• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

bende giriyorum arada canım bakınıyorum yapalım liste burdada ben ztn hamiş oldugumu öğrenim her listeye yazıcamm hamileyimmm die:D bu arada evet canım yumiş günlerindeyim erken yumurtladım o zmnıda değerlendirdim şuandada 14-15 gunler degerlendırıyoruz bakalım :) adama dn kahve içirdim şaka gibi ,hiçte sevmez kahve:))))) ama tuhaf bir ağrım var yaa sağ ve sol kasıklarım 2gundur batıyor iişki sırasındada cok agrı yaptı dünn nefes alamadım yumurtlamada boyle ağrı olurmukı anlamadım ne ağrısı bu geçmedi gitti

nazcım inşallah seninde güzel haberlerini duyarız burdan inşallahhhhh hadi bakalımmm kurban oldugum gorsun bu isteklerimizi cuma cuma..

amin cnmm inşallahh bizede sıra gelcek müjdeli haber sıramızı beklyrz rabbim hayırlısı nezamansa o zaman versin:))

sadece bebek için dua etmeyn sağlıklı hamilelk versin diye de dua edin çünkü hamile olduktn snraki 9 ayda kötü olursanzz fena oluyo ya allh korusun..

canım ağrıların yumurtlama ağrısı korkmaa öyle oluyo herkesde olmaz bendede oluyo...bende kocişe hep kahve yapardım işe yarıyomş.. buayda devam etcm allah izin verrse cnm bnmm.sen nezmndr istyrsn problem varmı cnm?

1 temmuz da açtığm konu hala burda açık :)) 1 eylülü gördm :))) hamiş değilim hayırlısı olsn diyrm vakti zamanını beklyrm..
ama bu topikk çok müjdeli haber verdi uğurunaa inandkk...ben hala burdayım..bir çok yakın arkdşlarm bile gitti..bazıları hamişdi gitti hamişlerin muhbbtni burda olmaz diyerek hak verdim...diğer arkdşlarda kendilernce gittiler..hep burda olacğz diye söz verdiğimz arkdşlarmız bile yokk başka konulardalar...

bunların hiçbiri önemli değil aslında ben hala sözümdeyim yanlızda olsam burada kalacağım demişdim..burdayım :)))

heerkese teşekkürler aralık ayı olsada burdayım :))umarım sizler için sorun değildir arkdşlr :))

hatta hamiş olncada burda olcam hahahaha ::))

:1::1::1::1::1::1::1:

ağustos topiğindeym diyen arkadşlarr bat larnı yazarlarsaa liste yapalım :)) 3 kişi olsakda :))

1 temmuz da açtığm konu hala burda açık :)) 1 eylülü gördm :))) hamiş değilim hayırlısı olsn diyrm vakti zamanını beklyrm..
ama bu topikk çok müjdeli haber verdi uğurunaa inandkk...ben hala burdayım..bir çok yakın arkdşlarm bile gitti..bazıları hamişdi gitti hamişlerin muhbbtni burda olmaz diyerek hak verdim...diğer arkdşlarda kendilernce gittiler..hep burda olacğz diye söz verdiğimz arkdşlarmız bile yokk başka konulardalar...

bunların hiçbiri önemli değil aslında ben hala sözümdeyim yanlızda olsam burada kalacağım demişdim..burdayım :)))

heerkese teşekkürler aralık ayı olsada burdayım :))umarım sizler için sorun değildir arkdşlr :))

hatta hamiş olncada burda olcam hahahaha ::))

:1::1::1::1::1::1::1:

ağustos topiğindeym diyen arkadşlarr bat larnı yazarlarsaa liste yapalım :)) 3 kişi olsakda :))

Söylemiştim ben canım benim bat 17 eylül...

İyi canım ben uzun bir süre girememiştim daha doğrusu cepten giriyodum.Ben yokken neler olmuş onlara göz gezdirdim biraz.Sen nasılsın canım?

iyiyim cnm walla uğrşyrm halaa aynı yerdeym yumurtam kist oldu 8 gün adet geçdi..:( dış gebelktn süphlndlr adet oldm kist 50mm olmş fenaym sancm var..salı gnü dr gtcm işdee bakalım kist gttysee takip çatltma iğnesi hakkmda hayrlısı olsn dyrm artk

nazcım sen eylül topiğine trnsfer olmadın mı?
bende seni arıyodum 8 gün oldu adetim gecikeli ama hamilede değilim test yaptım negatifti

iyiyim cnm walla uğrşyrm halaa aynı yerdeym yumurtam kist oldu 8 gün adet geçdi..:( dış gebelktn süphlndlr adet oldm kist 50mm olmş fenaym sancm var..salı gnü dr gtcm işdee bakalım kist gttysee takip çatltma iğnesi hakkmda hayrlısı olsn dyrm artk

canım dış gebelik nası oluyo bende de olmasın o dediğinden:44::44:

Ayy canım ya benimde hep sol yumurtalığımda ağrı oluyor doktora gitmiştim neden oluyo diye adam bana sağda küçük bi kist var dedi ben sol ağrıyo diyorum o bana sağda kist var diyo.Hala nedenini bilmiyorum belki benimde kist vardır.Bende doktora gidecem önümüzdeki ay eşimle kontrollerimizi yaptırmadık henüz bir senedir çocuğumuz olmuyo nedenini öğrenelim gerekirse tedavimizide olalım artık.Canım senin ilk hamileliğin nasıldı normal yolla mı hamile kaldın yoksa bunları o zamanda yaşamışmıydın?Kist sorunu yeni mi çıktı sende?

Allah korusun canım dış gebelikten çok fena bişey inşallah değildir.

doktorum hormon testi istemedi normal dedi sizce iyi bişey mi?

Son düzenleme:
canım dış gebelik nası oluyo bende de olmasın o dediğinden:44::44:

nazcım sen eylül topiğine trnsfer olmadın mı?
bende seni arıyodum 8 gün oldu adetim gecikeli ama hamilede değilim test yaptım negatifti

Cnm bnm yaa ben başka biyere gtmdm söz vermşdk ya :)) burdym işde hayırlısı hala bişe yok :)) testte bişe çıkdımı peki test yapdnmı cnm...gebelk belrtlrri oluyo hatta kanda ble çıkıymş :( neyseki ben adet oldm çok şükür...dilerim sen hamişsindr cnm bnmm

inşallah değildir canım
bende de bi sorun var ama bilmiyorum ne hamile kalmamı engelleyen
kistim var ondan şüpheleniyorum ben

cnm yumurta kistinmi var ?? o adet gecikmesi ve mide bulantısı yapıyo bi aydr çekyrm kusuyrm ben dün adet oldm biraz rahtladm..yumurta çatlamynca kist oluyo bnmkii 50 mm kdr büyümş :(( adetle geçen ay gtmşdi inşllh bu ayda gidck bu ay çatltma iğnesi olcğm inş..

Ayy canım ya benimde hep sol yumurtalığımda ağrı oluyor doktora gitmiştim neden oluyo diye adam bana sağda küçük bi kist var dedi ben sol ağrıyo diyorum o bana sağda kist var diyo.Hala nedenini bilmiyorum belki benimde kist vardır.Bende doktora gidecem önümüzdeki ay eşimle kontrollerimizi yaptırmadık henüz bir senedir çocuğumuz olmuyo nedenini öğrenelim gerekirse tedavimizide olalım artık.Canım senin ilk hamileliğin nasıldı normal yolla mı hamile kaldın yoksa bunları o zamanda yaşamışmıydın?Kist sorunu yeni mi çıktı sende?

cnm bnm ya 3. aya grdm doktr kontrolndee ilk bebeğim normldi yani istedim oldu hatta habrm ble yokdu üzerne adet görmşdm:):)
8 aydr istyrm ama olmuyodu 2 aydr doktora gidiyrm bu 3.ay olck ama sanrm gebe kalamama nedenim yumurtalarmn büyüyüp çatlamayp kiste dönşmesi önceki ayda bunu yaşadım yne çatlamamş koccamn olmşdu adetle gtmşdii.dilerim bu ayda adetle gider..yani önceki 6 ayda hamile kalmam zaten imkanszmş :)) çatlamadğı için mecbrmş tedavi iyiki doktora gtmşim 1 yılı beklemedm hayırlısı olsn bide fazla stres yapyrm ondn ble çatlamaz dedi doktor..hayırlısı olsn hakkmzda..cnm kkist varsa takip ettir yumurtalar kiste dönüşyrsaa çatlamayrsa gebe kalman imkansz bnm gibi :(( dilerim senin için herşey yolndadr....

doktorum hormon testi istemedi normal dedi sizce iyi bişey mi?

yüüzüne bakark iyi diyeblck bi doktor yokkii..değerlerin yüksek ise gebe kalman zor..adet,n 3.günü yapılıyor hormon testleri ben hiçbişeym olmadığı halde iki kere yaptrdm belki yükselmşdr diye...

tşk.ederim arkadaşım (naz1969) morel verdin hakkımızda hayırlısı olsun liste yapacaksanız benim bat 10 eylül inş.kısmetse

Arada bir geliyorum kızlar:( Okul başladı malum vaktim olmuyor koşturmaktan. Öncesinde memlekete gittim net yoktu falan.
NAsıl durumlar,var mı güzel haberler?

Back
X