allah nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmezmişşşş innşşl hepimizee nasip ederr:)
inşalllaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmezmişşşş innşşl hepimizee nasip ederr:)
günaydın kızlar...
bugün test yaptırcam ama hiç gidesimde yok...
adet belirtilerim var
tutmadı galiba aşılama...
günaydın kızlar...
adet belirtilerim var
günaydın kızlar...
adet belirtilerim var
kızlar size bi kaç sorum var idrar testini adete 4gün kala yaptım tabiki negatif
sivilcelirim çıktı zaten adet belirtisidir bu benim için acaba testi erken mi yaptım diyorum ama peki yaa sivilceler
oda hamilelik belirtisi değildir artık dimi
bide kızlar bugün çook yoğun akıntı gördüm lavaboya gidince dün gecenin eseri olabilir dedimbu boy abdesti gerektirir mi acaba
![]()
Farkındayım mahvettim sizi bitmek tükenmek sorularımla yaa hiç kafam ermiyo bu işlere ama bu forum sayesinde de az şey öğrenmedim sağolun arkadaşlarya ben bu soruların cevabını bilemediimmm((boy abdesti konusunda bence içinde bir acaba varsa bile al canım
Kızlar adetime 1 gün kaldı. Yarın adet olmazsam test yapayım mı? Yada bi kaç gün geçsin belki havalardandır diye beklesem mi? Bu mübarek günlerde inşallah güzel haberler alırız. Ne olur dua edin kızlar![]()
walla canım dayanabilirsen bekle sonuç daha netleşir kafanda benim arkadaşım adetinin üstünden 12 gün geçince test yaptı çift çizgiyi gördü dün de kanda baktıracaktı tabi sen o kadar bekleme:))dualarım seninle
nasıl bı sabırdır o yaaaaa ben 3 gun kala yapmaya baslıyorummmm adetım gecek 12 gun beklıycemmm immişş vallaaa:)
walla ben de bekleyemezdim ama böyle rahat olmak daha iyi biliyor musun bizim gibi kafaya takınca daha mı iyi oluyor ki gamsız olcan arkadaşım gamsızlar hemen hamiş oluyor walla:))
walla canım dayanabilirsen bekle sonuç daha netleşir kafanda benim arkadaşım adetinin üstünden 12 gün geçince test yaptı çift çizgiyi gördü dün de kanda baktıracaktı tabi sen o kadar bekleme:))dualarım seninle
valla dogru soluyosunn benım kuzenımde haftsonu hamıle oldugunu ogrendıı oda hıc takmıyodu kafasınaaa yurmurtalama gunuymus falan fılen hıcc umrunda dgeıdlıı ben bıraz bısyelr soledım dole yap bole yap dıe ılk ayında hemıle kaldı o rahtlıkla yaaa :)
benimde yarın adet olmam lazımMeraktan çatlıyorum ama hayal kırıklıgıda yaşamak istemiyorum.![]()
evet benim gibide olmamak lazım yumurtlama gününden bi haberbak gördün mü demekki neymiişş rahat olcakmışız demekki neymiiişşş biz bunu beceremiyormuşuuzz:))
bak gördün mü demekki neymiişş rahat olcakmışız demekki neymiiişşş biz bunu beceremiyormuşuuzz:))