• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

kız ayıp nasıl soram anneme ben onu :9::9::9::9: ama kaynanama soram o cekınmez anlatır tıkır tıkır:16::16::9::9::9::9: valla ben yumurtlama gunu olayına inanıyom sonucta yumurtayla spermın karsılasması gerekıyo kural bu... ama tabı daha onemlısı rabbımın onların karsılasmasını dılemesı:26::26::26: nıketım hıçbır sorunları olmadığı halde hamıle kalamayan kadınlar var:ssz::ssz::ssz::ssz: ama bız kalacaz allahın ıznıyle.. ne demiş hz. ali... Allah(CC) kabul etmeyeceği duayı kuluna ettırmezmış:3::3::3::3: hem öle kuru kuruda ver allahım dıyenlerdensenızde yapmayın arkadasım öle bı abdest alın bı namaz kılın seccadenıze akıtın goz yaşlarınızı.. heee dersenız kı cocuk sahıbı olanların hepsı namazında nıyazındamı yapıyolar tuttuyo.. ay sız bır bılsenız o namazda seccadelerı ıslatarak edılen duanın sonucunda gelen seylerın havadan gelen seylerden daha guzel olduğunu su mubarek gunlerı bence ılışkıden zıyade duadan boş gecmezdınız:19::19::21::21: ben ınanıyom cunku ben esımı ve ailesını allahtan öle ıstedım:16::16::16::16: şimcik olacak cocuğumunda okadar hayırlı ve dunyanın en guzel bebeklerınden bırı olacağına ınanıyomm:16::16::16::16::16::16:

cnm benm kalp kalbe karşıda bukadrmı aynı anda birbrne yakın şeyler yazmışız :)) benim imkansızım kocamdıı...iki dünya yanyana gelse biz gelemezdkk ama biz beraberz ya rabbiminden istypde vermyck bişeyi yoktur....ben hep inandm eşimle birgün mutlu olacğma sabhalara kadr namaz kıldım ağladım secdede hemde çok rabbime yalvardım...rabbim mucizelerle dolu bir hayat verdi..istediğimin kat katını verdi hamdı senalar olsn şükürler olsn rabbime...

duayla kader değişiyo...olmayck bişe yok ama önce inanın...bi oğlum olcağna inanyrm hayırlısı olsn ama rabbim nezaman verck dersenizz yakında....inanyrm...rabbim heerkese gönlündekini versin..

cnm benm kalp kalbe karşıda bukadrmı aynı anda birbrne yakın şeyler yazmışız :)) benim imkansızım kocamdıı...iki dünya yanyana gelse biz gelemezdkk ama biz beraberz ya rabbiminden istypde vermyck bişeyi yoktur....ben hep inandm eşimle birgün mutlu olacğma sabhalara kadr namaz kıldım ağladım secdede hemde çok rabbime yalvardım...rabbim mucizelerle dolu bir hayat verdi..istediğimin kat katını verdi hamdı senalar olsn şükürler olsn rabbime...

duayla kader değişiyo...olmayck bişe yok ama önce inanın...bi oğlum olcağna inanyrm hayırlısı olsn ama rabbim nezaman verck dersenizz yakında....inanyrm...rabbim heerkese gönlündekini versin..

sana ruh arkadasım dıye bosunamı dıyom bebeğim ben:16::16: senın oğlanla benım bebeciğimi de arkadas yapalım emınım cok ıyı anlaşırlar:16::16::9::9::9::9:

ya temmuz kızım sen yeni evlisin zaten yazık adam :))) nasıl dayanyo adamcağz :)) bişe olmaz ya :) ben dayanmyrm walla kocama :)))alışdım bu ay :))

amannnn sıcakta zor iş be hergün hergün.... bana göre hava hoş ben tatildeyim de eşim çalışıyo napsın adamcağız. bi de aklıma şu asöz geliyo 'üşenenin oğlu kızı olmazmış' :34:bilmiyorum sizin oralarda söylenir mi?

Hepinize çok çok teşekkürler :54:

Kızlar belirtiler geçen hafta cumartesi başladı, en belirgin olan sol kasığım ağrıyor ve belim bazen ağrıyor, ara ara ateş basıyo, çok duygusalım :43: :1: sürekli uzanmak istiyorum :17: bide içim yanıyor :9: şimdilik belirtiler böyle :) gelişmeler oldukça paylaşıcam

Kızlar belirtiler geçen hafta cumartesi başladı, en belirgin olan sol kasığım ağrıyor ve belim bazen ağrıyor, ara ara ateş basıyo, çok duygusalım :43: :1: sürekli uzanmak istiyorum :17: bide içim yanıyor :9: şimdilik belirtiler böyle :) gelişmeler oldukça paylaşıcam

bende istiyorum bu belirtilerden :32:

kızlar napıyorsunuzz kimseler yokmuu

ya forumda sorun mu var ben 72 sayfadan 73e gecemıyorummm son sayfa desmde 72de kalıyoo anlamdım noluyoo:))

herkese merhaba...
ben de umudunu ağustosa taşıyanlardanım. bu ay 8. ayımız olacak...
ben bebiş istediğimden beri neredeyse etrafımdaki herkes hamile kaldı. bu sürece şahit olmak da zor oldukça. Tabii Rabbim kimseyi bekletmesin, isteyene hemencecik versin bebişini.
Ben de hep dua ediyorum bana da hayırlı zamanda hayırlı evlat ver diye ama bi yandan da sabretmekte zorlanıyorum. üzülüyorum bazen, kendimi tutamayıp ağlıyorum. ve bekledikçe gelmediğinde, içimi sanki normal yolla olmayacağı yönünde bir korku kaplıyor :14::14::14: doktora gideceğim tekrar ramazandan sonra, artık rahim filmi mi ister ne yapar bilemiyorum...

Arkadaşlarrrrr, buu sabah tekrar test yaptım veeeeee 2 çizgiii :49: sırada kan testi var :8::8::8::8::16::16:

:nazar: hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin çoookkk sevindimmm

çokk iiyiii yaaaaaaa allh hepimize o çift çizgileri görmeyi nasip etsinnnn:) bendee hftasonu gordum çift çizgiyi ama kendım için dgeıl kuznımde bbek istiyoduu ilk ayda hamıle kaldıııı hıc kafasına takmıyoduuu hattaaa olmaz faln dıyoduuu test yaptık cıft çizgııııı o mutlulugu ıns bızde yasarızzzzzz:)
maşallah kuzenine, kesinlikle öyle ben de ilk hamileliğimi öyle ansızın yaşadım, şimdi iste düşün bekle gelmiyor işte
çok takmamak gerek.

kızlar bende yeni öğrendim hamile olduğumu 6 haftalıkmış ilk kızım evliliğmden 3 sene sonra aşılamayla olmuştu bunu hiç beklemiyodum şoktayım darısı başınıza asla vazgecmeyin
:nazar: Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli eylesin hayırlısıyla kavuştursun sizi.

herkese merhaba...
ben bebiş istediğimden beri neredeyse etrafımdaki herkes hamile kaldı. bu sürece şahit olmak da zor oldukça. Tabii Rabbim kimseyi bekletmesin, isteyene hemencecik versin bebişini.
Ben de hep dua ediyorum bana da hayırlı zamanda hayırlı evlat ver diye ama bi yandan da sabretmekte zorlanıyorum. üzülüyorum bazen, kendimi tutamayıp ağlıyorum. ve bekledikçe gelmediğinde, içimi sanki normal yolla olmayacağı yönünde bir korku kaplıyor :14::14::14: doktora gideceğim tekrar ramazandan sonra, artık rahim filmi mi ister ne yapar bilemiyorum...
sabırlı ol canım önce psikolojini düzeltmen lazım kendini önce bebek olmazsa bunun dünyanın sonu olmadığına inandır ve düşünmeyi bırakarak anını en iyi şekilde yaşa ve değerlendir bir gün seninde evin şenlenecektir

canım bende bu belirtilerin fazlasıda vardı kesin hamileym diyordum ama kısmet olmadı işte demekki neymiş kendimizi dinleyip bu belirti şu belirti dememek lazımmış :31:
kızlar bende yeni öğrendim hamile olduğumu 6 haftalıkmış ilk kızım evliliğmden 3 sene sonra aşılamayla olmuştu bunu hiç beklemiyodum şoktayım darısı başınıza asla vazgecmeyin
hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip eylesin inşallah
bak demedi deme ben bişeyi çok istersem temizkalpliymdr olur ha...hiç şaşırmam bak haberin olsun...

hayatımda okdr imkansızlıklar vardıkii inandim ben imkansız olan herşey ve rabbim inandıklarımı bana yaşattı...

o nedenle ben hep inanyrm belki zaamanını bilmyrm ama sabretmeden hiçbirşey olmuyor rabbim bakıyo kulum diyo çok sabırlı ...

isteyin rabbim bişe istetiyorsa yapacaktırki sizden duymak istyor size söyleten bana söyleten yine rabbim..
sen çok istiyorsun benim adet gelmiyor zaten kız :9: kaldı öyle sadece akıntı şeklinde hiç normal adet kanına dönüşemedi ağrım sızımda yok hayırlısı bakalım ilaçta yazdırdım ama kullanamıyorumda doktorda bişe olmaz kullan gebelik anlaşılırsa hemen kullanmayı bırak ilk 3 haftada bebeğe bişey olmaz dedi
canım Rabbim hep gönlüne göre versin senin inşallah hep dua ediyorum sana görmesem tanımasamda çok sevdim seni kalbinin güzelliği konuşmalarına yansıyor Rabbim inşallah bütün güzellikleri yaşatır sana dualarım seninle hep

nazcım ya bir listemi yapsak bilmiyoruz şimdi kimin batı ne zaman

herkese merhaba...

Bende aynı şeyleri yaşadım canım.Seni çokiyi anlıyorum. Moralini yüksek tut, aklına da kötü şeyler getirme. bu arada çok fazla acaba hamilemiyim,değilmiyim diye düşünmek adet düzenini bozuyor. O yüzden çok takılmayalım
Allah hepimize tez zamanda bebişler versinn. Amin

sen çok istiyorsun benim adet gelmiyor zaten kız :9: kaldı öyle sadece akıntı şeklinde hiç normal adet kanına dönüşemedi ağrım sızımda yok hayırlısı bakalım ilaçta yazdırdım ama kullanamıyorumda doktorda bişe olmaz kullan gebelik anlaşılırsa hemen kullanmayı bırak ilk 3 haftada bebeğe bişey olmaz dedi
canım Rabbim hep gönlüne göre versin senin inşallah hep dua ediyorum sana görmesem tanımasamda çok sevdim seni kalbinin güzelliği konuşmalarına yansıyor Rabbim inşallah bütün güzellikleri yaşatır sana dualarım seninle hep

cnm bnm inanki herşey karşılıklı kırmızıları görmemene sevndm dilerim böyle devam eder cumaya müjdeli haberler verrsn bizlere daha önce böyle olmşmuydu..ilaçları kullanma allah korusun...dualrım herkesle en erken sana diye yoğunlaşdım diğer arkaşlar lütfen yanlş anlamayın dualarım hepinizle.....rabbim herkese gönlündekini enkısa zamanda versin aralarındn benide ayırt etmesin....

tatlım ya sen liste yaparmısın inankii ben çok beceremem sanırım :)) yada gönüllü biride yapabilir çok sevinirim...

Back
X