"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

tabıkı sen bılrısın ama bende eşin gibi dusnyorum bana gerıp gelırrrrr hep babasıyla coogunun ısmının aynı olmasııı:))

tatlım eşimin iki adı var birini kullanyr :)) ben iki adını koymk istyrm ve ikisinide kullnmk istyrm

ben çok kocacık biriyim evlenmedn önceden beri hayalim cnm bnm..tabi zevkler tartşlmz bu bnm fikrim

tatlım eşimin iki adı var birini kullanyr :)) ben iki adını koymk istyrm ve ikisinide kullnmk istyrm

ben çok kocacık biriyim evlenmedn önceden beri hayalim cnm bnm..tabi zevkler tartşlmz bu bnm fikrim

ikisi ismi olması baskaaa tabıkıdeeee cnmmm allh gonlumuze gore verıır ınssssssss :)

kızz sen geldin forum dondu heycndn snrmm

banamı dıyon:26::26: bana gıyosan olabılır cunku benım heycanım topığe işler cnm ya nedense bana bır umıtsızlık coktu nıye boyle oldu anlamadımson gun stresımıdır nedır ama böle yaparsam olmaz kı bebeğim gelmezkı streslı anneye

öle deme ya ben kabıma sıpmıyrm hiç böle olmamaşdm heleki sen bana blmdklrmi anlattn neblm doktora olmdı banda çatltma iğnesi vur dycm kıvama getrdn beni..kndni bu halemi getrdinn hayırrr istemyrrmmm topiğimzde umutsz kimseyiii tatlımmm ...yarın rabbm izin verrse ikimzde çok güzel haberler vereceğizz buna inanıyrmm..

inşallah cnm ya ne bıleyım sankı cokta umıtlenırsem hayal kırıklığını uğrayacak gıbı hıssedıyom kendımı ama sonucta yarın ola hayrola belkı korktuğum gıbı olmaz belkı guzeldır hersey oncesı bellı olmayan sey ıcın bu kadar uzulmeye değmez yaaa :26::26: yarın saat kacta gdııcen bakım sen yımırtaları gormeye

dünden beri neler neler konuşmuşsunuz kızlar.... ben ne kadar fransızmışım meğer bu gebelik olayına hadi bakalım hayırlı haberlerinizi bekliyorum yarın.

12.00de :)) sen ?

dünden beri neler neler konuşmuşsunuz kızlar.... ben ne kadar fransızmışım meğer bu gebelik olayına hadi bakalım hayırlı haberlerinizi bekliyorum yarın.
sorma valla muhabetın dıbıne vurduk dun akşam ınşallah hepımızden hayırlı haberler gelcek bu ay allahın ıznyle
12.00de :)) sen ?

valla bende 11 gıbı gıtmeyı düşünüyorum ama:26::26:

ne guzel söledın cnm hem öle sabredılerek kazanılan hersey daha değerlı oluyo bazen belkı evlatlarımızda öle olur sabır tohumundan cıkarıyos bız onları

cnm bnmm üzüleblrz doğal olark kndmizi ister istemez hazırlıyrz ben dahil hepimiz öyleyiz birbrimizi o nednle bukdr iyi anlyrz..bende çok üzlcm ağlycm neden dycm ama 2.günü kndme gelecğm devam edecğm..her ay ayrı umut rabbimin en çok sevdği kulları sabreden kulları..rabbim hepimize hakkımzda hayırlısını versin

aması ya yapma böle cnmm sen bizi böyle ümtlndrdn ( tamm ozmn bnde ümtsz olcmm

deme öle deme umıtsızlık seytandandır ve ben allaha sığınıyorum sadece hayal kırıklığına uğrama korkusu durtuyo bıyerlerde bazen ama gecıyo:18::18::18::18::18:

valla bu ikinci ayımız olacak. bu ay bildiğim bütün prosedürleri uygulayacağım. olmazsa bi daha ki aya doktorda alacağım soluğu

valla bu ikinci ayımız olacak. bu ay bildiğim bütün prosedürleri uygulayacağım. olmazsa bi daha ki aya doktorda alacağım soluğu

bencede al.. doktorlar bır yıl hıç bısey yapmak ıstemıyolar bılesın.. bır yıl olmaması normalmıste olmazsaymış gelcekmısızde.. manyakmısınız kardesım dıyesım delıyo öle dıyen doktorlara sen hıç boryol her ay adet olduğunu gorerek yasadınmı dıyesım gelıyo ama demıyom tabı baktırmak en ıyısı ben 9 uncu aymıydı ne gıttım baktırdım ıyıkıde baktırmısım hıç değilse ıkı ayda tedavı oldum boş boş beklemedım

ya boyle bır mucıze olsa su mubarek aylar hurmetıne tanıdığım tanımadığım bebek ısteyen herkes hamıleyımmmmmmm dıye bağırsa

tatlım ya sen kaçncı günü doktora gtmş olcksn yani kaç keere gtmk gerekiyo 9.gün gtttm 13.gün gtcm bdaha çağırckmı beni.bide çatladysda iğne yap desem yaparmı :):2: olan aklımda gtti bana öğrttn ya bunları

cnm ben 11. gun gıtmış olacam.. duruma bakar artık belkı 12. 13. gunlerde gel der bılemem yarın söylerım durumu.. catlatma iğnesını yumurta catlamışsa yapmazlar canım.. dıyelım kı 20lık oldu sneın yumurta doktor onun yeterlı olduğunu düşünürse vurur.. yanı yumurtaların ıstenılen kıvama gelmedıyse muhtemelen vurmaz.. şimdi sen yarın gıt doktorun yumurtalarına baksın.. olgunlaşmış derse. dekı catlarmı acaba cunku bazen olgunlassada catlamaya bılıyormuş bız ısı sağlama almak ıcın catlatma ığnesımı yapsak sız daha ıyı bılırsınız ama bende herseyın yapıldığından kendımce emın olmak ıstıyorum de o senı yonlendırır

Hcg hormonu hamilelik üzerinde büyük etkisi ve yararları olan bir hormondur. Bilim çevreleri uzun tartışmalar sonrası HCG hormonunun taklit edilebileceğini ortaya koymuşlar ve bunlar uzun yıllar hamileler üzerinde denendikten sonra piyasaya HCG hormonu taklit edici ilaçlar olarak çıkmıştır. Günümüzde HCG hormonunu taklit eden ilaçlar ile hamilelere çatlatma iğnesi adı altında bir iğne yapılır ve yumurtaya müdahale edilir. HCG hormonu taklidi kullanılarak oluşturulan ilaç olgunlaşan yumurtayı çatlatma iğnesi olarak bilinen bu iğne ile çatlatır.

Ovitrelle Çatlatma İğnesi

Ovitrelle Çatlatma İğnesi

Çatlatma iğnesi nasıl yapılır sorusuna ise bir çok kaynak farklı cevaplar verse de bugün uygulanan en geçerli yöntemler kalçadan tozu sulandırarak uygulanan pregnyl ampul ve karından sulandırılarak cilt altına enjekte edilen Ovitrelle iğneleridir. Tüp bebekte çatlatma iğnesi ve Aşılama tedavilerinde çatlatma iğnesi ise hamilenin progesteron salgılayıp hamileliğini sürdürmesi amacı ile yapılır. Çatlatma iğnesinin henüz ciddi bir yan etkisi görülmemiştir. Çoğu yan etki basittir ve hamileliliğin belirtileri ile aynı tarzdadır. Bu iğne doktorlar tarafından sadece ihtiyaç durumunda kullanılması tavsiye edilen bir tedavi çeşididir.

bak senın ıcın kısacık bı bılgı buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…