• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

:26:

canım en garantilisi adet bittikten sonra hemen başlayıp günaşırı ilişki.
o yüzden 1 ay sıkın dişinizi çok çalışın.kimi erken kimi geç yumurtluyo işte garantisi yok
ben ilk denemede hamile kaldım.adetim bitti temizlendim ve 15 güne yakın çok çalıştım :1:

:18:

ne bilim cnm ya sperm kalitesi düşer die korkuyorum ovü testine başladım inş bu ay tuttururuz :)

Günayın canlarım nasılsınız acep?
Ben mesaiye başladım çalışıyoz işte aynen devam.

canım ya 1 kişi dışında herkes kız dedi yaaa sana kız yakışır diyolar bi de bakıp bakıp :52:

neeeyyy 3 mü :52: ay deliririm sanırım :1:

canım bilmiyodum yaa okumadım valla ay çok üzüldüm şimdi allahım yardım et :14:
ne hayaller kuruyoduk yaa allah akıl fikir versin adama canım sıkıldı şimdi

evet canım malesef öyleymiş. linki yukarıda okuyabilirsin. hatta bizle vedalaştı, uzaktan sizi takip edicem diye. isterseniz özel msj atabilirsiniz, okur bence

kızlar adetin hemen erteside gebe kalınabiliomuş nasıl oluo o kdr çabalıos aman yumurtam büyüdümü çatladı mı die adet olunca yumurta gelişmeye başlıo gelişmemiş yumurta nasıl çatlıoda gebe kalınıo ki adet ertesi :s ben hep 2 adetimin ortasında ilişkiyi tercih ediyorum rahim ağzo salgısı vs ile forumda okudum şaşırdım bilgisi olan bacılar beni bi aydınlatıverin beaa

tatlım hemen adet biter bitmez yumurtlarsan olabilir tabi. ben bazen 9. günde bazen 15. günde yumurtluyom mesela

Günaydın canlar :16:

bu defa olur inşallah güzelim.ben de sözde nisan anası olacaadım ama kısmet değilmiş.şimdi hesaplıyom da en erken temmuzda doğurabiliyorum :111:
bi de hemen hamile kalacağım da garanti değil kimbilir ne zaman olur.
hep korkuyodum ağustosta çok sıcak olmuştu ya ayyy bu sıcakta hamile olmak ne zordur dedim.
ama korktuğum başıma gelebilir:57:
neyse gelsin sorun yok ben de şişme havuz alır koyarım salonun ortasına
sonra onu doğum için de kullanırım belki :52:
suda doğum :124:

zaten bu ay da olmaz ise bende temmuz anası olacağım hemide babası ile aynı olacak nerdeyse doğum tarihi :9: İçimme doğuyor yahu sen ve naz ikinizde yazın ortasında doğum yapacakmışsınız giibme geliyor.Bi doğum terletecek sizi bir de hava :1:

ilahi :9: alemsin vallahi ..suda doğum :9:

Ben bir kaç yerde izledim suda doğumu da :30: vırk diye çıkıveriyor çocuk su kanlar içinde kalıyor :53: midem bulandı . normal ya da seezryan terciihmdir :ssz:

tatlım hemen adet biter bitmez yumurtlarsan olabilir tabi. ben bazen 9. günde bazen 15. günde yumurtluyom mesela

hayırlı olsun öncelikle cnm çok sevindim darısı başımıza :) bakalım test ile bebişimizi yakalarız bu ay inş ama adetin ilk günü yumurtlayanların yumurtası nasıl gelişio ki anlamıorum onu geçen aydan mı kalıo acep

napem canım yaa kocacık tv bakıyo ben kk ya bakıyom her zamanki gibi.işin yorgunluğunu attım biraz.bugün kasığımda ağrı hissesiyorum şimdiden adet olmam heralde,daha erken die düşünüyorum.belki de üşüttüm,hatta kesin üşüttüm.evde rahat rahat cıbıl geziyorum bitek kalın çorap giyiyom ama kıçta afedersin kısacık şortlar falan :52: bugün korktum da edepli giydim :1:
kocam da şaşırdı hayırdır elbisenin altına tayt giymişsin üşüdün mü diyo :27:

kuzenin doğurdumu valla mı yaa ne güzel çok sevindim duyduğuma darısı başıma pozitif olcam da adet görsem pozitif olcam :1:
en azından yeni bi başlangıç olur bi sürece girerim artık.canım benim şu an hamile olma ihtimalim yüzde sıfır çünkü korunuyoruz.
tabi allah bilir de eminim yaa olmaz bu ay.önümüzdeki maçlara bakacaz artıkım :60:
tatil sana iyi geldi bak herşey güzel olcek hem sen folik asitin de ağa babasını içiyomuşsun,benimki gariban folik asiti 1,5 TL :52:
sen zenginsin sana sosyete folik asiti vermişler 20 tl :63: :60:
içmen lazım bak kabusun olurum iç onları :84:

hahahahah :1::1::1: kuzumm yaa sen çok yaşa emi güldürdün beni :1: yaa ne demessin çok zenginimdirr :1::1: 3 aylık ilaç verdi iştee tamam yaa kızmaa kuzumm içicem sana söz veriyorum :34:
afferim edepli giyin üşütme şimdii oraLarın hassas falan olur sen kendine iyi bak :34: doğurdu tabe hemde sorunsuz bi hamiLeLik geçirdi sende öyLe oLucaksın bak burda hep birLİkte takip edicez :34:

Kısslaaaaaaaaar nabiyonuz

ne bilim cnm ya sperm kalitesi düşer die korkuyorum ovü testine başladım inş bu ay tuttururuz :)
düşmez düşmez korkma gün aşırı çalışçan günde 3 kere diil :1:
hadi hayırlısı olsun ne zaman bat

deli bekir napıyon :126:
deli bekir kim dicen şubeden biri beni bigün çok sinirlendirmişti adı bekirdi ben de onu korkuttum kaçtı biloonmu
o artık deli bekir :129:

evet canım malesef öyleymiş. linki yukarıda okuyabilirsin. hatta bizle vedalaştı, uzaktan sizi takip edicem diye. isterseniz özel msj atabilirsiniz, okur bence

alla alla noldu ki bunlara şaşırdım yani çoluk çocuk diye tutuşurken neyin nesi bu
iyi ki bu ay hamile de değil kızcağız iki arada bi derede kalmıştır allah sabır versin zor bişey
mesaj atarım bi ara
yine yokolmuştu geçen ay,ben düşük yapınca mesajlaştık baya zaman üstüne

zaten bu ay da olmaz ise bende temmuz anası olacağım hemide babası ile aynı olacak nerdeyse doğum tarihi :9: İçimme doğuyor yahu sen ve naz ikinizde yazın ortasında doğum yapacakmışsınız giibme geliyor.Bi doğum terletecek sizi bir de hava :1:
Ben bir kaç yerde izledim suda doğumu da :30: vırk diye çıkıveriyor çocuk su kanlar içinde kalıyor :53: midem bulandı . normal ya da seezryan terciihmdir :ssz:
:60: vırk diyeee :52:
ya kadın vırk diye çıkarmış gözü kan görür mü e suya karışmasa yere tökülcek nereye döküldüğü mühim değil birileri çocuğu tutsun da o düşmesin yeter :1: ben suda sezeryan istiyorum bunu yapan doktor varmı varsa gelsin :52:
ben çocuk yüzmeyi öğrensin diye düşündüm havuz tercihim de ondan ötürü :101:
Biz pişicez sen pişme bu ay tutturduysan şanslısın valla.Kocana da doğum günü hediyesi verirsin.Nedense bana da nazla beraber yazın sıcaklarında çatlicakmışız gibi geliyo.
Benim de içime öyle doğuyo ne yalan diyim,inşallah doğru çıkar allahımmm duy sesimiiii :14:

hahahahah :1::1::1: kuzumm yaa sen çok yaşa emi güldürdün beni :1: yaa ne demessin çok zenginimdirr :1::1: 3 aylık ilaç verdi iştee tamam yaa kızmaa kuzumm içicem sana söz veriyorum :34:
afferim edepli giyin üşütme şimdii oraLarın hassas falan olur sen kendine iyi bak :34: doğurdu tabe hemde sorunsuz bi hamiLeLik geçirdi sende öyLe oLucaksın bak burda hep birLİkte takip edicez :34:

heryerim hassaslaştı canım düşükten sonra :26:
karnım yine ağrıyo yaaa noluyo noluyo içerde leke yok kan yok ağrı var sadece
sen zenginsin beni sosyetik hastanelere göndersene şu ağrılarıma bi baksınlar :52: :124:
2. hamileliğim de ilki kadar heyecanlı geççekmi acaba aklıma geliyo da.Sanki bi çocuk doğurmuşum da uzaklara gitmiş,şimdi 2.yi istiyorum gibi bi duygu içindeyim bilmem anlatabildimmi :97:

merhaba kızlar,
bende aranıza yeni katıldım. öncelikle allah isteyen herkese sağlıklı bebiş nasip etsin korunmayı bırakalı 6 ay oluyo ama geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. doktorum her kadının dönem dönem yaşadığını büyütmememi yeniden hamile kalabileceğimi söyledi ancak içim bir türlü kabul etmiyor.. neden yaşanır ki bu kimyasal gebelik? yaşamamak için ne yapmak lazım acaba? bu ayda tam yumurtlama dönemlerimde birlikte olduk eşimle 3 gündür göğüslerimde ve kasıklarımda şişme var, sızlıyor göğüslerim hatta, kasıklarımda da ara ara sızlamada oluyo, bel ağrım var, ve 3 gün önce sağ göğüsümden çok küçük bi sıvı geldi ilk defa yaşadım. adetime tam 3 hafta var yani ekmin 4-5 gibi bekliyorum..sizce bunlar erken belirti midir? yine kimyasal gebelik yaşayacağım diye çok korkuyorum.. bunları yaşayanlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.
lütfen lütfen lütfen

merhaba kızlar,
bende aranıza yeni katıldım. öncelikle allah isteyen herkese sağlıklı bebiş nasip etsin korunmayı bırakalı 6 ay oluyo ama geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. doktorum her kadının dönem dönem yaşadığını büyütmememi yeniden hamile kalabileceğimi söyledi ancak içim bir türlü kabul etmiyor.. neden yaşanır ki bu kimyasal gebelik? yaşamamak için ne yapmak lazım acaba? bu ayda tam yumurtlama dönemlerimde birlikte olduk eşimle 3 gündür göğüslerimde ve kasıklarımda şişme var, sızlıyor göğüslerim hatta, kasıklarımda da ara ara sızlamada oluyo, bel ağrım var, ve 3 gün önce sağ göğüsümden çok küçük bi sıvı geldi ilk defa yaşadım. adetime tam 3 hafta var yani ekmin 4-5 gibi bekliyorum..sizce bunlar erken belirti midir? yine kimyasal gebelik yaşayacağım diye çok korkuyorum.. bunları yaşayanlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.
lütfen lütfen lütfen

Selam canım bildiğim kadarıyla kimyasal gebelikler çoğu kromozom anormalisinden oluyomuş.
Yani sağlıklı bi embriyo olmadığı için vucut onu atıyo.
Çok geçmiş olsun üzülme düşük veya kürtaj yaşamamışsın hemen hamile de kalabilirsin inşallah bu defa sıkıntısız alırsın kucağına.
gebelik belirtisi için çok erken hatta yumurtlama için de erken adete 3 hafta varsa,yada erken yumurtluyo da olabilirsin.
kimyasal gebeliği önlemenin yolu yok maalesef.bu döllenme sırasında olan bişey.

canım anlattıkların bana prolaktin gibi geldi
istersen bi araştır adetine 3 hafta varmış yani henüz belkide yumurtlaman bile olmadı.
eğer prolaktin sorunun varsa yumurtlamanda kalitesiz olur.
onu istediğin zaman ölçtürebiliyorsun.göğüslerin sızlaması sıvı gelmesi gibi belirtileri var.
kimyasal gebelik olmasıda imkansız bence bu kadar zaman varken.

kızlar çok teşekkür ederim.

benim yumurtlama zamanımda sivilce oluşuyo ve akıntım çok oluyo açık renk ve kokusuz.. bu belirtilerde oldu..o dönemler çok çalıştık eşimle :)
ama dediğiniz gibi yeniden yumurtluyo olabilirim.. denicez yine :)
doktora gittim sorun çıkmadı testlerde ve ultrasonda, kimyasal gebelik yaşayınca insan üzülüyo :(( allah kimseye vermesin
benim en çok merak ettiğim yumurta döllenince göğüsler şişmeye başlarmı gün ve gün?

cnm ya haziran annesi olmak çok istrm rabbim biliyo doğum günüme denk gelsin çok istrm :)) rabbim hayırlısı ne zamnsa o zmn versn ..bizlerede en kısa zamanda müjdeli haberler nasip etsin...

merhaba kızlar,
lütfen lütfen lütfen

kızlar çok teşekkür ederim.

benim yumurtlama zamanımda sivilce oluşuyo ve akıntım çok oluyo açık renk ve kokusuz.. bu belirtilerde oldu..o dönemler çok çalıştık eşimle :)
ama dediğiniz gibi yeniden yumurtluyo olabilirim.. denicez yine :)
doktora gittim sorun çıkmadı testlerde ve ultrasonda, kimyasal gebelik yaşayınca insan üzülüyo :(( allah kimseye vermesin
benim en çok merak ettiğim yumurta döllenince göğüsler şişmeye başlarmı gün ve gün?

cnm bu kadar endişelencek hiçbişey yok kendni kasmaa sen doktra gttiğin için bilyrsn bunları kimyasal gebeliği tüm kadınlar dönem dönem yaşarmş yani olağan bişe kimse anlamyrmş bile adet gecikmesindn sonra belli bi zaman sonra ortaya çıkıyrmşş adetle gidyrmş kimse farkna varmyrmuşş bile

hayırlı olsun öncelikle cnm çok sevindim darısı başımıza :) bakalım test ile bebişimizi yakalarız bu ay inş ama adetin ilk günü yumurtlayanların yumurtası nasıl gelişio ki anlamıorum onu geçen aydan mı kalıo acep

canım bi yanlış anlaşılma oldu sanırım, gebe değilim henüz :)
muhtemelen adetliyken yumurtalar büyümeye başlıyor canım. mesela benim adetlerim ortalama 7 gün sürer. bazı aylar demekki ben daha adetliyken yumurtalarım büyümeye başlıyor. adetim bittikten 2 gün sonra tam olgunlaşıp çatlıyor.
zaten çok sık olmuyor bu bende, genelde adetimin 11-12. günlerinde yumurtluyorum. yani adetim bittikten 4-5 gün sonraya denk geliyor

bende artık 28 yaşındayım. daha 1. bebiş gelmeden diğerleri ne zaman nasıl gelecekler bilmiyorumm. düşündükçe stres oluyorumm. korunduğum yıl sadece 1 olsa bari. ben toplam 4 yıl korundum. ah akılsız kafam:14:

Rabbim bizler için en iyisini bilir. hep dua ederken "Allah'ım hayırlısıyla nasip et " diyorum. sonra olmayınca da nasıl isyan ederim , haşa. demek hayırlısı değilmiş benim için.
Ama artık evime neşe gelsin, bende bebk kıyafetleri alayım, bende çocuğumu alıp parka gideyim istiyorum.
Allahım lütfen burda aylardır sabırla bekleyip çocuk isteyen tüm bayanlara ve bana hayırlı evlatlar nasip et! Senden başka isteyecek kimsemiz yok, bizleri boynu bükük bırakma Allah'ım!

bende 28 yaşındayım eşim 36 4 sene korunduk (5 senelik evliyim)evlendiğimde 23 yaşındaydım aslında anne olmak için ideal yaş bence tabi biz önce evsahibi olalım sonra çocuk sahibi olalım dedik tabi benim sağlık sorunum da var o yüzden erteledik şimdi çok pişmanım hemen olur sanmıştık nasip işte hakkımızda hayırlısı etrafımdaki insanlar çocuğunuz varmı diye sorunca borcumuz var daha erken diyoduk borcumuz şubatta bitecek o zaman ne bahane bulacam bilmiyorum hakkımızda hayırlısı duan çok güzel inş.tez zamanda müjdeli haberler alırız Allahın izniyle

bende 28 yaşındayım eşim 36 4 sene korunduk (5 senelik evliyim)evlendiğimde 23 yaşındaydım aslında anne olmak için ideal yaş bence tabi biz önce evsahibi olalım sonra çocuk sahibi olalım dedik tabi benim sağlık sorunum da var o yüzden erteledik şimdi çok pişmanım hemen olur sanmıştık nasip işte hakkımızda hayırlısı etrafımdaki insanlar çocuğunuz varmı diye sorunca borcumuz var daha erken diyoduk borcumuz şubatta bitecek o zaman ne bahane bulacam bilmiyorum hakkımızda hayırlısı duan çok güzel inş.tez zamanda müjdeli haberler alırız Allahın izniyle

sizinle çok benzer şekilde bizde 5 yıllık evliyiz ve 4 yıl korunduk..
bende 23 yaşımda evlendim :)
yok borçlardı, iş yoğunluğuydu, tatildi, ıvırdı zıvırdı derken geldimi yaşım 28'e :)))
Allah'ım lütfen hayırlısıyla tez zamanda kavuştur bizi evlatlarımızaa

cnm dielrim şubattan önce müjdelerini alırız stres yapma cnm bnm hakknda hayrlısı olsn..

Back
X