bende giriyorum arada canım bakınıyorum yapalım liste burdada ben ztn hamiş oldugumu öğrenim her listeye yazıcamm hamileyimmm diebu arada evet canım yumiş günlerindeyim erken yumurtladım o zmnıda değerlendirdim şuandada 14-15 gunler degerlendırıyoruz bakalım :) adama dn kahve içirdim şaka gibi ,hiçte sevmez kahve:))))) ama tuhaf bir ağrım var yaa sağ ve sol kasıklarım 2gundur batıyor iişki sırasındada cok agrı yaptı dünn nefes alamadım yumurtlamada boyle ağrı olurmukı anlamadım ne ağrısı bu geçmedi gitti
nazcım inşallah seninde güzel haberlerini duyarız burdan inşallahhhhh hadi bakalımmm kurban oldugum gorsun bu isteklerimizi cuma cuma..
amin cnmm inşallahh bizede sıra gelcek müjdeli haber sıramızı beklyrz rabbim hayırlısı nezamansa o zaman versin:))
sadece bebek için dua etmeyn sağlıklı hamilelk versin diye de dua edin çünkü hamile olduktn snraki 9 ayda kötü olursanzz fena oluyo ya allh korusun..
canım ağrıların yumurtlama ağrısı korkmaa öyle oluyo herkesde olmaz bendede oluyo...bende kocişe hep kahve yapardım işe yarıyomş.. buayda devam etcm allah izin verrse cnm bnmm.sen nezmndr istyrsn problem varmı cnm?