"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

sağool canımm..yorum yapamasam da takip ediyordum..yumurtan çatladıgı zaman hemen tutmuş...sende yumurta çatlaması problemimi vardıı

evt cnm 9 aydr çatlamyrdu çok şükür iğneyle tuttu..en kısa zamanda rabbim sizlerede nasip etsn...sizinde müjdeli haberlerniizi burdnn ben okuycğm yinee sizleri beklyrm şekerlerr :)

ne güzel cnm çatladığnı anlyrsn bnmki hiç çatlamazdı :) hadi rastgelee.

cnm bnmm hakknda hayrlısı olsnn cnm bnmm ..belki geç döllnmedr bn hamileym ama idrarda hala negatif..ve 5 gün öncede herksde çıkmıyoo..hamiş değilsnde üzülmk yok hayrlısı değilmş bu ay ..rabbimden hayırlısı ne zamnsa ddiye dileyin...

şekerim düğün vvarsaa gebelik söz konusu :)) bakk ben kına günü hamiş kaldm :)) walla hadii dilerim o gün işde yapmşszndr :))

şekerim buarada fena değilimdr :) 52 kiloym 27 yaşndym :) düğnlerde görücüler felan çıkar :)) ayy nekdr mütevaziyim dimi :))
amann şimdiddn göbk çıkdı :))ikincide hemn çıkarmşş :)) naza 5.5 hamişkn anladı herkes hamille oldğmu

şekerimm müjdelerr verrecen bu ay :))

21 eylül cuma günü vurulmuştum adetimin 12.günü vurulalı 10 gün oldu progestronla beraber baktırmak ne demek cnm kan tahlili mi ultrason bilmiyorum da merak etme meleğin seninle inş.Allahın izniyle Naz'a bi oğlan kardeş yakışır Allah gönlüne göre versin inş.

hahahahah o senin şansına olmuş tatLım benım yumurtlama zamanım geçti hemdee dugunden sonra donduk hemen sabah 5 de istanbuldaydık gelır gelmezde yattık uyuduk o yorgunlukla
oyy oyyy maşaLLahh nazar degmesin sana tatLım bi resim koyunda güzeLLİkLer göreLim sen şimdi hamişsinde sana şimdi ikinci anneLİk guzeLLİgide gelir ohh ohh maşaLLaaahhh
yokk bee canım bu aydan ümit yok söyLemiştin dersiniz

hadi canım sende kan tahLiLİ yaptırda bi bebişimiz daha oLsun umarım hamişsindirrrr..

nasıl anladın canım benim her ay adetten sonra akıntım oluyodu yumurtlama günümü ordan anlıyodum bu ay çatlatma iğnesi vuruldum ondan mı bilmem hiç akıntı olmadı çatlayıp çatlamadını test yaptırmadan nasıl anlıyabilirim

canım daha gencsin ya..ben senden 4 yaş büyügüm birinciyi yapamadım

cnm bnmm öle deme ya rabbim ne zamansa o zaman vercek bana bu zamanda hayırlı görp vermş sanada inşllh bu yaşında cnm bnmm öle düşnmee kuzucumm ya...hakkımda hayrılısı olsun rabbim ne zaman ol derse o zaman olsn ...sende böle de..cnmm

şekerim bi resmimi koycm söz :)) senn bat nezamndı cnmm :)) ya ben bu ay hamilllği beklmyrkn kaldm belki sendede öle olur...stres yokk kızlarr hamişssnzz bebişler strese giriyoo haa :))

Günaydın kızlar nassınız bakim? Yine pazartesi yine işgünü off çok uykum var
ve hala adet olmadım,arada bi göğüslerim şişiyo yine iniyo vücudum benle oyun oynuyo resmen
28 günde bi adet oluyorum o yüzden bugün yarın olması lazım normalde.
çünkü 2 eylülde düşük yaptığımı öğrenmiştim.

canım kese 1000 üzerinde görünüyomuş diye biliyorum ben keseyi 5+4 te sanırım görmüştüm vajinalden.
iyi beslemişin nazı valla,bunu da 6 kilo çıkarırsın
sağol cnm tutturmaz olurmuyum..ovulasyon testi bile yaptımm..bakalım adet olmama 2-3 gün falan var..hayırlısı...bu arada bebeğini kaybetmene üzüldüm..Allah tekrar verir inş hayırlsııyla
sağol canım amin inşallah bu ay adetten sonra tekrar düşünüyorum,bu ay hepimiz hamile kalırız inşallah

plstgcim üzülme allah hayırlısını versin,inşallah bu ay olur canım

ya ne çıtırı yavru yaa ben kıtırım artık bi ara evlenince ben de 58 i nerdeyse gördüm ama sonra hhooop noluyo dedim kendime geldim valla
yoksa o gidiş gidiş değildi
sen arkadaş değil misin benle canım profilde albümüm var bikaç fotom var ordan bakabilirsin merakını giderebilirsin
çok hoplamasaydın bari yaa belki vardır nası böle kesin konuşuyon
sen de benim gibi adet öncesi ishal mi oluyosun
ben bitek bende oluyo sanıyodum

ben iki hafta daha beklrm ozamn sağlk ocğnda biara kan tahlili yaptrrm yükselmşse doktra gderm çnkü çok erken öğrndm ben...

burdan ayrılmak mümkün değil ilk gözağrısı yerimiz 10 gün sonra adet olursam umudum yok olacak ama hiçbi harekette yok 1-2 kasık ağrısı oldu bu kadar hamile oldugumu düşünmüyorum açıkcası:2::2::2:

cnm öle umutsz konşma ya bak ben ble bi gram umdum yokkn hamiş oldğmu öğrndm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…