kız ayıp nasıl soram anneme ben onuama kaynanama soram o cekınmez anlatır tıkır tıkır
valla ben yumurtlama gunu olayına inanıyom sonucta yumurtayla spermın karsılasması gerekıyo kural bu... ama tabı daha onemlısı rabbımın onların karsılasmasını dılemesı:26::26::26: nıketım hıçbır sorunları olmadığı halde hamıle kalamayan kadınlar var
ama bız kalacaz allahın ıznıyle.. ne demiş hz. ali... Allah(CC) kabul etmeyeceği duayı kuluna ettırmezmış
hem öle kuru kuruda ver allahım dıyenlerdensenızde yapmayın arkadasım öle bı abdest alın bı namaz kılın seccadenıze akıtın goz yaşlarınızı.. heee dersenız kı cocuk sahıbı olanların hepsı namazında nıyazındamı yapıyolar tuttuyo.. ay sız bır bılsenız o namazda seccadelerı ıslatarak edılen duanın sonucunda gelen seylerın havadan gelen seylerden daha guzel olduğunu su mubarek gunlerı bence ılışkıden zıyade duadan boş gecmezdınız
ben ınanıyom cunku ben esımı ve ailesını allahtan öle ıstedım
şimcik olacak cocuğumunda okadar hayırlı ve dunyanın en guzel bebeklerınden bırı olacağına ınanıyomm
![]()
cnm benm kalp kalbe karşıda bukadrmı aynı anda birbrne yakın şeyler yazmışız :)) benim imkansızım kocamdıı...iki dünya yanyana gelse biz gelemezdkk ama biz beraberz ya rabbiminden istypde vermyck bişeyi yoktur....ben hep inandm eşimle birgün mutlu olacğma sabhalara kadr namaz kıldım ağladım secdede hemde çok rabbime yalvardım...rabbim mucizelerle dolu bir hayat verdi..istediğimin kat katını verdi hamdı senalar olsn şükürler olsn rabbime...
duayla kader değişiyo...olmayck bişe yok ama önce inanın...bi oğlum olcağna inanyrm hayırlısı olsn ama rabbim nezaman verck dersenizz yakında....inanyrm...rabbim heerkese gönlündekini versin..