Şans Vermeli miyim?

annesinin konuşma tarzı hoşuma gitti, görgülü bir aile gibi geldi.
bence de tanış, bir şans ver. bu işler tamamen nasip
ama aceleye getirme, şu an hayal kırıklığın taze olduğu için daha çabuk kapılabilirsin çünkü

Şans verin bence zaten durumunuzu biliyor. . Siz de açık açık konusursunuz durumunuzu söylerseniz biraz tanıyalım birbirimizi bu süreçte sadece kendi aramızda kalabilir mi diye konuşursan daha iyi ..

Merhaba herkese ☺️
Hatırlayan varsa 1 ay önce nişandan dönmüştüm büyük bir hayalkırıklığı ve değersizlik hissi yaşamıştım. Hatta eski erkek arkadaşım 3 gün sonra başka bir kadına mesaj atmıştı..

Şu an toparlandım sayılır yani tabi aklıma gelmiyor değil ama sadece ‘neden kendime bunu yaşattım’ diye düşünüyorum, o kadar. Sonuçta böyle bir insan için daha fazla aşk acısı çekecek değilim. Çünkü son yaptıklarıyla ortada aşk bırakmadı.

Diğer yandan; beni uzun süredir takip edip beğenen biri varmış. Aslında tanıyoruz aileyi.. tabi ben yüzyüze görmeyeli 10 seneyi geçmiştir çocukluğumdan tanıyorum. Ailem de aynı şekilde ama annem annesiyle görüşüyor, arkadaşlar. Geçen gün bu kişinin annesi annemi aramış. Sanırım benim nişanın bozulduğunu duymuşlar. Anneme direk ‘ne düşünürsünüz bilmiyorum, bunu baya bir süredir istiyorduk zaten ama yinesinirliyim’in ilişkisi olduğunu ve nişanlanacağını duyduğumuz için adım atmadık. Oğlum kızınızla tanışmak istiyor izniniz olursa, onun vesilesiyle aramızda bir tanışıklık olduğu için önce ben aramak istedim, direk onun kızınızı araması saygısızlık olabilirdi size karşı. Kızınızla konuşsanız eğer o da olumlu bakarsa bir araya gelsinler, tanışsınlar’ demiş.

Ben tabi çok şaşırdım yani hiç o gözle baktığım biri değildi böyle ciddi bir adım atacağını düşünmemiştim birden. Çünkü kendisi baya entel, modern bir tip. Direk ailesiyle ailemi arayacakları aklıma gelmedi. Bir yandan garipsedim, bir yandan saygı da duydum. Başta annesi kendi kendine mi gelin güvey oluyor acaba diye düşündüm ama bugün bana kendisi mesaj atmış ‘sen de istersen bir kahve içebilir miyiz? Ben çok isterim seni yakından tanımayı’ tarzında.
Siz ne düşünüyorsunuz? Görücü usulü gibi mi 😄 Adamın davranışını nasıl yorumluyorsunuz? Hiç bu şekilde biriyle tanışmadım daha önce.. bir şans verilebilir mi?

Daha ayrılığım çok yeni olduğu için tereddüt ettim ama hayatımı da zindan etmek istemiyorum çünkü eksi nişanlı olacak kişi bana çok büyük yanlış yaptı. İki haftada 5 kilo verdim onun yüzünden.
Bir kahve içmekten ne çıkar ki ? Bir kahve içer sohbet edersin bakarsın ölçersin sorular sorarsın elektrikte birazcık ta olsa alırsan 2. kez çay içersiniz :) Bence tuhaf değil ailesi güzel yaklaşmış ama adam nasıl biri onu sen çözeceksin ağır ağır ilerlemeni tavsiye ederim..

X