- Konu Sahibi nagihan_14
-
kızlarrr kızlaarrr çok kötüyüm haziran hayallerim suya düştü mayıs ayında hap ve çatlatıcı iğne kullanmıştım bişey yok pazartesi rahim filmi çektirdim doktorum izne çıktı bekliyemedim başka toktora çıktım rahim sola dönükmüşş sağ tüpüm kapalı çıktı
bat 10 gun var insan heycanlaniyo turkiyeye hersene giderim bu ulkede bunaliyorum geri doncem insallah ilerde sen ne zaman gidicen izinevalla ne deyim sana seni umutlandiracam simdi ama benim bacaklarim cok fena agrimisti kizimda diz kapagindan assagisi kopuyordu sanki,,,idrardaki koyuluk ve kokuda gebelik belirtisi senin gunun gectimi veya adet oldunmu kizzz kalk bi test yapar =))))
ayyy hayirlisi ile git canim gule gule gitt ayyy benide heycanlandirdin kiz uyyamiyorum valla gece dusunup duruyorum saga sola donmekten adamida uyandiriyorum =)))
butun belirtileri ayni yasamisiz nerdeyse ama benim migde bulantim daha adetim gecmeden iki hafta oncesinde basladi felaket halde bulaniyordu zaten 6 ayima kadar cikartmistim ayyy simdi o cikartmalari dusundukce kaciyorum hamilelikten,,,dilerim ikincisinde skintim olmaz yaaa innnnsssaaaallaaaaahhhhhhhhhhhh
bat 10 gun var insan heycanlaniyo turkiyeye hersene giderim bu ulkede bunaliyorum geri doncem insallah ilerde sen ne zaman gidicen izine
hayirlisi olsun canim inss hamisliktir yaa bende gidiyorum temmuz ayinda inss ama daha belli deil kacinda gidecegim az islerim var burda onlarida halledeyim inss gidecem hayirlisiyla bende gidecem kiz gidince yaz bize durumunu okk =)))
AHH CANIM BENIM YAA AGLAMA DURRR,,,PEKI TEDAVISI FALAN YOKMUSYMUS BISEY DEMEDIMI DR UN CANIM BENIM YAA INSAALLAH TEDAVISI VARDIR CANIM YAAA
mide bulantılarm eminim ki psikolojik cunku aklıma gelince oluyor
ne kadardır deniyorsun cnm
sabırsızım ben:) bu ay denemeye basladık canım iki haftadır filan
artık beklemeyin kızlar burdan kitler alın ben çok memnun kaldım
LABOQUICK 20 ADET OVULASYON + 6 GEBELİK + KARGO GittiGidiyor'da 55994249
hem ucuz ve güvenilir ben test ettimmm :)
kızlar benim bel kasık ağrım hala devam ediyor akıntımda var,neden böyle oldu bu ay anlamıyorum,adetim sürdü 1,5-2 gün bitti kasım ve bel ağrım devam ediyor birde adet başında akıntım çoktu oldu bitti hala daha geliyor.sıkıntı ne acaba??
Bende daha önce başka bir marka almıştım o pahalıydı. gecen ay bunlardan aldım takipteyiz bakalım.. Rabbim sağlıklı sıhhatli, hayırlı evlatlar versin hepimize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?