- Konu Sahibi nagihan_14
-
canım inşallah bebeğin gelmiştir.belki yerleşmiştir. onun göstegeside olabilir inşallahhh hadi bakalım biraz bekle derim ben
hiç ihtimal vermiyorum nagihancım ama bu ay garip oldu adetim kısa sürdü Pazar başladı Pazartesi akşamı bitti,ama lekelenme gibi değildi,ama adet sırasında akıntım fazlaydı hissettim,adetim bitti kasık ve bel sancım bitmedi,akıntım hala devam ediyor,korkuyorum,bir daha ki aya kadar test almıcam,şuanda olmasınıda istemiyorum eşimle sorunlar yaşıyoruz en tez zamanda hayırlara çıkayım başka birşey istemiyorum,daha 2 gün önce bebeği düşünmek kafamı ona yormak istemiyorum derken allah duydu şimdi kendimdeki değişiklikleri bile hamileliğe yormuyorum şuan olması istiyorum.varsada o da benimle üzülüyordur belkide ben burdayım yalnız değilsin üzülme demek için sancı ve akıntı yapıyordur,çok karışığım ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilmiyorum....
kızlar ben yemeğe gidiyorummmm görüşürz
bu arada aranızda çalışanlar varmı ?
hiç ihtimal vermiyorum nagihancım ama bu ay garip oldu adetim kısa sürdü Pazar başladı Pazartesi akşamı bitti,ama lekelenme gibi değildi,ama adet sırasında akıntım fazlaydı hissettim,adetim bitti kasık ve bel sancım bitmedi,akıntım hala devam ediyor,korkuyorum,bir daha ki aya kadar test almıcam,şuanda olmasınıda istemiyorum eşimle sorunlar yaşıyoruz en tez zamanda hayırlara çıkayım başka birşey istemiyorum,daha 2 gün önce bebeği düşünmek kafamı ona yormak istemiyorum derken allah duydu şimdi kendimdeki değişiklikleri bile hamileliğe yormuyorum şuan olması istiyorum.varsada o da benimle üzülüyordur belkide ben burdayım yalnız değilsin üzülme demek için sancı ve akıntı yapıyordur,çok karışığım ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilmiyorum....
kızlar ben yemeğe gidiyorummmm görüşürz
bu arada aranızda çalışanlar varmı ?
ben geldimmm afiyet olsn kızlarrr
benim batıma 10 gün kaldı hiç bir belirti yok yani anlıyacağıınız
sadece öksürüken yumurtalıklarımda ağrı giriyorrr ne olduğunu anlamıyorum tabikiii
yumurtlarken 2 gün boyunca ağrıdan kıvrandım ondanda bişey kalmadı hafif sızlama dışında şuan
hayırlısıyla kocişime müjde versem allahımın mucizesiniii :)
Canım benimde aynı 10 gün var ama belirti yok ki daha erken şekerim , dediğin gibi yumurta çatlama işi inanılmaz ağrılıymış Allah'ım kısa sürede hayırlısı ile versin inşallahhh razıyız ağrıya da dimi[/QUOTE
evet erken tabikide insan beklerken acabaaa diyor oldumu olmadımı vs vs ne edekk :)
kızlar benim bel kasık ağrım hala devam ediyor akıntımda var,neden böyle oldu bu ay anlamıyorum,adetim sürdü 1,5-2 gün bitti kasım ve bel ağrım devam ediyor birde adet başında akıntım çoktu oldu bitti hala daha geliyor.sıkıntı ne acaba??
benmde çok kısa sürdü hatta lekelenmede kaldı üstüne görme diye bişi okudum acaba bu olayı mı yaşıyosun sende bende 2 gün daha beklicem gelmezse ilk test yapıp sonra dok. gitmeyi düşünüyorum hiç böyle olmazdım bende 7 gün sürerdi şimdi 1 gün bile olmadı
benmde çok kısa sürdü hatta lekelenmede kaldı üstüne görme diye bişi okudum acaba bu olayı mı yaşıyosun sende bende 2 gün daha beklicem gelmezse ilk test yapıp sonra dok. gitmeyi düşünüyorum hiç böyle olmazdım bende 7 gün sürerdi şimdi 1 gün bile olmadı
lekelenme gibi olsaydı şimdiye kadar çoktan test yaptırırdım ama yoğun geldi günün önce pazar günü sabahtan başladı,p.tesi akşam 20.00 kadar sonra bitti.şimdide akıntım ve sancım var tekrar olacamışım gibi.ben test yapmıcambir daha adet tarihime kadar beklicem bu ay zaten olmadı dye ümidimi kestim tekrar ümitlenmeyeyim...
Canım benimde aynı 10 gün var ama belirti yok ki daha erken şekerim , dediğin gibi yumurta çatlama işi inanılmaz ağrılıymış Allah'ım kısa sürede hayırlısı ile versin inşallahhh razıyız ağrıya da dimi
daha 12 günüm var bat a.... çalışma dönemindeyimmm.... dr kontrolünde yumurta takibi yaptım bu ay.... bakalım sonuç ne olacak yarın sabah yine gidicem dr a yumurtamın çatlayıp çatlamadığı belli olacakkkkkkk
siz ikinizde bu ayki hamislersiniz insaalllahhhhhhhhhhhh siz yazacaksiniz bende burdan keyifle okurum artik dilerim rabbimden sizlerin hamis oldugunuzu duyunca sevincten halay cekecezzz =))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?