- Konu Sahibi nagihan_14
-
canım benimkiside eski yöntem daha dogrusu yeni yöntem dedikleri sey ultrason gibi bişe var yeni dediklerinde doktor ilacı verirken ilaç nerelere ulaşıyo görebiliyo eski dediklerindede filmle ancak görebiliyo yani filmi çekiyo mesela çok acık belli deilse biraz daha sıvı veriyo ağrı eşiği ile alakalı bi durum bence benimkisi mesela sızlamadan öteye geçmedi bende yeni yöntem yöntem dedim bana herkes güldü görsen düştügüm halleri neyseki geçti gitti sanada geçmişler olsun yinede tekrar çektirmek zorunda kalmak istemem sahsen :)))
nagihannn canımm benim bat 26 idi. ama ben 23 ünde kırmızı kartı gördüm ne yazıkki... benim bat şimdi 19 haziran canım yazarsan sevinirimmm.... inşallah benim bu üzücü haberime rağmen arkadaşlardan çok güzel müjdeler alırız bu güzel sayfanda şimdiden tşkkk... nagihannn
Benimde Bat yaklaştıkça umutlar gittikçe azalıyo canım
Rabbim umarım hepimize haziran da hamişlik haberi
vermeyi nasip etsin inşalllahhhh AMİN.. bide eşimin 5
haziranda doğum günü eğer hamileysem çok güzel bi hediye
olacak ilki 14 şubat hediyesiydi bu doğum günü inşallah
günaydın canım :) bende hairana geçicek gibiyim adet belirtisi var bugün olucak gibiyim bat 31
melek2828.......................BAT- 10 Haziran ******rhm filmi çekilmiş****
melisdeniz...........................BAT-15 Haziran
pembekelebek.....................bat-18 Haziran
ebah234...........................BAT-4 Hazirannn
plebisit82..............................bat-15 Haziran
nagihan_14...........................bat- 15 Haziran***incir ve havuç kürü ve ov.olş.*****
nesecim..............................bat-7 Haziran
uykucupisi.............................bat- 11 Haziran
yakamoz2012...........................bat- 8 Haziran
oz-me....................................bat-yok
jade86....................................bat- 26 Mayıs (yazmaz olurmuyum )
ssevde.....................................bat-8 haziran
yoncamel...............................bat-11 haziran
ruzgar................................bat-15 haziran
lady-eliph...............................bat-1 Haziran :)
hll5277..................................bat-8 haziran
ozme.....................................bat-9 haziran****karanfil tarçın zerdeçal kürü******
mavihayal.............................bat-16 haziran************ada çayı kürü******
asmin44.................................bat-17 haziran
yazeell....................................bat-16 haziran
dolly....................................bat-29 haziran
sel....................................bat-13 haziran********folikasit,bal ve tarçın kürü******
dcl-xcl.................................bat-14 haziran
sedser...................................bat-6 haziran
perilous................................bat-19 haziran
biraz geç oldu ama kusura bakmayın kızlar nete giremedim
:) gelsin umutları hazirana kalanlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ya allah bismilaahhh ilk listemizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
rabbim gönlümüzdekinde ve kalbimizden geçenlerden razı gelsinnnnnn aminn
kızlar dün akşam migrenim tuttu bende parol dışında ilaç almadım bugün işe gidemedim rapor almak için sağlık ocağına aile hekimine gittim ilaç alamadım çünkü şüpheli ilişkim var hamilelik bekliyorum bu sebeple parol aldım dedim adetin geçtimi dedi hayır 6 günüm var dedim kanda bakalım o halde dedi kan verdim tahlil için içim bir garip oldu hiç beklemiyordum böyle demesini bu kadar zamanda çıkarmı dedim evet dedi yarın alabilirmişim sonucu telefonla arıcam acaba allah tarafından mı bugün işe gitmedim tahlil yaptırdım diye düşünüyorum....
ay cnm ya bnm de akşamdan beri çok fazla ağrıdı tam anlamıyla başım çatlayacak gibiydi bn de parol aldım ya eğer hamile kalırsam bu bayş ağrıları bayyaa uğraştıracak herhlde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?