- 25 Eylül 2011
- 7.431
- 11.149
- 498
Bu arada verilen taktiği yaptım
İşe yaradı :)
O girince hemen 2-3 dk sonra ç.dışı oldummmmmm...
Yarım saat boyunca ç.dışı kalıp video filan paylaştım.
Ve yarım saat sonra ç.içi olur olmaz bana "slm" yazdı.
En sevmediğim şeylerden biri kısaltmalardır.
Fakat maksat gıcıklık ya ... Ben de "slm" yazdım .
Nasılsın iyi misin? dedi.
İyiyim sağol, sen nasılsın? dedim. Tek bir gülücük yok yalnız , koymadım.
Sonra, ben de iyiyim . Sende sağol :) yazdı.
Bende 10 dk sonra bir gülücük koydum o kdr.
Bu arada her cevabımı bekletip verdim !
Ve hemen çıktı sonra gülücüğümün ardından.
Ben de o çıkınca iletime, "eee herkes gösterdiği kadar ilgi görür" yazdım.
Valla kızlar, içimdeki tüm ilgi söndü gitti. Bundan sonra ona asla yazmam. O yazmadıktan sonra.
Canım bana aşırı soğuk geldin.
Yani ben erkek olsam,sadece hoşlandığım birine ileti yazdıktan sonra bana geç vermesi,kısa cevaplar vermesinin ardından bende çıkar giderdim kusura bakma.
Ne yapabilirdki?
Nasıl bir ilgi gösterebilrdi sana.
Bu taktikleri daha sonra uygulasaydın keşke.
Samimi konuşmanı öneririm.
Önce seni tanımasına izin ver,araya ince bi sınır koymayı ihmal etme derdim.
Baktınki giderek bağlanıyor sana işte o zaman bu taktikleri uygulardım.
Bağlandığı zaman peşinden gelmesi daha kolay ve tatalı heyecanlar yaratır.
Hala imkanın varsa o kişiye kendini tanıt,ona bu şansı ver başlangıçta.
Bence doğru olanı yaptı.
Hevesli,çok gönüllü gibi gözükmenin lüzumu yok...
İyi de bunu başlatan karşı taraftı eğer tüm mesajları okuduysanız görmüşsünüzdür...Sohbetin ortasında çıkıp gitmeler sonra dönüp leonela mesaj yazmış mı diye bakmalar falan.Erkek kısmı taktik yaptı mı hepten illet oluyorum ya hele daha muhtemel bir ilişkinin başlangıcında.Sen erkeksin sen ilgileniceksin koşacaksın peşinden kızın amaaa nerdeeee...Daha en başından taktik tuktik yapıp bir ilgili bir uzak davranıp kafa karıştıracaksa uzak olsun valla.Bu ne arkadaş satranç mı oynuyoruz?
Canım bana aşırı soğuk geldin.
Yani ben erkek olsam,sadece hoşlandığım birine ileti yazdıktan sonra bana geç vermesi,kısa cevaplar vermesinin ardından bende çıkar giderdim kusura bakma.
Ne yapabilirdki?
Nasıl bir ilgi gösterebilrdi sana.
Bu taktikleri daha sonra uygulasaydın keşke.
Samimi konuşmanı öneririm.
Önce seni tanımasına izin ver,araya ince bi sınır koymayı ihmal etme derdim.
Baktınki giderek bağlanıyor sana işte o zaman bu taktikleri uygulardım.
Bağlandığı zaman peşinden gelmesi daha kolay ve tatalı heyecanlar yaratır.
Hala imkanın varsa o kişiye kendini tanıt,ona bu şansı ver başlangıçta.
İyi de bunu başlatan karşı taraftı eğer tüm mesajları okuduysanız görmüşsünüzdür...Sohbetin ortasında çıkıp gitmeler sonra dönüp leonela mesaj yazmış mı diye bakmalar falan.Erkek kısmı taktik yaptı mı hepten illet oluyorum ya hele daha muhtemel bir ilişkinin başlangıcında.Sen erkeksin sen ilgileniceksin koşacaksın peşinden kızın amaaa nerdeeee...Daha en başından taktik tuktik yapıp bir ilgili bir uzak davranıp kafa karıştıracaksa uzak olsun valla.Bu ne arkadaş satranç mı oynuyoruz?
aman canım yaaa
bu da yeni nesil tiplerden sanırım,ilgi alaka benim olsun diyenlerden..güzel yapmışsın sen
isteyen varsa kapının önünde bekliyor olur zaten
bu arada bunların hepsi biz konuştuktan sonra mı oldu yahuu
ahh erkekler ahhh:26:
:)) tabi ki etki tepki olayı.ama demek ki çokta ilgisiz değilmiş taktikler prensi.her şey olacağına varır leonela.hayırlısı ise beri ,hayırsızı ise geri diye bir dua var.
Canım yorumları okumadan yorum yapıyorum. Şu anki durum nedir bilmiyorum ama sendeki o korku, paranoyaklık bende de var. Ve bu çok kötü bir durum. Erkeklere hep aynı gözle bakıyorum, beni cinsel obje olarak görüyorlar zannediyorum ama diğer taraftanda aşık olmak,güvenmek istiyorum. Senin şu anda yapman gereken zamana bırakmak ve kendini ağırdan satmak. Acele etme hiçbir şey için :) Her şey gönlünce olsun..
Sana evde izleyelim demiş çocuk baştan. Sen hâla sinemadan söz edip "istediğim film vizyondan kalkmış" diyosun tabi ki güler.
Ne bekliyoruz biz hatunlar, ilk görüşte aşık olacak, peşimizden ayrılmayacak bi adam filan mı, "niyeti cinsellikse?" demek yanlış olur hepsinin amacı bu zaten.
Ha buna karşılık verebilir misin, hayır. Zaten eski sevgilinle de cinsellik sorun olmuş. O zaman, yani cinsellik yaşamayı hayal eden bi adamın hayallerine karşılık vermeyeceğine göre uzatmana gerek yok.
Yıl kaç olursa olsun evlenilecek eğlenilecek hatun kategorisi değişmiyor. Bakıyor ki ciddi ilişki peşindesin vınn kayboluyor!
Canım, sen başından okumadın sanırım
En başından beri o kadar sıcaktım ki... Yani neysem oydum ... Kısacası.
Ama salak salak tavırlara girdi kendisi.
Ben de durum öyle olunca, daha baştan böyle saçmalayınca küçük bey, gözden çıkardım açıkçası :)
O yüzden soğuk davrandım. Eğer gerçekten bir hissi var ise, soğukta olsam gelir zaten. Ona güvendim yani :)
Ama yokmuş ki gelmedi, dolayısı ile çabuk yılan erkekleri sevmiyorum ve hayatımda istemiyorum :)
Ben o taktiğine göre yorum yapmıştım canım haklısın.
Diğer yorumları,konuyu baz almadım.
Bencede mücadeleci olmayan erkek tipinden uzak durmak en iyis=)
Doğru olanı yapmışssın.
Evet canım, biz konuştuktan sonra oldu :)
Uğraşamam ben böyle "kaçan kovalanır" yapanlarla.
Adam dediğin, niyeti neyse gelir söyler ve ya belli eder, geri adım atmaz...
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?