"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

1 yıl mıııııı! ama bir yıl nasıl sabredilir ki körü körüne. bi sorunumuz varsa öğrenelim ona göre hareket edelim değil mi ama? ben de ilk bebek düşünmeye başladığımız zaman aile hekimimle görüşmüştüm. bayandır anlar dedim. nerdeeee... bi uzmana gideyim mi diye sordum. 'ne gerek var ki' dedi ve güldü. aptal gibi hissettim kendimi ve vazgeçtim. doktordur bi bildiği vardır dedim. ama kızlar ben dayanamam 1 yıl çatlarım meraktan.
2. ayda olmazsa gitsemde 1 yıldır deniyoruz olmuyo desem nolur sizce

tek kelimeyle harikasın cnmm bnmm yaa hadi hayrlsı bakalım doktor neler diyck çok heycnlanyrm ya :)) bu iğnylede hamiş kalan çok ama bir okdrda kimyasal gebelk geçrn varmş yani testte görsm inanmam hamiş oldğma :)

isabet edersın bır yola yakın bır suredır denıyorum de nolcak evlenme cuzdanı ıstemıyolar ya.. valla ben yaptır derım nasıl yaptırırsan yaptır bılmeyınce ınsan her ay bı umıtle beklıyo hayal kırıklığıda hergecen ay buyuyo.. bırsey varsa bılırsın yoksada en azından akışına bıraksan boşuna umıtlenmış olmazsın ama esınınde sperm vermesı gerekıyo genelde erkektende kaynaklanabılıyo cunku ama once sen baktır sonra esın baktırır.. bende sadece hormonsal sorun cıkınca esım acaba bendenmı kaynaklanıyo felan demıştı ama korktuğumuz gıbı olmadı.. sımdı sadece zamanını beklıyorum ve her ay prolaktın hormonumu kontrol ettırıyorum

eşimi doktora götürmek sorun değilde, bu sperm verme olayı nasıl oluyo? umarım tahmin ettiğim gibi değildir

eşimi doktora götürmek sorun değilde, bu sperm verme olayı nasıl oluyo? umarım tahmin ettiğim gibi değildir

hahahhaa tahmın ettığın seydır kesın 3 gunluk bır cınsel perhızle gıdıyo esın labaratuvar ortamında spermlerıne el kkoyuyolar doktorlar benımkı hatta ya spermlerımı alırlarsa satarlarsa boy boy cocuklarım olursa dıye dalga bıle gectı cıkınca:18::18:

hadi be bunu söylersem hayatta gitmez. şimdi hapı yuttuk

Canim temmuzcum sakin 2 aydir deniyoruz deme. Bakmiyorlar. Cunku 1 sene bebek ugrasimi icin normal goruyorlar.
1 senedir korunmuyorum olmuyor de. Önce sana bakarlar. Hormon tahlili ister sanirsam. Sende sorun yoksa esine yönelir. Doktorunada bagli. Belkide direk esinle seni ayni anda kontrol etmek isticek.. Yada bebek düsünüyoruz gebe kalmadan once muayene olmak istiyorum de..

yok yok dırek korunmuyorum olmuyo de.. bende gebelık oncesı baktırmak ıstıyorum dedım kımse oralı olmadı. en son baska doktor buldum dedım bı seneye yakın olmuyo oöle baktılar:26::26:

yok yok dırek korunmuyorum olmuyo de.. bende gebelık oncesı baktırmak ıstıyorum dedım kımse oralı olmadı. en son baska doktor buldum dedım bı seneye yakın olmuyo oöle baktılar:26::26:

keşke bana da bu aklı veren birileri olsaydı ahhh ahhh belki bu kadar vakit kaybetmezdim ben de doktora gittiğimde gebelik öncesi muayene olmak istiorum demiştim hiç oralı olmamıştı bide dalga geçmişti o zaman böyle internetim de yoktu işyerindeki şifreliydi bakamıyordum

eeeeeeee noldu pekı hamılemısın sımdı.. durum ne ne kadar suredır ıstedın yada ıstıyon:26::26:

günaydınnnnnn kızlarrrrr hepiniz içinn güzell bi gün olsun:) bugun cumaaaaa en sevdıgım gunnnnnnn:) hastaneye gıdeceklerrrr inşşş ii hayırlı haberlerleee gelirsinizzzzzzzzz :)

günaydınnnnnn kızlarrrrr hepiniz içinn güzell bi gün olsun:) bugun cumaaaaa en sevdıgım gunnnnnnn:) hastaneye gıdeceklerrrr inşşş ii hayırlı haberlerleee gelirsinizzzzzzzzz :)

günaydın cnmm vilmaa ben ve sonsuza dek sanırım konrolü olanlar hadi hayırlısı ...12 de randevum heyecnlyım nednse vilmanın umutszlğunu yüklenmş gibiyim..dilerim herkes güzel haberlerle gelir..

günaydın cnmm vilmaa ben ve sonsuza dek sanırım konrolü olanlar hadi hayırlısı ...12 de randevum heyecnlyım nednse vilmanın umutszlğunu yüklenmş gibiyim..dilerim herkes güzel haberlerle gelir..

umutusz olmakkkkk yokkkkkkk hıçç olmuyoo amaa heledeeee sanaaa hep basklarına kızarken sımdı senmı umutsuzzzsunnn hayırlııı haberlerıbnı beklıyoruz gelınce mutlka yazzzz buryaaaaa :)

umutusz olmakkkkk yokkkkkkk hıçç olmuyoo amaa heledeeee sanaaa hep basklarına kızarken sımdı senmı umutsuzzzsunnn hayırlııı haberlerıbnı beklıyoruz gelınce mutlka yazzzz buryaaaaa :)

kesinlikle yazacağım cnm umutszlk değil aslnda cnm ya hüsrana uğramktn korkyrz hepimiz öleyz snrm günler geçdkçe acaba diiyoruz aslında umudum varda ya olmazsa diye kendmi fazla üzmmk içn snrm böyle yapıyrm bide eşimde çok etkilnyo bndn bn üzülnce :) umudum var dilerimki bu topik hepimize uğurlu gelecekk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…