• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

sağool canımm..yorum yapamasam da takip ediyordum..yumurtan çatladıgı zaman hemen tutmuş...sende yumurta çatlaması problemimi vardıı

evt cnm 9 aydr çatlamyrdu çok şükür iğneyle tuttu..en kısa zamanda rabbim sizlerede nasip etsn...sizinde müjdeli haberlerniizi burdnn ben okuycğm yinee sizleri beklyrm şekerlerr :)

sen temmuz ben hazirandan beri hazırlanıorum cnm emin ol bi sorun yoktur biz kafaya çok takıyoruz ondan olmuo benim yumoşumda dün çatladı bende beklemedeyim artık bakalım hayırlısı ben bu ay ilk kez yumurtamın çatladığını anladım hepimiz için hayırlısı
ne güzel cnm çatladığnı anlyrsn bnmki hiç çatlamazdı :) hadi rastgelee.

ben bu aydan umudumu kestim :14: bugün adet olmam gerekiyordu henüz olmadım ama 5 gün önce kan testinde değerim 0,01 çıktı ve bugün sabah ta idrar testi yaptım negatif. rabbim inşallah bir sonra ki ay nasip eder. :14: eşim çok kötü oldu.benden çok o üzüldü..

cnm bnmm hakknda hayrlısı olsnn cnm bnmm ..belki geç döllnmedr bn hamileym ama idrarda hala negatif..ve 5 gün öncede herksde çıkmıyoo..hamiş değilsnde üzülmk yok hayrlısı değilmş bu ay ..rabbimden hayırlısı ne zamnsa ddiye dileyin...
sLm tatLım aman ne oynamak ne oynmak yorgunLuktan öLdüm günü birLİk çanakkaLeye gidiLmiyor yaa az biraz oynadım zıpladım bebek varsad düşmüştür :1: tövbee tövbeee :9:
hmm demek tatiLde var bır hikmet ama bende çıktım bu ay bı bana yaramıyor birşey bende butun adet belirtileri var canım ya karnım agırmaaya başladı söyLemesi aiptir kaç gündür kabızdım bugun ishaLE döndü yanı bı kac gun içinde kırmızıLAr kesin gelir..ben o cıft cızgıyı hıc goremıycem galıba :14::14:
hmmm oLabiLİr çeşmeyemı gıtsen acaba yıne ekımdee...ekim ugurlu gelır inş. sana canım...
bu arada naz ve senı çok merak edıyorum ıkıınızde çıtır gibi kızlarsınız sanırım ben 52 kiloyla evlendım 62 kilo oldum şimdiii :52::52: :9:

şekerim düğün vvarsaa gebelik söz konusu :)) bakk ben kına günü hamiş kaldm :)) walla hadii dilerim o gün işde yapmşszndr :))

şekerim buarada fena değilimdr :) 52 kiloym 27 yaşndym :) düğnlerde görücüler felan çıkar :)) ayy nekdr mütevaziyim dimi :))
amann şimdiddn göbk çıkdı :))ikincide hemn çıkarmşş :)) naza 5.5 hamişkn anladı herkes hamille oldğmu :nazar::nazar:

şekerimm müjdelerr verrecen bu ay :))

cnm bnmm teşekkür ederimmm darısıı sizlere inşallahh...

miniğimm benimm düşünme olurunaa bırakk :))) bodrum felan değil :)) şekerimmm kafanızı dağıtn geceee dışarda olun eve gelincede akışna bırkn ::)) kocannzla zaman geçirmktn keyif alın :)) çocuk düşünmzsnz dolu dolu gezin farklı şeyler yapın unutyrsnz :))dilerim en kısaa zamanda müjdeli haberler verreceksinzz sizlerde beklyrm şekercimmm :))

cnm sen nezamn iğne vuruldn ben 7.gün öğrendim ama şu var iğneden önceki gündede beraberlğim oldğu için iğne annda bile hamile kalmş olablrmşşmm..yanii7.günü öğrendm ama yüksek bi değerim yok sanrm :)) 20 gün snra kesinleşck hamişliğim inşllhh..kese yok kalp atışı felan rabbim iizn verrse 15 ekim gibi gidycpz....cnm sen vurulalı kaç gün oldu? yanii geçtyse git kan ver dilerim çıkar..bide progesrtronla beraber baktrman gerek ....yumurta çatladımı diye..dilerim sende müjdler verrsn.

21 eylül cuma günü vurulmuştum adetimin 12.günü vurulalı 10 gün oldu progestronla beraber baktırmak ne demek cnm kan tahlili mi ultrason bilmiyorum da merak etme meleğin seninle inş.Allahın izniyle Naz'a bi oğlan kardeş yakışır Allah gönlüne göre versin inş.

şekerim düğün vvarsaa gebelik söz konusu :)) bakk ben kına günü hamiş kaldm :)) walla hadii dilerim o gün işde yapmşszndr :))

şekerim buarada fena değilimdr :) 52 kiloym 27 yaşndym :) düğnlerde görücüler felan çıkar :)) ayy nekdr mütevaziyim dimi :))
amann şimdiddn göbk çıkdı :))ikincide hemn çıkarmşş :)) naza 5.5 hamişkn anladı herkes hamille oldğmu :nazar::nazar:

şekerimm müjdelerr verrecen bu ay :))

hahahahah o senin şansına olmuş tatLım benım yumurtlama zamanım geçti hemdee dugunden sonra donduk hemen sabah 5 de istanbuldaydık gelır gelmezde yattık uyuduk o yorgunlukla :9:
oyy oyyy maşaLLahh nazar degmesin sana tatLım :nazar: bi resim koyunda güzeLLİkLer göreLim sen şimdi hamişsinde sana şimdi ikinci anneLİk guzeLLİgide gelir ohh ohh maşaLLaaahhh :nazar:
yokk bee canım bu aydan ümit yok söyLemiştin dersiniz :34:

Canımm yaa düşünce beLLi oLunca stres yapmamak mümkünmü...doktorun verdıgı gunler bellı ve resmen bebek için ilişkiye girer oldum ben...10 eylülde bodruma gittik eşimle ve orda çok guzel aşk yaşadık beebek dusuncesınden uzak keşke yumurtlama zamanım ozamana denk gelseydı de stres yapmamış olsaydım ama ne mümkün...
Ne güzeL kendini bırakmışsın ahh bende bırakabılsem şu bebek düşüncesini bi unutabılsem bilinç altım bıle bebek dusuncesıyle dolu her gece degsık degısık ruyalar gorur oldum...evet bılıyorum zamanı var ve beklıyorum herşey için rabbime şükürler olsun o neylerse guzel eğler :34:
merak etme canım keseyıde gorursun herşey yolund gıdıcez :34:

brsn benim de öyle bebek meselesi hiç aklımdan çıkmıyor devamlı durup dururken aklıma geliyo Allahtan çalışıyorum evde kafayı yerdim yoksa

21 eylül cuma günü vurulmuştum adetimin 12.günü vurulalı 10 gün oldu progestronla beraber baktırmak ne demek cnm kan tahlili mi ultrason bilmiyorum da merak etme meleğin seninle inş.Allahın izniyle Naz'a bi oğlan kardeş yakışır Allah gönlüne göre versin inş.

hadi canım sende kan tahLiLİ yaptırda bi bebişimiz daha oLsun :34: umarım hamişsindirrrr..

Canımm yaa düşünce beLLi oLunca stres yapmamak mümkünmü...doktorun verdıgı gunler bellı ve resmen bebek için ilişkiye girer oldum ben...10 eylülde bodruma gittik eşimle ve orda çok guzel aşk yaşadık beebek dusuncesınden uzak keşke yumurtlama zamanım ozamana denk gelseydı de stres yapmamış olsaydım ama ne mümkün...
Ne güzeL kendini bırakmışsın ahh bende bırakabılsem şu bebek düşüncesini bi unutabılsem bilinç altım bıle bebek dusuncesıyle dolu her gece degsık degısık ruyalar gorur oldum...evet bılıyorum zamanı var ve beklıyorum herşey için rabbime şükürler olsun o neylerse guzel eğler :34:
merak etme canım keseyıde gorursun herşey yolund gıdıcez :34:

brsn benim de öyle bebek meselesi hiç aklımdan çıkmıyor devamlı durup dururken aklıma geliyo Allahtan çalışıyorum evde kafayı yerdim yoksa

ben çaLışmıyorum evdeyım ve adet gunum yakLaştıkça daha da çok stres oLuyorum tatLım...her ne kadar umudum yok desemde insan bi umut beklıyor çok ıstıyorum çok dusunuyorum belkıde ondan olmuyor bılemıyorum ama tek bıldıgım bebek dusuncesnın aklımdan hıc çıkmadıgı...sende çatlatma ıgnesı olmuşsun sanırım tatlım klomenmı kullandın sende bende bu ay ılk kez kullandım ama bana çatlatma ıgnesı vurmadı doktor..umarım naz gıbı sende hamış kalmışsındır :34:

sen temmuz ben hazirandan beri hazırlanıorum cnm emin ol bi sorun yoktur biz kafaya çok takıyoruz ondan olmuo benim yumoşumda dün çatladı bende beklemedeyim artık bakalım hayırlısı ben bu ay ilk kez yumurtamın çatladığını anladım hepimiz için hayırlısı

nasıl anladın canım benim her ay adetten sonra akıntım oluyodu yumurtlama günümü ordan anlıyodum bu ay çatlatma iğnesi vuruldum ondan mı bilmem hiç akıntı olmadı çatlayıp çatlamadını test yaptırmadan nasıl anlıyabilirim

ben çaLışmıyorum evdeyım ve adet gunum yakLaştıkça daha da çok stres oLuyorum tatLım...her ne kadar umudum yok desemde insan bi umut beklıyor çok ıstıyorum çok dusunuyorum belkıde ondan olmuyor bılemıyorum ama tek bıldıgım bebek dusuncesnın aklımdan hıc çıkmadıgı...sende çatlatma ıgnesı olmuşsun sanırım tatlım klomenmı kullandın sende bende bu ay ılk kez kullandım ama bana çatlatma ıgnesı vurmadı doktor..umarım naz gıbı sende hamış kalmışsındır :34:

canım benim Allah gönlüne göre versin inş. 5 gün klomen kullandım 12.gün iğne vuruldum doktor hamileliği hızlandırmak için iğne verdi.hakkımızda hayırlısı olsun Allah hepimizin muradına erdirsin beklemedeyim bakalım faydası olacakmı doktor bu klomeni 3 kez denicez dedi olmazsa aşılama yapıcaz dedi hayırlısı

canım daha gencsin ya..ben senden 4 yaş büyügüm birinciyi yapamadım:(

cnm bnmm öle deme ya rabbim ne zamansa o zaman vercek bana bu zamanda hayırlı görp vermş sanada inşllh bu yaşında cnm bnmm öle düşnmee kuzucumm ya...hakkımda hayrılısı olsun rabbim ne zaman ol derse o zaman olsn ...sende böle de..cnmm

hahahahah o senin şansına olmuş tatLım benım yumurtlama zamanım geçti hemdee dugunden sonra donduk hemen sabah 5 de istanbuldaydık gelır gelmezde yattık uyuduk o yorgunlukla :9:
oyy oyyy maşaLLahh nazar degmesin sana tatLım :nazar: bi resim koyunda güzeLLİkLer göreLim sen şimdi hamişsinde sana şimdi ikinci anneLİk guzeLLİgide gelir ohh ohh maşaLLaaahhh :nazar:
yokk bee canım bu aydan ümit yok söyLemiştin dersiniz :34:

şekerim bi resmimi koycm söz :)) senn bat nezamndı cnmm :)) ya ben bu ay hamilllği beklmyrkn kaldm belki sendede öle olur...stres yokk kızlarr hamişssnzz bebişler strese giriyoo haa :))

nasıl anladın canım benim her ay adetten sonra akıntım oluyodu yumurtlama günümü ordan anlıyodum bu ay çatlatma iğnesi vuruldum ondan mı bilmem hiç akıntı olmadı çatlayıp çatlamadını test yaptırmadan nasıl anlıyabilirim

canım benim Allah gönlüne göre versin inş. 5 gün klomen kullandım 12.gün iğne vuruldum doktor hamileliği hızlandırmak için iğne verdi.hakkımızda hayırlısı olsun Allah hepimizin muradına erdirsin beklemedeyim bakalım faydası olacakmı doktor bu klomeni 3 kez denicez dedi olmazsa aşılama yapıcaz dedi hayırlısı

sevdeee cnm ya kanda hemen baktrsn çıkar yaa ben 7.gün öğrndm ama iğneden önceki günde ilşkim olmşdu..snrasndaki ilk ilşkide 36 saat snraydı snrm ilk gün hamiş kalmışm ..ultrsnla baktırcksn eğer çatladıysa bişe gözkmyck snrasndada dr progrestron ve kanda gebelk testi için kan testti istyckk ve o zamn blli olck...iğneyle beraber 3 gün yoğun akıntı ve karında sancı olduysa dilerimki olmşdrr hamişsindrr..

hadii sen doktaa gitt müjdelerr geetirr bizlerreee......

rabbim en kısa zamandaaa canımmmm arkdşlarımında müjdelerinii bana duyurrrrrrsunn...hepiniziinde en kısa zamndaa müjdeler vermnizi canı gönülden istyrm ve dua edyrmmm...allaha emanet olun..

Günaydın kızlar nassınız bakim? Yine pazartesi yine işgünü off çok uykum var
ve hala adet olmadım,arada bi göğüslerim şişiyo yine iniyo vücudum benle oyun oynuyo resmen :1:
28 günde bi adet oluyorum o yüzden bugün yarın olması lazım normalde.
çünkü 2 eylülde düşük yaptığımı öğrenmiştim.

walla folik asit içiyrm bnde ama şunu çok iyi blyrm meyve çocuğu çok besliyo bn abartrdmm aslnda her meyvdn 1kilo yeerdim :) naz gnnde doğsa 5.5 kilo olckdı 1 ay erkn dğdu 3.800 grdı :)) şimdde keseyi feln görmdm dye sanrm aman dyrm yyiyym beslnsn erken görrm belki diyrm..minik ya kaç haftada yada kanda kaç çıkmsı gerek görmm içn..
canım kese 1000 üzerinde görünüyomuş diye biliyorum ben keseyi 5+4 te sanırım görmüştüm vajinalden.
iyi beslemişin nazı valla,bunu da 6 kilo çıkarırsın :52:
sağol cnm tutturmaz olurmuyum..ovulasyon testi bile yaptımm..bakalım adet olmama 2-3 gün falan var..hayırlısı...bu arada bebeğini kaybetmene üzüldüm..Allah tekrar verir inş hayırlsııyla
sağol canım amin inşallah bu ay adetten sonra tekrar düşünüyorum,bu ay hepimiz hamile kalırız inşallah :1:

ben bu aydan umudumu kestim :14: bugün adet olmam gerekiyordu henüz olmadım ama 5 gün önce kan testinde değerim 0,01 çıktı ve bugün sabah ta idrar testi yaptım negatif. rabbim inşallah bir sonra ki ay nasip eder. :14: eşim çok kötü oldu.benden çok o üzüldü..
plstgcim üzülme allah hayırlısını versin,inşallah bu ay olur canım
sLm tatLım aman ne oynamak ne oynmak yorgunLuktan öLdüm günü birLİk çanakkaLeye gidiLmiyor yaa az biraz oynadım zıpladım bebek varsad düşmüştür :1: tövbee tövbeee :9:
hmm demek tatiLde var bır hikmet ama bende çıktım bu ay bı bana yaramıyor birşey bende butun adet belirtileri var canım ya karnım agırmaaya başladı söyLemesi aiptir kaç gündür kabızdım bugun ishaLE döndü yanı bı kac gun içinde kırmızıLAr kesin gelir..ben o cıft cızgıyı hıc goremıycem galıba :14::14:
hmmm oLabiLİr çeşmeyemı gıtsen acaba yıne ekımdee...ekim ugurlu gelır inş. sana canım...
bu arada naz ve senı çok merak edıyorum ıkıınızde çıtır gibi kızlarsınız sanırım ben 52 kiloyla evlendım 62 kilo oldum şimdiii :52::52: :9:

ya ne çıtırı yavru yaa ben kıtırım artık bi ara evlenince ben de 58 i nerdeyse gördüm ama sonra hhooop noluyo dedim kendime geldim valla :1:
yoksa o gidiş gidiş değildi :52:
sen arkadaş değil misin benle canım profilde albümüm var bikaç fotom var ordan bakabilirsin merakını giderebilirsin :27:
çok hoplamasaydın bari yaa belki vardır nası böle kesin konuşuyon
sen de benim gibi adet öncesi ishal mi oluyosun :52:
ben bitek bende oluyo sanıyodum :1:

ben iki hafta daha beklrm ozamn sağlk ocğnda biara kan tahlili yaptrrm yükselmşse doktra gderm çnkü çok erken öğrndm ben...

Sevdecim cnım aLLah hepimizin gönlüne göre versin :34: bende aynı sekılde 5 gun kullandım o sırada tatıldeydım tatılden donuste doktora gıttım 2 tane yumoşum olmuş ıstenılen olcude o yuzden dıgerını yok etmemek adına bana ıgne vurmadı...senin kaç tane yumoşun olmuştu tatlım...aynen tatlım yaa banada 6 ay denıycez olmazsa aşıLama dedi :14: çok üzülüyorum o evrede oLmayaa :14::14:

şekerim bi resmimi koycm söz :)) senn bat nezamndı cnmm :)) ya ben bu ay hamilllği beklmyrkn kaldm belki sendede öle olur...stres yokk kızlarr hamişssnzz bebişler strese giriyoo haa :)).

hmmm koymuşsun sanırım canım çok hoş gözüküyorsun maşaLLah bende bi ara koyar kendimi gösteririm :1::1: benm bat 4 ekim sanırsam :9:

Günaydın kızlar nassınız bakim? Yine pazartesi yine işgünü off çok uykum var
ve hala adet olmadım,arada bi göğüslerim şişiyo yine iniyo vücudum benle oyun oynuyo resmen :1:
28 günde bi adet oluyorum o yüzden bugün yarın olması lazım normalde.
çünkü 2 eylülde düşük yaptığımı öğrenmiştim.

merhaba miniiikkiiimmmm :9: iyi diyelim iyi olalım vallaa akşam için etli nohut pişiriyorum buyrun gelın hep bırlıkte yıyelıkk :9:
Sen kafana takma tatlım sen şimdi adet olmayı beklıyorsunya 4 gozle o yuzden olabılır kendını rahat bırak olursun :34:

ya ne çıtırı yavru yaa ben kıtırım artık bi ara evlenince ben de 58 i nerdeyse gördüm ama sonra hhooop noluyo dedim kendime geldim valla :1:
yoksa o gidiş gidiş değildi :52:
sen arkadaş değil misin benle canım profilde albümüm var bikaç fotom var ordan bakabilirsin merakını giderebilirsin :27:
çok hoplamasaydın bari yaa belki vardır nası böle kesin konuşuyon
sen de benim gibi adet öncesi ishal mi oluyosun :52:
ben bitek bende oluyo sanıyodum :1:

ayy ben gelemıyorum aşırı derecede de yemek seçerim yedıgım şeyler sayılı nsl boyle kılo aldım anlamadım..abur cubara dadandım kesınn ondannn olduuu :52:
yok arkadaş deıldık sanırım ama eklerimm :34:
ne bılıyımm atladım valla roman oynadık horon oynadıkk ohhh kırdık geçirdik orayı gıderkende yolda arabada çok salladı...yaa butun belırtılerım var hıc hamıle oldugumu hıssetmıyorum o yuzden emınım yani kesin :34: sen hamıle kaldıgın ay ıshal olmuşmuydun yıne cnm sanırım kabız olunuyo hamıle kalınınca...

burdan ayrılmak mümkün değil ilk gözağrısı yerimiz 10 gün sonra adet olursam umudum yok olacak ama hiçbi harekette yok 1-2 kasık ağrısı oldu bu kadar hamile oldugumu düşünmüyorum açıkcası:2::2::2:

burdan ayrılmak mümkün değil ilk gözağrısı yerimiz 10 gün sonra adet olursam umudum yok olacak ama hiçbi harekette yok 1-2 kasık ağrısı oldu bu kadar hamile oldugumu düşünmüyorum açıkcası:2::2::2:

cnm öle umutsz konşma ya bak ben ble bi gram umdum yokkn hamiş oldğmu öğrndm :)
Sevdecim cnım aLLah hepimizin gönlüne göre versin :34: bende aynı sekılde 5 gun kullandım o sırada tatıldeydım tatılden donuste doktora gıttım 2 tane yumoşum olmuş ıstenılen olcude o yuzden dıgerını yok etmemek adına bana ıgne vurmadı...senin kaç tane yumoşun olmuştu tatlım...aynen tatlım yaa banada 6 ay denıycez olmazsa aşıLama dedi :14: çok üzülüyorum o evrede oLmayaa :14::14:

hmmm koymuşsun sanırım canım çok hoş gözüküyorsun maşaLLah bende bi ara koyar kendimi gösteririm :1::1: benm bat 4 ekim sanırsam :9:

ayy ben gelemıyorum aşırı derecede de yemek seçerim yedıgım şeyler sayılı nsl boyle kılo aldım anlamadım..abur cubara dadandım kesınn ondannn olduuu :52:
yok arkadaş deıldık sanırım ama eklerimm :34:
ne bılıyımm atladım valla roman oynadık horon oynadıkk ohhh kırdık geçirdik orayı gıderkende yolda arabada çok salladı...yaa butun belırtılerım var hıc hamıle oldugumu hıssetmıyorum o yuzden emınım yani kesin :34: sen hamıle kaldıgın ay ıshal olmuşmuydun yıne cnm sanırım kabız olunuyo hamıle kalınınca...

cnmm bnmm tşk ederim o senn güzel gözlerininn bakışı şekerim :)) ya bişe diycm ama çok gülcksnz birsen bnm bat 5 ekimdi :)) :1::1:

cnmm bnmm tşk ederim o senn güzel gözlerininn bakışı şekerim :)) ya bişe diycm ama çok gülcksnz birsen bnm bat 5 ekimdi :)) :1::1:

heheh rica ederim tatLım :34:
evet bılıyorum benden 1 gun sonraydın sen :9::9: hiç belirtin varmı peki tatlım kan tahlılı yaptırtmasaydın anlarmıydın belırtılerınden ..

heheh rica ederim tatLım :34:
evet bılıyorum benden 1 gun sonraydın sen :9::9: hiç belirtin varmı peki tatlım kan tahlılı yaptırtmasaydın anlarmıydın belırtılerınden ..

cnm yaa walla şimdi göğüs sızım çok bugune kdr hiç bkdr olmmşdı.bide belin sızlıyo adekn olurdu buda..göğüslerm birdn büyüdü..

kan vermesem anlmazdm şizofrenydm çünkü her ay oluyo diyordm..

Back
X