- 24 Şubat 2011
- 1.064
- 75
- 318
tebrikler..hamilesin canım....sağsalim dünyaya getirmen dileğiyle
kızlar test yaptım..ikinci cizgi orta koyulukta çıktı..siz de bir bakınn..çok heyecanlıyımmmmmmEki Görüntüle 521738
cnm yaa walla şimdi göğüs sızım çok bugune kdr hiç bkdr olmmşdı.bide belin sızlıyo adekn olurdu buda..göğüslerm birdn büyüdü..
kan vermesem anlmazdm şizofrenydm çünkü her ay oluyo diyordm..
yani adet belirtileriyle hemen hemen aynı
kızlar test yaptım..ikinci cizgi orta koyulukta çıktı..siz de bir bakınn..çok heyecanlıyımmmmmmEki Görüntüle 521738
waww 2. çizgi baya beLLi oLuyorr tebrikLerr canııımm çok sevindim senin adınaaa bir an önce kan testi yaptırtbu arada bat tarıhın ne zamandı
canım şöyle söyleyeyim..son adet tarihlerim şöyle
11 mayıs
9 haziran
6 temmuz
3 agustos..... bu aydan sonra gecikme yaşadım 31 günde oldum ..28 günde okuyoken 31 gün oldu gecen ay..
3 eylül....yani bu yüzden batımı tam kestiremedimmm..sizce
yani adet belirtileriyle hemen hemen aynı
şekerim bnde adet belirtisi sızı yokdu öle aman aman :)
kız dün ne konşdkk sendn 4 yaş büyüğüm deyp hesp yapıyrdn :) bak rabbm sanada bugunu yazmışş...tebriklerr rabbim sağ slaim kucğna almayı nasip etsinn cnmm benim...
topiğimzdee hamiş olmadan ayrılmıyor kimse :)) bakın kızlarr dedim sizeee :))
darısıı en kısa zamndaa canlarımm sizlere......
kızzz anniş topiğimizede gel haa bizi unutmaa eylül hamişlerii mayıs annişleri :))
cnm ya sağol bende dün konuştugmuzu düşündümm.dur bakalım bir kan tahliline gideyim de öyle inanayım..hem olursa 10 haziran gösteriyo tarih..belkide hamileysen üstüne mi gördüm acaba..gecen aydan beri vardı belirtiler
bat 4 ekimse az kaldı yani acuk az göbek atsan dikkatli olsan diyorumayy ben gelemıyorum aşırı derecede de yemek seçerim yedıgım şeyler sayılı nsl boyle kılo aldım anlamadım..abur cubara dadandım kesınn ondannn olduuu
yok arkadaş deıldık sanırım ama eklerimm
ne bılıyımm atladım valla roman oynadık horon oynadıkk ohhh kırdık geçirdik orayı gıderkende yolda arabada çok salladı...yaa butun belırtılerım var hıc hamıle oldugumu hıssetmıyorum o yuzden emınım yani kesinsen hamıle kaldıgın ay ıshal olmuşmuydun yıne cnm sanırım kabız olunuyo hamıle kalınınca...
burdan ayrılmak mümkün değil ilk gözağrısı yerimiz 10 gün sonra adet olursam umudum yok olacak ama hiçbi harekette yok 1-2 kasık ağrısı oldu bu kadar hamile oldugumu düşünmüyorum açıkcası:2::2::2:
Kızlar günaydın
sosyologcum teprik ederim kız miniş geliyomuş yaa testi görünce çüşşş dedim bu ne kadar çok pozitif çıkmış böyle
bariz kopkoyu 2. çizgi canım yaaaallah tamamına erdirsin tabiki sağlıkla amiiin.
bat 4 ekimse az kaldı yani acuk az göbek atsan dikkatli olsan diyorum
hissetmediği anda geliyo biçok kişiye biliyosun o iş belli olmaz
inşallah bu ay senin de müjdeni alırız
yaaaa ben hala adet olmadım göğüsler şiş ama adet yoook
elmakurdu herkeste belirti olmuyo ki canım,dur bakalım.bu topikten karnım boş çıkmicam arkadaş o bebek bu topikte doğacak o kadar
cnm ya sağol bende dün konuştugmuzu düşündümm.dur bakalım bir kan tahliline gideyim de öyle inanayım..hem olursa 10 haziran gösteriyo tarih..belkide hamileysen üstüne mi gördüm acaba..gecen aydan beri vardı belirtiler
Hayırlı uğurlu olsun bebişin inşallah. Testin baya koyu çıkmış. Benim adetimi bir gün geçe bundan daha ince bir çizgi çıkmıştı sanki 92,37 idi :) Senin baya yüksek bir şey çıkacak gibi görünüyor :) Gel de doktordan haberleri ver hadi :)
Hayırlı uğurlu olsun bebişin inşallah. Testin baya koyu çıkmış. Benim adetimi bir gün geçe bundan daha ince bir çizgi çıkmıştı sanki 92,37 idi :) Senin baya yüksek bir şey çıkacak gibi görünüyor :) Gel de doktordan haberleri ver hadi :)
Kızlar günaydın
sosyologcum teprik ederim kız miniş geliyomuş yaa testi görünce çüşşş dedim bu ne kadar çok pozitif çıkmış böyle
bariz kopkoyu 2. çizgi canım yaaaallah tamamına erdirsin tabiki sağlıkla amiiin.
bat 4 ekimse az kaldı yani acuk az göbek atsan dikkatli olsan diyorum
hissetmediği anda geliyo biçok kişiye biliyosun o iş belli olmaz
inşallah bu ay senin de müjdeni alırız
yaaaa ben hala adet olmadım göğüsler şiş ama adet yoook
elmakurdu herkeste belirti olmuyo ki canım,dur bakalım.bu topikten karnım boş çıkmicam arkadaş o bebek bu topikte doğacak o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?