- Konu Sahibi nagihan_14
-
günaydınumarım benim gibi üzülmezsinn sende... bazı arkdaşlar adet beliritlerini acayip derecede hissedip hamile olduklarını öğrendiklerini söylüyorlar hiç belli olmazzzz bekle bakalım
sagol cnm bakalım nasip hayırlısı olsun daha yolun basındayım 2.ayım ama burdakileri gördükçe strese giriyorum yaa allah isteyen herkese nasip etsin inşş
kızlar dün akşam migrenim tuttu bende parol dışında ilaç almadım bugün işe gidemedim rapor almak için sağlık ocağına aile hekimine gittim ilaç alamadım çünkü şüpheli ilişkim var hamilelik bekliyorum bu sebeple parol aldım dedim adetin geçtimi dedi hayır 6 günüm var dedim kanda bakalım o halde dedi kan verdim tahlil için içim bir garip oldu hiç beklemiyordum böyle demesini bu kadar zamanda çıkarmı dedim evet dedi yarın alabilirmişim sonucu telefonla arıcam acaba allah tarafından mı bugün işe gitmedim tahlil yaptırdım diye düşünüyorum....
kızlar dün akşam migrenim tuttu bende parol dışında ilaç almadım bugün işe gidemedim rapor almak için sağlık ocağına aile hekimine gittim ilaç alamadım çünkü şüpheli ilişkim var hamilelik bekliyorum bu sebeple parol aldım dedim adetin geçtimi dedi hayır 6 günüm var dedim kanda bakalım o halde dedi kan verdim tahlil için içim bir garip oldu hiç beklemiyordum böyle demesini bu kadar zamanda çıkarmı dedim evet dedi yarın alabilirmişim sonucu telefonla arıcam acaba allah tarafından mı bugün işe gitmedim tahlil yaptırdım diye düşünüyorum....
dimii :) bende sen gibi düşünüyorummmmArkadaşlar pek sesimiz soluğumuz çıkmıyor:) bat tarihleri yakınlaşınca bıcır bıcır başlarız diye düşünüyorum hepimizin hakkında hayırlısı Allah gönlümüze göre versin inşallah...
Bat' a daha 17 gün var ,günler geçmiyor mu ne :44:
arkadaşlar benim yumurtladığım zamanlar yumurta akı gibi ya da lastik mi desem bilemiyorum :) öyle bir akıntı oluyor.. eskiden bunun iyi bir şey olduğunu bilmezdim kendimden tiksinirdim
şimdi insan öğrenince öyle düşünmüyor
Bat' a daha 17 gün var ,günler geçmiyor mu ne :44:
Ilginç bir belirti benimde kuaförüm dedi kaşlarında dökülme olmuş diye :) inş. Bu dökülmeler bebeklerimize işarettir.
Amin hepimizin yüzü güler inş. Mübarek ayların hatrına rabbim bütün isteyenlerin isteklerini kabul eder inş. Kızlar bir yerde okumuştum çocuk sahibi olmak isteyenlerin bu niyetle oruç tutmaları önerilmiş tam zamanı hemde recep ayındayız :)
e canım hala adet kanamasını "kirlenmek" olarak belirten arkadaşlarımız var. Ne demek kirlenmek Allah ne güzel sistemimizi ona göre vermiş yumurtamız her ay yenileniyor aksine temizlenmek demek daha doğru kırılan gidiyor yenisi geliyor:) şaka bir tarafa yanlış bildiğimiz ya da hiç bilmediğimiz bir sürü şey var kendi hakkımızda öyle ve ya böyle hiç öğrenmeye de niyetlenmediğimiz ta ki böyle güzel niyetlere girene dek...en azından bundan sonrası için kendimizi tümüyle bilinçlenmeye adayalım:)
kan testinin yanlış olma ihtimali varmı acaba??? benimki de fakir tesellisi yanlıştır belki iyi bakamamışlar diyorum kendi kendimeadet günüm pazar-pazartesi ne garip gelecek diye beklicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?