• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

günaydın kızlar...

bugün test yaptırcam ama hiç gidesimde yok...:31:

adet belirtilerim var:31:

tutmadı galiba aşılama...

şuu kötüü seylerrriiii agzınızla cagırmayınn yaaaaa inşş tutmusturrrr guzel heberlerle gelırsınnnnnn

günaydın kızlar...

kızlar size bi kaç sorum var idrar testini adete 4gün kala yaptım tabiki negatif
sivilcelirim çıktı zaten adet belirtisidir bu benim için acaba testi erken mi yaptım diyorum ama peki yaa sivilceler
oda hamilelik belirtisi değildir artık dimi:34:
bide kızlar bugün çook yoğun akıntı gördüm lavaboya gidince dün gecenin eseri olabilir dedim:1::1: bu boy abdesti gerektirir mi acaba:24::24:

günaydın kızlar...

moralini yüksek tut canım hem adet belirtileri ile hamişlik belirtileri birbirine çok benziyormuş... o yüzden kırmızıları görmeden üzülmek yok hiç birimiz için ...

Bu arada liste yapılmış canlar benim beklenmeyen tarihim 7 ağustos ...

Kızlar adetime 1 gün kaldı. Yarın adet olmazsam test yapayım mı? Yada bi kaç gün geçsin belki havalardandır diye beklesem mi? Bu mübarek günlerde inşallah güzel haberler alırız. Ne olur dua edin kızlar :emir_bebek::16:

kızlar size bi kaç sorum var idrar testini adete 4gün kala yaptım tabiki negatif
sivilcelirim çıktı zaten adet belirtisidir bu benim için acaba testi erken mi yaptım diyorum ama peki yaa sivilceler
oda hamilelik belirtisi değildir artık dimi:34:
bide kızlar bugün çook yoğun akıntı gördüm lavaboya gidince dün gecenin eseri olabilir dedim:1::1: bu boy abdesti gerektirir mi acaba:24::24:

valla cnmm bende bilemedim şimdiii az kalmıs zatenn azcık daha bekleeeee gecen ay bende sıvılcelerımden anlamıstım hamıle olmadıgımıı ama hıcte bellı olmazzzz

ya ben bu soruların cevabını bilemediimmm:(((boy abdesti konusunda bence içinde bir acaba varsa bile al canım
Farkındayım mahvettim sizi bitmek tükenmek sorularımla yaa hiç kafam ermiyo bu işlere ama bu forum sayesinde de az şey öğrenmedim sağolun arkadaşlar
sonuç olarak kendi sorumu cevaplayacak olursam testi erken yaptım evet oda negatif,sivilce varsa ihtimalde kalmadı kanımca şansım ağustos artık:14::14::14:
eve gidincede boy abdesti lazım anladığım kadarıyla adete 2 gün kala yumurtlayacak halim yok nede olsa:14::14::47::47:

Kızlar adetime 1 gün kaldı. Yarın adet olmazsam test yapayım mı? Yada bi kaç gün geçsin belki havalardandır diye beklesem mi? Bu mübarek günlerde inşallah güzel haberler alırız. Ne olur dua edin kızlar :emir_bebek::16:

walla canım dayanabilirsen bekle sonuç daha netleşir kafanda benim arkadaşım adetinin üstünden 12 gün geçince test yaptı çift çizgiyi gördü dün de kanda baktıracaktı tabi sen o kadar bekleme:))dualarım seninle

walla canım dayanabilirsen bekle sonuç daha netleşir kafanda benim arkadaşım adetinin üstünden 12 gün geçince test yaptı çift çizgiyi gördü dün de kanda baktıracaktı tabi sen o kadar bekleme:))dualarım seninle

nasıl bı sabırdır o yaaaaa ben 3 gun kala yapmaya baslıyorummmm adetım gecek 12 gun beklıycemmm immişş vallaaa:)

nasıl bı sabırdır o yaaaaa ben 3 gun kala yapmaya baslıyorummmm adetım gecek 12 gun beklıycemmm immişş vallaaa:)

walla ben de bekleyemezdim ama böyle rahat olmak daha iyi biliyor musun bizim gibi kafaya takınca daha mı iyi oluyor ki gamsız olcan arkadaşım gamsızlar hemen hamiş oluyor walla:))

walla ben de bekleyemezdim ama böyle rahat olmak daha iyi biliyor musun bizim gibi kafaya takınca daha mı iyi oluyor ki gamsız olcan arkadaşım gamsızlar hemen hamiş oluyor walla:))

valla dogru soluyosunn benım kuzenımde haftsonu hamıle oldugunu ogrendıı oda hıc takmıyodu kafasınaaa yurmurtalama gunuymus falan fılen hıcc umrunda dgeıdlıı ben bıraz bısyelr soledım dole yap bole yap dıe ılk ayında hemıle kaldı o rahtlıkla yaaa :)

Meraktan çatlıyorum ama hayal kırıklıgıda yaşamak istemiyorum. :31:

walla ben negatifi gördüğümden beridir daha umursamazım açıkçası çünkü tek çizgiyi görmek üzdü ama geçti yani adet olsamda takmam artık
şu mübarek günde rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah

valla dogru soluyosunn benım kuzenımde haftsonu hamıle oldugunu ogrendıı oda hıc takmıyodu kafasınaaa yurmurtalama gunuymus falan fılen hıcc umrunda dgeıdlıı ben bıraz bısyelr soledım dole yap bole yap dıe ılk ayında hemıle kaldı o rahtlıkla yaaa :)

bak gördün mü demekki neymiişş rahat olcakmışız demekki neymiiişşş biz bunu beceremiyormuşuuzz:))

Back
X