ben
Canım bence doktora gitmeden moralini bozma, bugün gideceksin sanırım umarım her şey yolundadırbende hamileyiiiiiiiiimmm ama daha çok küçük dün öğrendim şüpheleniyordum ama yoktur diyordum. tek sorun ben hep son adet tarihimi 23 mayıs diye hesaplıyordum ama son adet tarihim 27 mayısmış bugün takvime baktım önceki sayfayı çevirince orada not aldığımı gördüm. beta hcg değerim 80. küsürlü çıktı cuma günü pazartesi doktora gideceğim. herkes değerlerin çok düşük deyip çok moralimi bozuyor düşer diye. korkuttular bayağı:18:
kızllaaaar rrr hamileyim galiba dün adet günümdü adetime 2gün varken test yaptım çıkmadı şimdi yaptım biraz silik çıktı ama çift
hayırlı olsuuun
kızlar çok şükür netleşti doktora gittim bugün bebeğim 5 haftalıkmış şükürler olsun gördüm minicik bebeğimi :)) Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla tez zamanda versin bu duyguları hissettirsin inşallah...
kızlarr kayıpsınız.....çok sayfa atlamş hepsni okuyamamdm ama nagihan hamişmiş :)) hayırlı olsun cnmm bnmm demiştikk sna hamişssin diyee.:)))
yeni öğrenen arkdşlar sizlerede hayrlı olsn rabbm sağ salim kucğnza almayı nasip etsin...rabbimm dilerim bu ay banaada müjdeli haber vermyi nasip eder...
kızlar çok şükür netleşti doktora gittim bugün bebeğim 5 haftalıkmış şükürler olsun gördüm minicik bebeğimi :)) Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla tez zamanda versin bu duyguları hissettirsin inşallah...