- Konu Sahibi nagihan_14
-
umutluda değilim,umutsuzda değilim tarihleri bilmeme rağmen üzerine düşmedim özel bir çabamız yoktu zorlamadım kendimi dinleyeyim diyorum bakıyorum tık yokBelkide en güzeli en doğrusu budur canım malum ne kadar stres yaparsak o kadar uzak düşüyor. Tövbe haşa isyan eder gibi davranıyoruz. Yüce Rabbim ol derse olur ancak ama biz üzülünce unutuyoruz bunu. kendi adıma ben öyle oluyorum sonra kendimden utanıyorum.. Umarım bebeğin tutunmuştur annesine , umutsuz olma canım....
Kızlar dün gece ne düşündüm çalışırken üşüttüğümüz için çok tuvalete çıkıyoruz ve bunu belirti sayıyor olabilir miyiz
Kızlar dün gece ne düşündüm çalışırken üşüttüğümüz için çok tuvalete çıkıyoruz ve bunu belirti sayıyor olabilir miyiz
olabilirrrrr geçen kış bizim çalışdığımız yer çok soğuktu hala ısınamıyoruzzz
canım ben bebek için çalışmayı kastetmiştim
çevremden duyduğum kadarıyla sık idarara sıkma pek bir belirti değil,onun öncesinde adet belirtilerinin olması gerekiyor ama tek farkla olmuyor ve gün gecikiyor,diğer belirtiler psikolojik geçen aydan tecrübeliyim sonuç haziran ayından medet umuyorum ama bu ay belirti v.s. umrumda değil benim için bu ay tek belirti gecikme olacak onun haricinde göğüsüm kasığım uykum demicem demiyorumda çünkü sanki korunuyoruz gibi hiçbişey yok akıntı bile yok yumurtlamadım herhalde bu ay
21 yaşındayım ben canım 2,5 ay önce
kürtaj oldum ondan sonra daha çok istmeye başladım
bende yarın doktora gidicem kasıklarım çok ağrıyo
eğilirke falan acıyor
Amiiiiinnnnnnnnnnn. Maşallah süperiz kızlar. Ben bu aralar fazla giremiyorum nete. ancak ilerleyen saatlerde takip ediyorum bayağ yoğunum iş yerimde. Şuandada pc kucağımda yatmadan biraz bakınayım dedimyapacak başka birşey de yok,malum ofline
ee benden başka kimsecik ler yok bende yatim bari. öpüyorum hepiniziiiii
Benim de bu ay 6 ay olacak ama bizim problemimiz eşimden kaynaklanıyor, şimdi tedavi görüyor...
umarım önemli bir şey yoktur :) benim de göğüslerim acayip ağrıyor... hamile miyim adet ağrısı mı bilemedim
kimmse yokmu huuuuuuu
yokmuş canım doktora gittim bugün
ben varım tatlım anca fırsat buldum ama birazdan çıkmam lazımmmyarın yola çıkıcaz
yazel sen kaçy aydır sitiyosunuzz yaş kaç cnm
Günaydın kızlaarr....
canım biz 7 aydır deniyoruz,topiğimizin en yaşlısı benim sanırımyaşım 37 bitanem bu benim 2. evliliğim 16 yaşında oğlum var 1 bebiş daha düşünüyoruz eşimin ilk bebeği olacak Allah nasip ederse. Hem yaştan hemde rahatlığa alışkanlıktanmıdır nedir önceleri bayağ bi stres yaptım bir türlü hazırlayamadım kendimi hem çok istiyor hemde cesaret edemiyordum. Şimdide herşey normal olmasına rağmen bilinçaltına mı yerleşti nedir istiyoruz olmuyor :44: Hayırlı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?