canimm bende cok ozledim seni nasil olsun gunler bitti kocaman iki ayi bitirdim yeniden buraya geldim msj attim sana bakarsan eger okursun :)) benim bat 15.eylul canim kayit et beide :))Yeni listemizz :)) hayırlı uğurlu olsun..[TABLE="width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]anne ADAYI[/TD]
[TD]MÜJDELİ GÜNÜ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umaynur[/TD]
[TD]17 eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdee[/TD]
[TD]10 eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mmlkk[/TD]
[TD]19 eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elma kurdu[/TD]
[TD]*****[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]perakedisi[/TD]
[TD]20 eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atlanta[/TD]
[TD]20 eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]naz1969[/TD]
[TD]6 ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nevalee[/TD]
[TD]7 ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]monalisa79
sevdalımsınn[/TD]
[TD]24 Eylül
*****[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
rabbim müjdelii hayırlıı evlatlarr ve sağlıklıı gebelikler nasipp etsinn
AMİNNNNNN
[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]ANNE ADAYI[/TD]
[TD]MÜJDELİ GÜNÜ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umaynur[/TD]
[TD]17 eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdee[/TD]
[TD]10 eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mmlkk[/TD]
[TD]19 eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elma kurdu[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]perakedisi[/TD]
[TD]20 eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atlanta[/TD]
[TD]20 eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]naz1969[/TD]
[TD]6 ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nevalee[/TD]
[TD]7 ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
merhaba kızlar bir süredir yazamadım ama gerçekten çok sıkıntılı zamanlar geçiriyorum bazılarınız biliyordur hamileliğin başından beri kanama ve k.rengi akıntılarla uğraştım düşük tehlikem vardı çok şükür kalmadı k.rengi akıntı fakat uzun süredir şiddetli karın ve kasık ağrısı ile boğuşuyorum o kadar ki ben neredeyse hamile olduğumu öğrendiğimden beri geceleri uyuyamıyorum ağrıdan doktora defalarca söyleme rağmen ancak geçtiğimiz salı günü idrar kültürü almayı akıl edebildi ve 3 günde çıkmadı sonucum çünkü sürekli üreme devam ediyormuş kısacası idrarım mikrop kaynıyormuşyarın tekrar arayacağım sonuç çıktımı diye inşallah çıkmıştırda biranevvel bir tedaviye başlarız ağrılardan duramıyorum ve bebeğime birşey olacak diye aklım çıkıyor malum enfeksiyon çok tehlikesi bu arada bebeğimin artık kalbi atıyor teyzeleri iyileşir iyileşmez aranıza dönmeyi umut ediyorum dualarınız benimle olsun...
Canım gözün aydın çok sevindim kalp atışını duymana tatlım
canimm bende cok ozledim seni nasil olsun gunler bitti kocaman iki ayi bitirdim yeniden buraya geldim msj attim sana bakarsan eger okursun :)) benim bat 15.eylul canim kayit et beide :))
merhaba kızlar bir süredir yazamadım ama gerçekten çok sıkıntılı zamanlar geçiriyorum bazılarınız biliyordur hamileliğin başından beri kanama ve k.rengi akıntılarla uğraştım düşük tehlikem vardı çok şükür kalmadı k.rengi akıntı fakat uzun süredir şiddetli karın ve kasık ağrısı ile boğuşuyorum o kadar ki ben neredeyse hamile olduğumu öğrendiğimden beri geceleri uyuyamıyorum ağrıdan doktora defalarca söyleme rağmen ancak geçtiğimiz salı günü idrar kültürü almayı akıl edebildi ve 3 günde çıkmadı sonucum çünkü sürekli üreme devam ediyormuş kısacası idrarım mikrop kaynıyormuşyarın tekrar arayacağım sonuç çıktımı diye inşallah çıkmıştırda biranevvel bir tedaviye başlarız ağrılardan duramıyorum ve bebeğime birşey olacak diye aklım çıkıyor malum enfeksiyon çok tehlikesi bu arada bebeğimin artık kalbi atıyor teyzeleri iyileşir iyileşmez aranıza dönmeyi umut ediyorum dualarınız benimle olsun...
hoşgeldinn cnmm ekledimm.....dilerim müjdeli haberlerr verrsin..bat 27 eylül benide eklermisiniz...
canım ağustos bittiği için bu topikte biter sanmıştım. benide ekle o zaman 19 eylül. gerçi adetim biteli 3 haftaya 15 gün oldu ve biz 1 kere birlikte olabildik. hamile olmam mucize olur sanırım
Canım gözün aydın çok sevindim kalp atışını duymana tatlım
cnm bnm ekledimm :) ya bnde yumurta çatlamadğı iççin kist oluyo büyüyo hamile kalamyrm allah izin verrse bu ay iğne olcğm çatltma iğnesi..msj gördm cnm
cnmmmmm bnmm çk sevndm adınaa dualarm sennle rabbim sağ salim kucğna almyı nasip etsin cnm...doktorlara hiç güvenmyrm zaten ben geçen ay doktorm bana çatlamş bile demşdi gttiğimdee....oysaki ay sonu diğer doktra gttmde kist olmşdu 50 mm( o doktra asla gtmm bdhaaa (
hoşgeldinn cnmm ekledimm.....dilerim müjdeli haberlerr verrsin..
aylinccim cnm bnmm ya nasılsnn göremyrm bnde snii merk etmşdm kuzum yaa....hadi inşllh bu ay müjdeli habrler verrsn..ekledim snide...hayat mucizelerle doludur :))dilerim mucizen en kısa zamanda sennle olur..
Barbunya demesin yeğenimesağol canım benim darısı isteyen herkesin başına doktor 20 gün sonra geldiğinde barbunyanın sürekli hareket ettiğini görürsün dedi
cnm neerelerdesn senn yaaa nasılsın....
canim gecmis olsun uzuldum yaa inss biran once duzene girersin canim benimm :)) kiyamam ben sana kizzz...
cnm bnm ya dr çok önmlii kaçncı doktrm ben blmyrm sorun bendemi der oldm ama ilk gttiğimde okdr ilgi alaka 2.gttiğimde gelmenze gerek yok tahll snçlarnı arayn söleriz yada bişe yoksa ararz yapıyrlar...bnm 2 özel drum vardı.iyiki 2 taneymşş..yoksaa hala diğernede gidiyr olckdm..doğm yapmk istediğim hastanedeki dktrmu değiştrcğim diğeri kalacknazcığım bende artık doktorumu değiştireceğim ben haftalardır ağrı sancı çekiyordum meğerse sebebi enfeksiyonmuş ama haftalar sonra akıl edebildi tahlil yapabildi bugünde aldım sonucu 1000 mg lık bir antibiyotik verdi şifa olur inşallah
canım çalışıyorum yaa çok yoğun ve masam değişti müdürün tam önünde oturuyorum o yüzden gelemiyorum sık sık
çok şükür daha iyiyim kanamam ağrım yok
şimdi sıra psikolojimi düzeltmekte,inşallah daha iyi olucam
bebeğim aklımdan hiç çıkmıyo
2 ay bir an önce geçsin istiyorum,dün akşam şu yumurta akı gibi akıntım oldu
eşime yumurtluyorum galiba dedim
hemen mi yapçaz diyo
yok dedim 2 ay beklicem
nazcığım bende artık doktorumu değiştireceğim ben haftalardır ağrı sancı çekiyordum meğerse sebebi enfeksiyonmuş ama haftalar sonra akıl edebildi tahlil yapabildi bugünde aldım sonucu 1000 mg lık bir antibiyotik verdi şifa olur inşallah
nazcım off biz 2. yi göremiycez galiba en azından ben iuyice umutsuzluğa kapıldım 3. ayım olmasına rağmen((( okulum da açıldı yoğunum bunalıma girdim... sanki hiç olmayacakmış gibi geliyo bazen bakıyorum oğluma da bu çocuğu ben nasıl doğurdum nasıl hamile kaldım diyorum.. o da ayrı bi mucizeydi eşimin spermi de düşüktü... moralim bozuk off
canlarr bugun doktora gttm geldimm :) hem iyi hem kötü haberim var :)) çatlamayan yumurta kistim dahada büyümüş bu ay adetle atmamş( ama sol tarfda bi kaç yumurta oluşmşş 8 mm miş..yumurta takibi başlamş bulunuyo..cuma günü tekrar gideceğim devamnda çatlatma iğnesi vurdurğm inşallh erken çatlamaz..zamannda büyür iğnemii yaptırım haftaya inşllh bi gün çatlatma iğnesi yaptrcğm garantisi yok blyrm ama küçük olsda umudum var hayırlısı olsn hakkmda..
canlarr bugun doktora gttm geldimm :) hem iyi hem kötü haberim var :)) çatlamayan yumurta kistim dahada büyümüş bu ay adetle atmamş( ama sol tarfda bi kaç yumurta oluşmşş 8 mm miş..yumurta takibi başlamş bulunuyo..cuma günü tekrar gideceğim devamnda çatlatma iğnesi vurdurğm inşallh erken çatlamaz..zamannda büyür iğnemii yaptırım haftaya inşllh bi gün çatlatma iğnesi yaptrcğm garantisi yok blyrm ama küçük olsda umudum var hayırlısı olsn hakkmda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?