• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

kızlar karar verdim 19 temmuza kadar gitmeyeceğim kan testine zaten o zamana kadar adet olursam olurum ama o zamana kadar idrar testi yapmayı planlıyorum hayırlısı artık dua edin nolur kızlar bana

tatlım kendni nasıl iyi hissedcksn öyle yap...erken yapdm diye aklnda kalmasn istyrsn sabredeblrm diyrsan bekle ama olmadı yarını atlat salı sabhı evde kendn test yap...1 gün gwçmş olur...dilerimm topiğimizi yer,ndn oynatr müjdeli haberler verrrsnn:49::49::49::49:

tatlım kendni nasıl iyi hissedcksn öyle yap...erken yapdm diye aklnda kalmasn istyrsn sabredeblrm diyrsan bekle ama olmadı yarını atlat salı sabhı evde kendn test yap...1 gün gwçmş olur...dilerimm topiğimizi yer,ndn oynatr müjdeli haberler verrrsnn:49::49::49::49:

canım benim yaaaa okadar güzel yazmışsınki iyi dileklerini içim kıpır kıpır oldu Allah razı olsun senden inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz

ayy cnmm ya inşşallahh güzel haberler alcz ya heyecan yapdm bak :)) ara ara batmalr daha önce olurmuydu?

yok canım kasıklarımda huzursuzluk sadece yumurtlama döneminde 1 gün bile sürmeden olurdu
goğüsler ne alemde :26::26: gebelık akıntısı denılen su balgamsı sarımtırak akıntı varmı:26::26: gercı bunlar herkeste olmuyomuş ama sorayım dedım:16::16:
sol göğsüm ucu ağrıyordu ama k.rengi gelince geçti ama bugün birşey dikkatimi çekti sol göğüs halkam sağ göğüs halkamdan daha büyük yenimi oldu bilmiyorum
tatlım ya kan testi dedin yaa :)) içim titredii yaa hayırlısı cnmm 4 gün kaladan itibaren olablr demişdik...sbh sen kan versen sabah sabh müjddelii haberler versenn süper olur......

birde yaylada grip oldum deli gibi öksürüyorum boğazım iltihaplandı ne ilaç yutabiliyorum ne bişe öğrensemde ona göre antibiyotik alsam boğazımın hayrına olacak aslında ama ben acele etmiş olmaktan korkuyorum

kızlar çok kötüyüm kusmaya başladım sapsarı su çıkıyor midemden ben çok fena üşüttüm galiba kasığımdaki ağrıda gitti sanki ama k.rengi akıntı devam etmiyor o da kesildi heralde ben doktora gidicem birzdan öğleden sonra 2 buçukta veriyorlar kan sonucunu ona görede dahiliyeye görüncem yoksa zatürre olacam bu arada kasıklarımın ağrısının üşütmemle alakası yok kasıklarım 2 haftadır ağrıyor fakat ben 2-3 gündür üşüttüm

ooooo ben hastaneye gittim kan verdim geldim hala kimse gelmemiş buralara :) sonucu saat 14:30'dan sonra alacağım kızlar dua edin bana çok korkuyorum
dr önce ultrasonla baktı bebekte yok kistte dedi oysa 1 yıl önce başka dr bana yumurtalıklarını kist sarmış demişti tabi o dr idrara sıkışık bakmıştı usgde bu normal baktı kist yok dedi yanılıyormu acaba göremedimi eğer gerçekten yoksa çok mutlu olurum vallahi istanbula döner dönmez kendi doktoruma gideceğim
birde çok erken gelmişsin dedi bana

çok geçmiş olsun canım..

inşallah 14.30 da müjdeli haberini alırsın..:16:

37 erece süper bi ateş..hadi inşallah:16:

ben de çarşamba test yaptırcam....aslında cuma yaptırcktım ama gebelik yok ise hemen ankaraya gitmemiz lazım o yüzden erken yaptırıcam....

ağustosta tüp bebek düşünyorum...

bu arada sende hiç belirti varmı cnm göğüs ğrısı vs..bende hiç bişey yok..

37 erece süper bi ateş..hadi inşallah:16:

ben de çarşamba test yaptırcam....aslında cuma yaptırcktım ama gebelik yok ise hemen ankaraya gitmemiz lazım o yüzden erken yaptırıcam....

ağustosta tüp bebek düşünyorum...

bu arada sende hiç belirti varmı cnm göğüs ğrısı vs..bende hiç bişey yok..

inşallah hamişsindir canım
canım benim göğüslerimde son günlere yakın soldakinin ucuna dokununca ağrıyordu sağda bişe yoktu benimki normalde koltukaltlarımın ağrısından duramazdım neyse bende lekelenme olunca o ağrıda uçup gitti ama dolgunlaşmış göğüslerim birde sol tarafın k.rengi halkası büyümüş gibi ama emin değilim

lekelenmen de oldu demek yerleşmede olurmuş o genelde..

inşallah güzel haberni alıcaz canım...ben buralardayım 14.30 da haberini bekliyorum:16:

canım ben en son 16 haziranda adet olmuştum yani bugün 31. günü oluyor ve doktor bana erken gelmişsin dedi senin sat ne zaman?

şunuda belrtmek istiyorum ben bu ay istanbuldan adanaya geldim bir sürü yün işiyle uğraştım ağır kaldırdım yoruldum tekire gittim geldim araba zıplaya zıplaya eğer ben hamişsem valla sen hiç korkma git ankaraya :)

inşallah güzel haberni alıcaz canım...ben buralardayım 14.30 da haberini bekliyorum:16:

canım ona çokta güvenmiyorum çünkü benim adetlerimde olurdu zaten hep ama son 2 aydır olmadı ümitlensemde güvenmiyorum lekelenmeye her an adette başlayabilir

kızlar siz böyle yazıştıkça bana heyecan basıyor :)) 14:30 da inşallah o güzel haberi alırız senden :)) benimde bat 7 ağustos bu ay ilk denemelere başlıcaz bakalım... hepimizden güzel güzel haberler alırız inşallah....

kızlar siz böyle yazıştıkça bana heyecan basıyor :)) 14:30 da inşallah o güzel haberi alırız senden :)) benimde bat 7 ağustos bu ay ilk denemelere başlıcaz bakalım... hepimizden güzel güzel haberler alırız inşallah....

ben heyecanlanamıyorum bile canım çok korkuyorum her an adet olacağım, negatif sonucu alacağım diye haaa birde benim kalp atışımda hep 115 çıkıyordu tansiyon aletiniz varsa ölçermisiniz ben halamın yanında kaldım biraz onun vardı ve evde kim varsa ölçüyorduk herkesinli 70-86 arasıyken benimki 115 çıkıyordu normalmi bilmiyorum

canım ben en son 16 haziranda adet olmuştum yani bugün 31. günü oluyor ve doktor bana erken gelmişsin dedi senin sat ne zaman?

şunuda belrtmek istiyorum ben bu ay istanbuldan adanaya geldim bir sürü yün işiyle uğraştım ağır kaldırdım yoruldum tekire gittim geldim araba zıplaya zıplaya eğer ben hamişsem valla sen hiç korkma git ankaraya :)

canım benim adetim bu ay karıştı günü bende kestiremiyorum.....
şöyle ki..sat 27 haziran normalde 14-15 gün sonra ovulasyonum oluyor...
ama bu ay aşılaama için dr 10.gün çatlama iğnesi vurdurdu vede 11 gün aşılamam oldu...
adet tarihimde 4-5 gün öne çekilir diye düşünüyorum..
yani ya önümüzdeki pazar...yada sonraki çarşamba:1::1:
karıştı bu ay..

canım ben korkmam giderim ama p.tesi eşimin burdaki görevi son buluyo ozamana kadar gidemiyoruz ankaraya..tek dileğim p.tesiye kadar adet olmamam..
yoksa ağustos ayındaki tüp bebek girişimimiz suya düşecek:31:

inş.hamileyimdir de gerek kalmaz...

Son düzenleme:
ama bu ay aşılaama için dr 10.gün çatlama iğnesi vurdurdu vede 11 gün aşılamam oldu...
karıştı bu ay..

canım ben korkmam giderim ama p.tesi eşimin burdaki görevi son buluyo ozamana kadar gidemiyoruz ankaraya..tek dileğim p.tesiye kadar adet olmamam..

canım inşallah Rabbim sana kuzucuğunu verir inşallah hamişsindir

ooooo ben hastaneye gittim kan verdim geldim hala kimse gelmemiş buralara :) sonucu saat 14:30'dan sonra alacağım kızlar dua edin bana çok korkuyorum
dr önce ultrasonla baktı bebekte yok kistte dedi oysa 1 yıl önce başka dr bana yumurtalıklarını kist sarmış demişti tabi o dr idrara sıkışık bakmıştı usgde bu normal baktı kist yok dedi yanılıyormu acaba göremedimi eğer gerçekten yoksa çok mutlu olurum vallahi istanbula döner dönmez kendi doktoruma gideceğim
birde çok erken gelmişsin dedi bana
cnm haydı hayırlı haberlerını beklıyoruz ınşallah..:16::16: valla gec yatınca gec kalkıyoruz halıyle:9::9::9: bendede akşamdan berı bır gaz patlıycam sandım ya daha yumurtlamaları oynuyorum ben ne bu gez anlamadım:17::1::1::1:
karıştı bu ay..

ayyy haydı bakım cnm sendende guzel guzel haberler alırız ınş:16::16::16::16:

cnm haydı hayırlı haberlerını beklıyoruz ınşallah..:16::16: valla gec yatınca gec kalkıyoruz halıyle:9::9::9: bendede akşamdan berı bır gaz patlıycam sandım ya daha yumurtlamaları oynuyorum ben ne bu gez anlamadım:17::1::1::1:

ayyy haydı bakım cnm sendende guzel guzel haberler alırız ınş:16::16::16::16:

canım o gaz beni fena yapmıştı patlayacam sanıyordum :) havadan oldu sanırım temiz hava bana yaraamadı :) ama geçti şükür

kızlar harika bir rüya gördüm. sarışın bi bebek(kız) kimin olduğunu bilmiyorum ama benim değil. nasıl ama böyle pamuk gibi oynuyorum onunla hamur gibi kucaklıyorum sarılıyorum sürekli. yolculuğa çıkmışız onunla, yeni tayin yerimize gidiyoruz. çok güzel bi histi, gülümseyerek uyandım resmen:16:
rüyamı yorumlayabilecek birileri var mı?

Son düzenleme:
kızlar harika bir rüya gördüm. sarışın bi bebek(kız) kimin olduğunu bilmiyorum ama benim değil. nasıl ama böyle pamuk gibi oynuyorum onunla hamur gibi kucaklıyorum sarılıyorum sürekli. yolculuğa çıkmışız onunla, yeni tayin yerimize gidiyoruz. çok güzel bi histi, gülümseyerek uyandım resmen:16:
rüyamı yorumlayabilecek birileri var mı?

canım valla hiç anlamam rüyalardan ama cevapsız kalmasın diye yzayım dedim rüyan hayırlara vesile olur inşallah

Back
X