cnm ben 11. gun gıtmış olacam.. duruma bakar artık belkı 12. 13. gunlerde gel der bılemem yarın söylerım durumu.. catlatma iğnesını yumurta catlamışsa yapmazlar canım.. dıyelım kı 20lık oldu sneın yumurta doktor onun yeterlı olduğunu düşünürse vurur.. yanı yumurtaların ıstenılen kıvama gelmedıyse muhtemelen vurmaz.. şimdi sen yarın gıt doktorun yumurtalarına baksın.. olgunlaşmış derse. dekı catlarmı acaba cunku bazen olgunlassada catlamaya bılıyormuş bız ısı sağlama almak ıcın catlatma ığnesımı yapsak sız daha ıyı bılırsınız ama bende herseyın yapıldığından kendımce emın olmak ıstıyorum de o senı yonlendırır
1 yıl mıııııı! ama bir yıl nasıl sabredilir ki körü körüne. bi sorunumuz varsa öğrenelim ona göre hareket edelim değil mi ama? ben de ilk bebek düşünmeye başladığımız zaman aile hekimimle görüşmüştüm. bayandır anlar dedim. nerdeeee... bi uzmana gideyim mi diye sordum. 'ne gerek var ki' dedi ve güldü. aptal gibi hissettim kendimi ve vazgeçtim. doktordur bi bildiği vardır dedim. ama kızlar ben dayanamam 1 yıl çatlarım meraktan.
2. ayda olmazsa gitsemde 1 yıldır deniyoruz olmuyo desem nolur sizce
tek kelimeyle harikasın cnmm bnmm yaa hadi hayrlsı bakalım doktor neler diyck çok heycnlanyrm ya :)) bu iğnylede hamiş kalan çok ama bir okdrda kimyasal gebelk geçrn varmş yani testte görsm inanmam hamiş oldğma :))
saol kuzum sende ölesınbu iğnenın kötu yanı kendını hamıle gıbı hıssetmenı sağlamasıymış.. yanı gösğüslerde sıskınlık karın altında batma felan.. o yuzden kanda gormedıkce umutlanmamk lazım.. ben bunu ıyıkı öğrendım dıyorum yoksa ığne yaparlarsa ben kendımı hamıle sanmaya cok meğilliyım zaten sonra kırmızıları gorunce husran yok be kımyasal gebelığın catlatma iğnesıyle alakası olduğunu düşünmüyorum.. benım bıldığım kımyasal gebelık.. yumurtanın ıcıne sperm gırmedığı halde yumurtanın kanallrdan yol alıp rahme düşmesi. boş gebelık yanı.. kırkyıld abır olur allahta kımsenın basına vermesın ne dıyım:26::26:
eşimi doktora götürmek sorun değilde, bu sperm verme olayı nasıl oluyo? umarım tahmin ettiğim gibi değildir
hahahhaa tahmın ettığın seydır kesın3 gunluk bır cınsel perhızle gıdıyo esın labaratuvar ortamında spermlerıne el kkoyuyolar doktorlar benımkı hatta ya spermlerımı alırlarsa satarlarsa boy boy cocuklarım olursa dıye dalga bıle gectı cıkınca:18::18:
tek kelimeyle harikasın cnmm bnmm yaa hadi hayrlsı bakalım doktor neler diyck çok heycnlanyrm ya :)) bu iğnylede hamiş kalan çok ama bir okdrda kimyasal gebelk geçrn varmş yani testte görsm inanmam hamiş oldğma :))
saol kuzum sende ölesınbu iğnenın kötu yanı kendını hamıle gıbı hıssetmenı sağlamasıymış.. yanı gösğüslerde sıskınlık karın altında batma felan.. o yuzden kanda gormedıkce umutlanmamk lazım.. ben bunu ıyıkı öğrendım dıyorum yoksa ığne yaparlarsa ben kendımı hamıle sanmaya cok meğilliyım zaten sonra kırmızıları gorunce husran yok be kımyasal gebelığın catlatma iğnesıyle alakası olduğunu düşünmüyorum.. benım bıldığım kımyasal gebelık.. yumurtanın ıcıne sperm gırmedığı halde yumurtanın kanallrdan yol alıp rahme düşmesi. boş gebelık yanı.. kırkyıld abır olur allahta kımsenın basına vermesın ne dıyım:26::26:
inşallah bizim doktor bize yapar yada yapmaz doğal yoldn büyüdüğünü çatldğnı görürüz..
sennde kesin değil dimi iğnen? bakack ona göre..
buarada bnm eşim sperm testi vermyr...ama bu ay hamile kalamazsam mecbur vermk zorunda yada sendn duyduğm vitamini direk doktora söyleycm yada bana adını versen alsam ben bişe olurmu...test yaptrmadn sorun yoksda çoğlsa olurmu cnmm
inşallah bizim doktor bize yapar yada yapmaz doğal yoldn büyüdüğünü çatldğnı görürüz..
sennde kesin değil dimi iğnen? bakack ona göre..
buarada bnm eşim sperm testi vermyr...ama bu ay hamile kalamazsam mecbur vermk zorunda yada sendn duyduğm vitamini direk doktora söyleycm yada bana adını versen alsam ben bişe olurmu...test yaptrmadn sorun yoksda çoğlsa olurmu cnmm
yok cnm benımde iğne olup olmayacağım bellı değil. doktor bı baksın hele yumoşlarıma ona gıre karar vercezesının ılk once sperm vermesı daha ıyı cnm cunku hıç bır sorun yoksa adama bu ıskenceyı yapma derım:18::18: ilaç 130 lıra devlet karsılamıyo... hadı tutkı aldın öle kotu kokusu varkı suya karıstırıyo oralet gıbı oluyo ama sankı tupu acık bırakmıssında gaz ıcerı sızmış gıbı kokuyo tadıda cok kötuymuş.. yanı bu ıskenceden once bı baktırın derım.. ama olmadı arastırdık sprem hız ve sayısını arttırma konusunda cok ıyı bır ılaçmış.. bı terslık cıkarsa doktor vermesede ben sana soylerım adını alırsın zaten hıçbır yan etkısı yok hafıf gaz yapması dısında benımde esımın cok kötu cıkmadı yanı normal dedıklerı boyutta ama doktor hızlarını ve sayılarını bıraz daha arttırmak ıcın verdı hele bı gıdın bakam belkı senın normal ustu hızlıdır
bu arada yasın kaç canım senın:26::26: ve esının:26::26:
yok cnm benımde iğne olup olmayacağım bellı değil. doktor bı baksın hele yumoşlarıma ona gıre karar vercezesının ılk once sperm vermesı daha ıyı cnm cunku hıç bır sorun yoksa adama bu ıskenceyı yapma derım:18::18: ilaç 130 lıra devlet karsılamıyo... hadı tutkı aldın öle kotu kokusu varkı suya karıstırıyo oralet gıbı oluyo ama sankı tupu acık bırakmıssında gaz ıcerı sızmış gıbı kokuyo tadıda cok kötuymuş.. yanı bu ıskenceden once bı baktırın derım.. ama olmadı arastırdık sprem hız ve sayısını arttırma konusunda cok ıyı bır ılaçmış.. bı terslık cıkarsa doktor vermesede ben sana soylerım adını alırsın zaten hıçbır yan etkısı yok hafıf gaz yapması dısında benımde esımın cok kötu cıkmadı yanı normal dedıklerı boyutta ama doktor hızlarını ve sayılarını bıraz daha arttırmak ıcın verdı hele bı gıdın bakam belkı senın normal ustu hızlıdır
bu arada yasın kaç canım senın:26::26: ve esının:26::26:
tatlım fiyatı kokusu önmli değil ben içmycğm :) test yaptrmzsa gerkli olp olmadğnı bilmdn içsin banane :)
27 yaşndym eşim 35
tatlım fiyatı kokusu önmli değil ben içmycğm :) test yaptrmzsa gerkli olp olmadğnı bilmdn içsin banane :)
27 yaşndym eşim 35
hahahhaa gaddar kadın senı acımıyo kacısınevalla bır zararı olmaz heralde vıtamın sonucta.. en faza dolar tasar benım esım pılot olduğu ıcın radyasyona fazla mahruz kalıyo malum radyasyon hersey gıbı spermlerede zarar verıyo yanı bızde tesvık sart sende sart olduğunu düşünuyorsan vereyım ılacın adını özelden bı bak ıstersen
hahahhaa gaddar kadın senı acımıyo kacısınevalla bır zararı olmaz heralde vıtamın sonucta.. en faza dolar tasar benım esım pılot olduğu ıcın radyasyona fazla mahruz kalıyo malum radyasyon hersey gıbı spermlerede zarar verıyo yanı bızde tesvık sart sende sart olduğunu düşünuyorsan vereyım ılacın adını özelden bı bak ıstersen
olur şekerimm çok teşekkür ederim :)) nekdr süre nezamanlar kaç tane aç tok blgsnde yazarsn sevnrm..:)) nezmn etki yaptıgda önmli geç kaldysk almayz :))yumrtlama gnlerm başladı o nednle :)) diğer ay kalamazsm başlarz adamı boş yere içirmyeym:2::2::2::2::2:
1 yıl mıııııı! ama bir yıl nasıl sabredilir ki körü körüne. bi sorunumuz varsa öğrenelim ona göre hareket edelim değil mi ama? ben de ilk bebek düşünmeye başladığımız zaman aile hekimimle görüşmüştüm. bayandır anlar dedim. nerdeeee... bi uzmana gideyim mi diye sordum. 'ne gerek var ki' dedi ve güldü. aptal gibi hissettim kendimi ve vazgeçtim. doktordur bi bildiği vardır dedim. ama kızlar ben dayanamam 1 yıl çatlarım meraktan.
2. ayda olmazsa gitsemde 1 yıldır deniyoruz olmuyo desem nolur sizce
Canim temmuzcum sakin 2 aydir deniyoruz deme. Bakmiyorlar. Cunku 1 sene bebek ugrasimi icin normal goruyorlar.
1 senedir korunmuyorum olmuyor de. Önce sana bakarlar. Hormon tahlili ister sanirsam. Sende sorun yoksa esine yönelir. Doktorunada bagli. Belkide direk esinle seni ayni anda kontrol etmek isticek.. Yada bebek düsünüyoruz gebe kalmadan once muayene olmak istiyorum de..
yok yok dırek korunmuyorum olmuyo de.. bende gebelık oncesı baktırmak ıstıyorum dedım kımse oralı olmadı. en son baska doktor buldum dedım bı seneye yakın olmuyo oöle baktılar:26::26:
keşke bana da bu aklı veren birileri olsaydı ahhh ahhh belki bu kadar vakit kaybetmezdim ben de doktora gittiğimde gebelik öncesi muayene olmak istiorum demiştim hiç oralı olmamıştı bide dalga geçmişti o zaman böyle internetim de yoktu işyerindeki şifreliydi bakamıyordum
günaydınnnnnn kızlarrrrr hepiniz içinn güzell bi gün olsun:) bugun cumaaaaa en sevdıgım gunnnnnnn:) hastaneye gıdeceklerrrr inşşş ii hayırlı haberlerleee gelirsinizzzzzzzzz :)
günaydın cnmm vilmaa ben ve sonsuza dek sanırım konrolü olanlar hadi hayırlısı ...12 de randevum heyecnlyım nednse vilmanın umutszlğunu yüklenmş gibiyim..dilerim herkes güzel haberlerle gelir..
umutusz olmakkkkk yokkkkkkk hıçç olmuyoo amaa heledeeee sanaaa hep basklarına kızarken sımdı senmı umutsuzzzsunnnhayırlııı haberlerıbnı beklıyoruz gelınce mutlka yazzzz buryaaaaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?