sağool canımm..yorum yapamasam da takip ediyordum..yumurtan çatladıgı zaman hemen tutmuş...sende yumurta çatlaması problemimi vardıı
evt cnm 9 aydr çatlamyrdu çok şükür iğneyle tuttu..en kısa zamanda rabbim sizlerede nasip etsn...sizinde müjdeli haberlerniizi burdnn ben okuycğm yinee sizleri beklyrm şekerlerr :)
ne güzel cnm çatladığnı anlyrsn bnmki hiç çatlamazdı :) hadi rastgelee.sen temmuz ben hazirandan beri hazırlanıorum cnm emin ol bi sorun yoktur biz kafaya çok takıyoruz ondan olmuo benim yumoşumda dün çatladı bende beklemedeyim artık bakalım hayırlısı ben bu ay ilk kez yumurtamın çatladığını anladım hepimiz için hayırlısı
ben bu aydan umudumu kestimbugün adet olmam gerekiyordu henüz olmadım ama 5 gün önce kan testinde değerim 0,01 çıktı ve bugün sabah ta idrar testi yaptım negatif. rabbim inşallah bir sonra ki ay nasip eder.
eşim çok kötü oldu.benden çok o üzüldü..
cnm bnmm hakknda hayrlısı olsnn cnm bnmm ..belki geç döllnmedr bn hamileym ama idrarda hala negatif..ve 5 gün öncede herksde çıkmıyoo..hamiş değilsnde üzülmk yok hayrlısı değilmş bu ay ..rabbimden hayırlısı ne zamnsa ddiye dileyin...
sLm tatLım aman ne oynamak ne oynmak yorgunLuktan öLdüm günü birLİk çanakkaLeye gidiLmiyor yaa az biraz oynadım zıpladım bebek varsad düşmüştürtövbee tövbeee
hmm demek tatiLde var bır hikmet ama bende çıktım bu ay bı bana yaramıyor birşey bende butun adet belirtileri var canım ya karnım agırmaaya başladı söyLemesi aiptir kaç gündür kabızdım bugun ishaLE döndü yanı bı kac gun içinde kırmızıLAr kesin gelir..ben o cıft cızgıyı hıc goremıycem galıba
hmmm oLabiLİr çeşmeyemı gıtsen acaba yıne ekımdee...ekim ugurlu gelır inş. sana canım...
bu arada naz ve senı çok merak edıyorum ıkıınızde çıtır gibi kızlarsınız sanırım ben 52 kiloyla evlendım 62 kilo oldum şimdiii![]()
![]()
şekerim düğün vvarsaa gebelik söz konusu :)) bakk ben kına günü hamiş kaldm :)) walla hadii dilerim o gün işde yapmşszndr :))
şekerim buarada fena değilimdr :) 52 kiloym 27 yaşndym :) düğnlerde görücüler felan çıkar :)) ayy nekdr mütevaziyim dimi :))
amann şimdiddn göbk çıkdı :))ikincide hemn çıkarmşş :)) naza 5.5 hamişkn anladı herkes hamille oldğmu

şekerimm müjdelerr verrecen bu ay :))