"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

ama şu var bu kesin olan bişe herkesde olıuyo...gebe kalman çok yakın...korunmayı bıraktıktan sonraki adet düzensizliği azlığı çokluğu rahimin bebeğe hazırlandğı anlamndadır..bende öle oldum gebe kalmamız çok yakın merak etme allahın izniyle..

ayy buna cok sveındım ozmnnnnn cunkuu benım hep 28 gunde bır olurdu gen ayy 26. gunde oldum bı oncekı ay cok yogun oldum gecen ay benımde 3gunde pat dıe bıttıııııı :))

ayy buna cok sveındım ozmnnnnn cunkuu benım hep 28 gunde bır olurdu gen ayy 26. gunde oldum bı oncekı ay cok yogun oldum gecen ay benımde 3gunde pat dıe bıttıııııı :))

öyle cnm bi arkkdşda çok az olmş bu ay hamiş oldğnn müjdsni vrdi rahat olun rabbim dualrmızı geri çevrmyck inanın

öyle cnm bi arkkdşda çok az olmş bu ay hamiş oldğnn müjdsni vrdi rahat olun rabbim dualrmızı geri çevrmyck inanın

inşş yaaaaa bunları okudukca dahada umutlanıyorum bu ay olmazsa obur ay olucakkk uzulmek stres yokkkkkkkkkkkkkk:)

inşş yaaaaa bunları okudukca dahada umutlanıyorum bu ay olmazsa obur ay olucakkk uzulmek stres yokkkkkkkkkkkkkk:)

cnm bnmm üzüleblrz doğal olark kndmizi ister istemez hazırlıyrz ben dahil hepimiz öyleyiz birbrimizi o nednle bukdr iyi anlyrz..bende çok üzlcm ağlycm neden dycm ama 2.günü kndme gelecğm devam edecğm..her ay ayrı umut rabbimin en çok sevdği kulları sabreden kulları..rabbim hepimize hakkımzda hayırlısını versin

aminnnnnnnnnn canımmmmmm...

adetinin ilk gününden sayacaksın son gününden değil....yani 11 gündn snra sık illşkn olacak 20.güne kdr felan

adetinin ilk gününden sayacaksın son gününden değil....yani 11 gündn snra sık illşkn olacak 20.güne kdr felan
Hmm o zaman bi hesaplama yapacak olursam
canım yumurtlama gününe denk gelmemiş sanırım bide eşim biraz tembel
3 günde bir harekete geçiyor anlaşılan hiç şansım yokk

bugun saat 1e kadr zamn nasıl gectı anlamdım sııznle muhebbet ederken ofistee tekimmm siz gıtınız patladım sıkıntıdann:)

İnşallah canım hayırlısıyla allah isteyen herkese nasip eder umarım

Hmm o zaman bi hesaplama yapacak olursam
canım yumurtlama gününe denk gelmemiş sanırım bide eşim biraz tembel
3 günde bir harekete geçiyor anlaşılan hiç şansım yokk

tatlım beraber oldğun gün bi takvme çizgi at bu yöntmide yeni buldum ben..daha yeniymişsin çok düşünme evlliğinn tadını çıkarr

olmayck diye bişe yok amada dilerimki süpriz olurr...müjdeli haberler verrsn..

bugun saat 1e kadr zamn nasıl gectı anlamdım sııznle muhebbet ederken ofistee tekimmm siz gıtınız patladım sıkıntıdann:)

tatlım arada çalışalm dedik :)) kocasz kalcm çock yapcm diye hep burdym sizlerleym :) kocaya iş varken yaklşyrm oda çocuk için :))
aslında öle değil ya ben kocamı çok seviyrm bi kızım var bir oğlum olsnda hayırlısyla onun adını koyym istyrm.

allh bozmasın cnmmm :) eşinin adınımı koyucaksınnn coocgunaaa:)

rabbm nasip ederse ama velakin eşim istmyr herkes baana megolaman dyck diyo :)) bnde sölersn bnm istdğimi diyorum :)
ben çok istyrm

tabıkı sen bılrısın ama bende eşin gibi dusnyorum bana gerıp gelırrrrr hep babasıyla coogunun ısmının aynı olmasııı:))

hoşgeldin şekerim ikizlerin annesi

sende bnm gbi heycnlımısn doktor randvsu için

hemde nasıl sıgaran varmı ya ben bu klomen kullanıp kıst sahıbı felan olanları okudukce bır tedırgın oluyorum olumlu dusunmeye calışıyom ama:2::2:
cok heycanlıyım valla yumurtlama akıntılarım baslamadı bu ay acaba bı terslıkmı var dıyorum artık yarın ola hayrola sen ne durumdasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…