- Konu Sahibi nagihan_14
-
günaydın kızlarrrrrrrrrr
benim kırmızılar dün gece geldiiiiiiiiiiiiii
ama çok üzüldüm ben çok ümitlenmiştimmmmmmmmmmmm bide üstüne gecikince tuz biber olmuştu bööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö
günaydın kızlarrrrrrrrrr
ama çok üzüldüm ben çok ümitlenmiştimmmmmmmmmmmm bide üstüne gecikince tuz biber olmuştu bööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö
Bu ay benimde ole oldu test yaptim ve cift cizgi gordm inşallah seninkisi de ole olur
canımm ben çok ümitliydim senden yaa neyse güzelim hayırlısı olsun, bi dahaki ay yine birlikte bekleriz. hakkımızda en hayırlı zaman neyse o zaman olsun inşllah.
günaydın kızlarrrrrrrrrr
bende stresten olmustu ama sen stres yapmiyosan belki bebis vardirne dersin ?
günaydın kızlarrrrrrrrrr
Ama çok üzüldüm ben çok ümitlenmiştimmmmmmmmmmmm bide üstüne gecikince tuz biber olmuştu bööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö
arkadaşlar dün dr gittim adetten sonra 20. Günümdü,yumurta takibi yapılıyordu,yumurtan çatlamış ve rahim kalınlığın 15 mm dedi. Hamilelik olabilr mi acaba cevap verirseniz çok mutlu olur inşallah haziran topiğine adımızı hamile olarak yazdırırız,allah kherkesin gönlüne göre versin aminnnnnn
günaydın kızlarrrrrrrrrr
kizlar adetime tam 10 gun var ve ara sira birden bisey akiyo ama su gibi yani sümüksü degil su renginde. Hatta bugün bisiklet sürerken birden geldigini hissettim. Sizce bu ne olabilir
akıntın fazlalasmıs,,umarım hamılesındır canım su gıbı bırden gıdıyor bendede dıyorum heh adet olsum bakıyorum bısey yok,,umarım adetın yaklasması deılde bebıstendır yaaa ınsss =))) bu belırtıler cok degısıyor kımınde dunya kadar oluyor kımınde hıc bısey olmuyor....
valla canım gecen ay oyle heves edıyordumkı olsun dıye o yuzden bınlerce belırtı yasamıstım bu ay kesınlendım yok dıyorum ama bu kasık agrılarım benı az supheye dusurdu bakalım kısmet canım,,sen nasılsın gorusemıyoz senınle,,,ne zaman gıtcen turkıyeye...
gunaydın canım hayırlı gunler uzulme yaa onumuzdekı aya olur ınsaallah uzulmee
canım gebelıkte rahım kalınlasması oluyor ama dr gıtmıssın eger gebelık olsaydı zaten gozukmezmıydı??? Valla ne deyım canım herseyın hayırlısı olsun hakkında....
arkadaşlar dün dr gittim adetten sonra 20. günümdü,yumurta takibi yapılıyordu,yumurtan çatlamış ve rahim kalınlığın 15 mm dedi. Hamilelik olabilr mi acaba cevap verirseniz çok mutlu olur inşallah haziran topiğine adımızı hamile olarak yazdırırız,allah kherkesin gönlüne göre versin aminnnnnn
merhaba rahim kalınlığı gebelik belirtisi olabilir.
döllenme olduktan sonra salgılanan hormonların etkisiyle rahim kalınlaşıyor, olmazsa incelip dökülüyor diye biliyorum...
hayırlısı olsun.
kalinlasip yada inceldigini nasil anlicam
insallah canim bide bacaklarim agriyo bazen ama hamilelik belirtisi olamaz bacak agrisi diye düsünüyorum. bide idrarda tuaf koku var dün fark ettim sapsari rengi. ben suyu az icenlerde idrar renginin sari oldugunu duymustum, suyu az ictigimden olabilir diyorum hadi hayirlisi
bu cumartesi bekle beni türkiyeeeeeeeeeee cok özledim ilk isim pastaneye gidicem ve o en cok sevdigim muzlu cikolatali pastayi yicem her zaman gittigim bi pastane var oraya. ya uyuyamam herhalde cuma gecesi
rahim kalınlığını sadece usg ile doktor anlayabilir. biz dışardan anlayamayız.. ben de hamile kaldığımda karnım şişmişti ama doktor gaz olarak açıklamıştı.. bir de acayıp bir sırt agrım olmuştu tam yerleşme zamanına denk gelmiş,midem sırtıma yapışmış gibi agrıyordu sırtım.. gögüslerimin acısı da uykudan uyandıracak kadar fazlaydı.. hatta daha kötü şeyler aklıma gelmişti gögüs agrısı olduğu için o derece çoktu.. akıntım filan hiç olmamıştı...mide bulantım da olmadı, yorgunluk zaten hep yorgunumdur işten geç geldiğim için anlamadım ..
her şeyin hayırlısı olsun.
kızlarrr benimde kırmızılar geldiAma bu ay üzülemedim çünkü çok rahatsızlandım buda tesellim oldu ( temmuz ayına kayanlar kimler oraya gidelim bari ben artık 12.zyı beklemicem bu ay dok kesin konuşarak artık tedaviye başlama kararı aldım heray kendimi bekletmek istemiyorum sıkıntı strest beni hasta ediyor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?